- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Telvelikahve
-
Ohoo benimkine dr bu durumun boşanma sebebi olduğunu söylemiş çok kişi sırf boşanma korkusundan gidiyor doktoravalla bilmiyorum gıcık doktora gitmiyor ki bunun için doktora mı gidilir diyor
yok artıkOhoo benimkine dr bu durumun boşanma sebebi olduğunu söylemiş çok kişi sırf boşanma korkusundan gidiyor doktora
canım benimki yastığa tutunduğum anda koluma yapışırusagi91 nisankralicesi
arkadaşlar benim ex eşte çok horlardı uykum hafiftir her gün baş ağrısı ile giderdim işe
yurtta kalan bir arkadaşımdan kesin çözüm öğrendim
uyuyan kişi horluyor ya yavaşça başının altından yastığı çekiyorsunuz o arada o farkında olmadan bi kıpırdanıyor o arada yan döndürüp hormalayı kesiyorsunuz
alışınca saliseleer içinde yapıp uykunuza geri dönebilirsiniz
Ben bi ara uykusunda ensesine tenis topunu bantlamayı bile düşündüm vallausagi91 nisankralicesi
arkadaşlar benim ex eşte çok horlardı uykum hafiftir her gün baş ağrısı ile giderdim işe
yurtta kalan bir arkadaşımdan kesin çözüm öğrendim
uyuyan kişi horluyor ya yavaşça başının altından yastığı çekiyorsunuz o arada o farkında olmadan bi kıpırdanıyor o arada yan döndürüp hormalayı kesiyorsunuz
alışınca saliseleer içinde yapıp uykunuza geri dönebilirsiniz
AhahahaSadece opuyorsa sukredin bence, beterin beteri var
Yanlız değilsin :))Ahahahaaklıma gelen şey veya ben çok fesatim
Ahahahaaklıma gelen şey veya ben çok fesatim
Bi kere denedim boynumu kıracaktın ax daha diye söylendi durdu ya ne alakası var desem de kar etmedi başımın etini yediusagi91 horlamayı adamının kafasını çevirerek kesebilirsin.
Ben öyle yapıyorum.
Her zaman değil ama ters yatıp arada traktör moduna bağladığında benim adam, çenesinden tutup kafasını çeviriyorum. Horlama kesilene kadar kafasını sağa sola çevirerek uygun pozisyona getirip bırakıyorum.
Bi kere denedim boynumu kıracaktın ax daha diye söylendi durdu ya ne alakası var desem de kar etmedi başımın etini yedi,
Hiç hoşlanmam mesela ben de.
Sabahları dişlerimi fırçalamamış olmadan öpüşmek hatta kimilerine göre bir fantezi olan sabah seksi benim için öğkkk
Ay öpmesin ya, midem bulanır benim
bunu yapan varmı ki neyse bende sustumYanlız değilsin :))
bunu yapan varmı ki neyse bende sustum
canım ben çok yanlış anladım o zaman sabah sen uyurken felan direk :/ ha o hepimizin başına gelmiştir benceAhahha cok da yanlis anlasilmasin ya, sabah tacizi diyelim, fazla sarilmali opmeli ve genellikle itme hatta tekmelemeyle biten
Dunyada hicbir zevk uykumdan kiymetli degildir
Ahaha kahkaha attımBurdaki kadinlar seni harcar annem
canım ben çok yanlış anladım o zaman sabah sen uyurken felan direk :/ ha o hepimizin başına gelmiştir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?