Sabah opulerek uyandirilmak!

geçenlerde saat 7.15 te önce üzerimdeki nevresimi dondu aldı ustune örttü usulca sonra döndü yattı tekrar. Benim gözler aralandı zaten. tam gözümü kapatıp yatmaya devam edecektim ki aynı hızla döndü kafamın altından yastığı çekti aldı dönüp sarılıp yatmaya başladı. bi de o kadar seri çekti ki az uyumuşum zaten kafama agrı saplandı direk.- napıyosun ya niye çekiyorsun yastığı diye bağırdım tabi o da bana bağırdı - niye bağırıp uyandırıyorsun? diye. üşümüş farkına varmadan yapmış sonrasında çok güldük tabi ama uykuya çok düşünüm zaten kendim uyanmayınca sarhoş gibi geziyorum tüm gün. neyse özür diledim barıştık öğlen gibi zaten. bazen haklı olduğunu düşünsen de sinirin çok bozulmuş olsa da özürdiliyorsun işte. neticede ben sinirlendim o kırıldı onunki daha telafi edilmesi gereken bişey bence.

Ben de aynı şekilde. alarm çalmadan 5dk once bile uyandırsa sinir oluyorum öperek bile olsa

usagi91 nisankralicesi
arkadaşlar benim ex eşte çok horlardı uykum hafiftir her gün baş ağrısı ile giderdim işe
yurtta kalan bir arkadaşımdan kesin çözüm öğrendim
uyuyan kişi horluyor ya yavaşça başının altından yastığı çekiyorsunuz o arada o farkında olmadan bi kıpırdanıyor o arada yan döndürüp hormalayı kesiyorsunuz
alışınca saliseleer içinde yapıp uykunuza geri dönebilirsiniz

canım benimki yastığa tutunduğum anda koluma yapışır

Ben bi ara uykusunda ensesine tenis topunu bantlamayı bile düşündüm valla

usagi91 horlamayı eşinin kafasını çevirerek kesebilirsin.
Ben öyle yapıyorum.

Her zaman değil ama ters yatıp arada traktör moduna bağladığında benim adam, çenesinden tutup kafasını çeviriyorum. Horlama kesilene kadar kafasını sağa sola çevirerek uygun pozisyona getirip bırakıyorum.

Bi kere denedim boynumu kıracaktın ax daha diye söylendi durdu ya ne alakası var desem de kar etmedi başımın etini yedi ,

Bi kere denedim boynumu kıracaktın ax daha diye söylendi durdu ya ne alakası var desem de kar etmedi başımın etini yedi ,

O zaman seninkinin uykusu hafif. Benimkini ayı tepse uyanmaz. (Gerçi şimdi uyanabiliyor artık hakkını yemeyeyim)
Evliliğimizin ilk senesi yalnız yatmaya alışkın olduğumdan yataktan düşürmüştüm uykumda.
Uyanmadıydı adam.

Hiç hoşlanmam mesela ben de.
Sabahları dişlerimi fırçalamamış olmadan öpüşmek hatta kimilerine göre bir fantezi olan sabah seksi benim için öğkkk

Ay öpmesin ya, midem bulanır benim

tam bu yorumu yapacaktım ki senin yorumunu gördüm. diş fırçalamadan öpüşmek ne ya uyanır uyanmaz.

o uykunun ağızda bıraktığı paslı garip kokudan o rahatsız olmasa bile ben olurum

Ahahha cok da yanlis anlasilmasin ya, sabah tacizi diyelim, fazla sarilmali opmeli ve genellikle itme hatta tekmelemeyle biten
Dunyada hicbir zevk uykumdan kiymetli degildir
canım ben çok yanlış anladım o zaman sabah sen uyurken felan direk :/ ha o hepimizin başına gelmiştir bence