- 7 Temmuz 2016
- 329
- 534
- 103
- Konu Sahibi Telvelikahve
-
Ay gülmekten zor okudum.cok komik anlatmişsin.derdini sevsinler seninAy derdin bu olsun cok romantik demeyin
Benim biyolojik saatime gore mesala 8 de kalkacagim esim ceyrek kala basliyo -don bana dogru -donmem - don opucem - ya uyuyorum donmiycem diyorum kolumdan cekip opuyo.ben sarhos gibi uykulu oluyorum gozlerim aciyo on dakka sonra kalkacagim varsa hadi bi yarim saat daha uyuyup kendime geleyim diye dusunuyorum yarim saat olmadan - hadi don bana yine basliyo.neticede ben saat ona kadar bu mucadeleyle sinirle kalkiyorum.yapma hosuma gitmiyor diyorum.kusuyor bu sefer.tamam bundan sonra hic rahatsiz etmem diyor.hadi bugunu boyle atlattik iki uc ay sonra yine ayni muhabbet.ya uyaninca bi insani opmek ayri opmek icin uyandırılmak ayri. Hele haftaici bes dk bile kiymetliyken daha sinir oluyosun ama nayram boyle gecti nerdeyse.alarmla uyansam daha az sinirli oluyurum. Degistiremedim hosuma gitmiyor diyince kuduyo.haksiz miyim ben ya
Yani senin muhtaçlık duyduğun şeye başkası sahipse ve bundan rahatsızsa bu kadını neden şımarık veya nankör yapıyor. Senin ihtiyacın olanı bu kadın görüyor yaşıyor diye sevmek zorunda mı?Evet haksizsin benim gibi nice kadin bi gram sefkate muhtacken senin bu yaptigin simariklik bence.Az kiymet bil seker.
Ben nefes borumun üstüne düşmüş kolla uyandım uykumdan can çekişe çekişe bi keresindeGece üzerinize atılan bir bacak ile, yüzünüze doğru düşen bir kol ile uykunuzdan uyandınız mı hiç?
yok artık alatır mısın çok merak ettimBen nefes borumun üstüne düşmüş kolla uyandım uykumdan can çekişe çekişe bi keresinde
Herkes ilgi bekliyr kocasindan siz ise rahatsiz oluyorsunuz.Kadinlar ilgi ister keske benim kocam boyle yapsa diyen cok kadinlar olucaktir yorumlarda :)Ay derdin bu olsun cok romantik demeyin
Benim biyolojik saatime gore mesala 8 de kalkacagim esim ceyrek kala basliyo -don bana dogru -donmem - don opucem - ya uyuyorum donmiycem diyorum kolumdan cekip opuyo.ben sarhos gibi uykulu oluyorum gozlerim aciyo on dakka sonra kalkacagim varsa hadi bi yarim saat daha uyuyup kendime geleyim diye dusunuyorum yarim saat olmadan - hadi don bana yine basliyo.neticede ben saat ona kadar bu mucadeleyle sinirle kalkiyorum.yapma hosuma gitmiyor diyorum.kusuyor bu sefer.tamam bundan sonra hic rahatsiz etmem diyor.hadi bugunu boyle atlattik iki uc ay sonra yine ayni muhabbet.ya uyaninca bi insani opmek ayri opmek icin uyandırılmak ayri. Hele haftaici bes dk bile kiymetliyken daha sinir oluyosun ama nayram boyle gecti nerdeyse.alarmla uyansam daha az sinirli oluyurum. Degistiremedim hosuma gitmiyor diyince kuduyo.haksiz miyim ben ya
Eşimle uyuyoruz işte ben sırt üstü yatıyorum ama derli topludur eşimin kolu halebe gidiyorsa bacağı şama gider uyurken gecenin bir yarısı gırtlağıma çökmüş bir ağırlıkla uyandım can havliyle refleksle attım eşimin kolunu üstümden nefesim kesildi kesilecek sonra binerdim artık dört kolluyayok artık alatır mısın çok merak ettim
yok artık çok kötü olmuş canım geçmiş olsun bu arada . ilginç bir durumEşimle uyuyoruz işte ben sırt üstü yatıyorum ama derli topludur eşimin kolu halebe gidiyorsa bacağı şama gider uyurken gecenin bir yarısı gırtlağıma çökmüş bir ağırlıkla uyandım can havliyle refleksle attım eşimin kolunu üstümden nefesim kesildi kesilecek sonra binerdim artık dört kolluya
Sağol canım :))yok artık çok kötü olmuş canım geçmiş olsun bu arada . ilginç bir durum
Ayyy ALLAH Korusun benimkide ayni kolu bacağı hep benim üstümde bi rahat uyku yokEşimle uyuyoruz işte ben sırt üstü yatıyorum ama derli topludur eşimin kolu halebe gidiyorsa bacağı şama gider uyurken gecenin bir yarısı gırtlağıma çökmüş bir ağırlıkla uyandım can havliyle refleksle attım eşimin kolunu üstümden nefesim kesildi kesilecek sonra binerdim artık dört kolluya
Seni çok iyi anlıyorum canım bide benimkinin ekstra horlaması var birgün yastığı basıcam diye kendimden korkuyorum öyle böyle değil horlaması alt kattaki kv şikayetçi bu durumdan düşün artık:))Ayyy ALLAH Korusun benimkide ayni kolu bacağı hep benim üstümde bi rahat uyku yok
canım bizim yan komşunun bebeği eşimin horlamasından uyanıyormuşSeni çok iyi anlıyorum canım bide benimkinin ekstra horlaması var birgün yastığı basıcam diye kendimden korkuyorum öyle böyle değil horlaması alt kattaki kv şikayetçi bu durumdan düşün artık:))
Beterin beteri var diyosun yani ? :)) oy oy ne çektik şu horultuculardan gecenin Bi yarısı ömrümü yedin ömrümü diye saydırıyorum adama onunda çok umrunda sanki senfoniye kaldığı yerden devamcanım bizim yan komşunun bebeği eşimin horlamasından uyanıyormuş
ahahahhaBeterin beteri var diyosun yani ? :)) oy oy ne çektik şu horultuculardan gecenin Bi yarısı ömrümü yedin ömrümü diye saydırıyorum adama onunda çok umrunda sanki senfoniye kaldığı yerden devam,off oğlumda hastaysa burnu tıkalıysa orkestra halinde horluyorlar
Benimkinin burnunda et var aldır diyorum korkusundan aldırmıyor olan benim uykuma oluyorahahahhabenim uykum çok hafiftir valla uyuyamıyorum bi doktora git diyorum. şu burun bandından aldı şimdi azaldı biraz
valla bilmiyorum gıcık doktora gitmiyor ki bunun için doktora mı gidilir diyorBenimkinin burnunda et var aldır diyorum korkusundan aldırmıyor olan benim uykuma oluyorseninkinin durumu da böyle olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?