- 2 Eylül 2016
- 347
- 227
- 18
- Konu Sahibi Telvelikahve
-
Ah yapa bilsem nerde yüzüm yumşak hiç dayanamiyorum ve bu huyyumu sevmiyorummmBazen benimkinin de odunlugu tutar. O zaman da ben gider sirnasirim. Yuz vermese trip atar diger odaya giderim. 10 dk ya kalmaz gelir yanima. Sen de sirnas kedi gibi sokul yaninabaktin yine ayni hareketler bir sure sen de takma onu. Her zaman yaptigin seyleri yapma. Fazla ilgi goren hep boyle yapiyo. Kadin olsun erkek olsun fark etmez...
inan o kadar güzel değilya bence güzel bişey..evlensem de eşim beni öyle uyandırsa
Aaa neden...Bu konu sinirimi hoplatiyor desem
Ben oralari atlamisim. Olsun yine de seviyolar demek...Benim okuduğum birkaç sayfada hep hanımlar gecenin 3 ü 5 ı demeden uyandırılip başta öpmeyle başlayıp devamının geldiğinden yakınmislardi (!)da
İşte. ..Aaa neden...
canım senin eşin bi değişik hani horlama gene normalde tokat atmak neyseKeşke eşim sadece öperek uyandırsa
1-Uykusunda konuşur bağırır kavga eder korkuyla uyanırım.
2-İki kez uykusunda beni tokatlamışlığı var(bilinç altına ne atıyorsa artık)
3- Bir gün aşkım kalk kalk dedi kalktım oturdum efendim aşkım dedim bi horlama sesi adam uyuyoMuş uykusunda beni uyandırmış.
4- Bi gün kalktı kimdi o adam dedi(rüyasında beni başkasıyla evlenirken görmüş☺)
5- Çok horlar alt komşu duyardı o kadar yani
Ama sevimli mi sevimli seviyorum adamı
emin misin eşin öpmesin mi sabahları
Ooo daha neler komedi eşim ölürsem falan bilin ki uykusunda eşim yapmıştırcanım senin eşin bi değişik hani horlama gene normalde tokat atmak neyse
Valla benim koca değişik derdim . beterin beterimi oluyor sizinkiOoo daha neler komedi eşim ölürsem falan bilin ki uykusunda eşim yapmıştır
Uyku herseyden onemli diyorum:)Anlamadım
Bi neviValla benim koca değişik derdim . beterin beterimi oluyor sizinki
aynene vallaAy sevgi pıtırcıkları maşallah tek derdiniz bu olsun mutluluğunuz da daim olsun.
Not:ne kocalar var bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?