Sabah opulerek uyandirilmak!

Bnmki dr aynı malesef

sana yapılmasını istemediğin şeyi sen de ona yap, nasıl oluyormuş görsün
acaba benim ne zaman böyle dertlerim olacak ya da olacak mı

Benim esimde boyle
sizi anliyorum o yuzden
uykumun gereksiz yere bolunmesini hic sevmem .
Gecenin bi köründe neden kafani o tarafa donderiyosun diyen bi kocam var benimde

armut gibi mumya gibi ona bakarak sabit yatmam gerek donmeden

gozumu bile kapamamam gerek

koruma altına almak lazım böyle erkekleri bence.. incitmemeye çalışın derim.. ilerde o öpücükleri aramazsınız inşallah bi hödüğe dönüşen bi eşiniz olmaz çoğu insanınki gibi

Yaşamayanlara çok saçma bir sorun gibi geliyor olabilir ama aynısı bende de var. Sabah uyandırsa gene razıyım tam uykuya dalacakken ya da uyumuşken öpüyor ellerimle oynuyor bazen sinirleniyorum küsüyor birkaç gün sonra yine aynı. Aynısı ona yapıyorum belki anlar beni diyorum ama daha çok hoşuna gidiyor yani o da çözüm değil :)

Ayyyy sanki konuyu ben acmisim ya. Seninki yine opuyomus benimki bildigin bütün ağirlığıyla sarılıp sıkıştırıyo. Ki şu hayatta en nefret ettigim sey biyolojik saatime aykırı uyandırılmak. Bi gün kalkıp cunnet geciricem.

Kız sussss:))))))))) odun bi kocan olsaydı o zaman görürdüm seni:))) bende bi odun var insanı çileden çıkarır. Bazen öle öper beni uyandığında Allaaaah dünyalar benim oluyo. Yapma adama öyle:)))) en büyük derdin hayatın boyunca bu olsun inşallah canım.

Sen cildirdin mi canim sevgisiz soguk tipler demek ki sadece erkeklerden cikmiyomus.Adam kuser tabi.Hic mi gelmez icinden aslinda ne kadar sanslisin bi bilsen.gune alarmla baslamayi seciyosun