Sabah opulerek uyandirilmak!

Ay gülmekten zor okudum.cok komik anlatmişsin.derdini sevsinler senin

Ara sıra izin verin öpmesine. Tamamen kestirip atmayın biraz da eşinizin istediği olsun. Gece uyanıp bir daha uyuyamama gibi bir durum değil sonuçta. (5 dk 10 dk daha uyuma meselesini hiç anlayamıyorum.)
Merak etmeyin belli bir süre sonra eşinizin bu heyecanı kaybolur.

Evet haksizsin benim gibi nice kadin bi gram sefkate muhtacken senin bu yaptigin simariklik bence.Az kiymet bil seker.
Yani senin muhtaçlık duyduğun şeye başkası sahipse ve bundan rahatsızsa bu kadını neden şımarık veya nankör yapıyor. Senin ihtiyacın olanı bu kadın görüyor yaşıyor diye sevmek zorunda mı?

fazla uzun sürmüyor be:) benim öpülerek uyandırılmam 2 ay sürdü maksimum

Herkes ilgi bekliyr kocasindan siz ise rahatsiz oluyorsunuz.Kadinlar ilgi ister keske benim kocam boyle yapsa diyen cok kadinlar olucaktir yorumlarda :)

yok artık alatır mısın çok merak ettim
Eşimle uyuyoruz işte ben sırt üstü yatıyorum ama derli topludur eşimin kolu halebe gidiyorsa bacağı şama gider uyurken gecenin bir yarısı gırtlağıma çökmüş bir ağırlıkla uyandım can havliyle refleksle attım eşimin kolunu üstümden nefesim kesildi kesilecek sonra binerdim artık dört kolluya

yok artık çok kötü olmuş canım geçmiş olsun bu arada . ilginç bir durum

Ayyy ALLAH Korusun benimkide ayni kolu bacağı hep benim üstümde bi rahat uyku yok

Ayyy ALLAH Korusun benimkide ayni kolu bacağı hep benim üstümde bi rahat uyku yok
Seni çok iyi anlıyorum canım bide benimkinin ekstra horlaması var birgün yastığı basıcam diye kendimden korkuyorum öyle böyle değil horlaması alt kattaki kv şikayetçi bu durumdan düşün artık:))

Seni çok iyi anlıyorum canım bide benimkinin ekstra horlaması var birgün yastığı basıcam diye kendimden korkuyorum öyle böyle değil horlaması alt kattaki kv şikayetçi bu durumdan düşün artık:))
canım bizim yan komşunun bebeği eşimin horlamasından uyanıyormuş

canım bizim yan komşunun bebeği eşimin horlamasından uyanıyormuş
Beterin beteri var diyosun yani ? :)) oy oy ne çektik şu horultuculardan gecenin Bi yarısı ömrümü yedin ömrümü diye saydırıyorum adama onunda çok umrunda sanki senfoniye kaldığı yerden devam,off oğlumda hastaysa burnu tıkalıysa orkestra halinde horluyorlar

ahahahha benim uykum çok hafiftir valla uyuyamıyorum bi doktora git diyorum. şu burun bandından aldı şimdi azaldı biraz