Sabah sabah arayıp beni suçluyor? Ben mi suçluyum ya?

Yarısına kadar okudum. Anlaşılmıyor diye bıraktım. Üniversiteye atanamamada kaldım.
Bende. Hemde herkesin sınavsız yazıldığı açığa bile atanamamıs kazanmasına rağmen. Halbuki çok akıcı yazısı konuşması var dimi merve hayret ettim. Bide şey üni akademisyen abisinin sesinden rahatsız olup kovmuşlar .
Baya fitnecı görümce yazmıs uzun uzun bıde hahahs

Sen kaynananla yaşamıyor muydun, evdeki kaynanaya tek kelime edemeyip hırsını gelinden çıkaran garip birisiniz…
Ben kaynanamla evimi ayırıyorum zaten ayrıca evimdeki kaynanma tek kelime edemiyorum diye bir şeyde yok kimseden hırsım kimseden çıkarmadım zaten ben benim kişiliğimde kimse benim hayatıma burnunu sokmadı sürece biri gelip bana laf etmedi sürece yengemin yaptığı gibi ben ağzımı bile açmam ben ilgindirmez kimseye ile kimsenin hayatına fitne filan soktum da yok internet WhatsApptan gördüm annem zaten interteni evlerinde bağladığında bile yine görecekti
Bunu yapan kim olursa olursun isterse abim olsun ben kendisi ne ararım ne sorarım ben zaten evlendikten sonra bile mesafe koyudm ufacık kelime ile görümce olmamak için kendi abimleri aramam herkes kendi yolunda kendi işinde bugün gelip telefonu açmasıyla hakarete başlarsa bende susmam isterse karışmda abim olsun annem olsun
Ben kaynanan olsam olğumun evine gitsem salak gibi kapıda dikilirisem evlerine gitmem bir daha annemde gitmeyecek zaten
yada çalışan biri olayım kaynanam iki günlüğüne misafire bizi görmeye hal hatır sorma ya geliyor haberimde var hem eşimin hemde izin alır evde oturum eşimle kaynanamı karşılarım onunla oturum isterse 10 tane çocuğum olsun

Son düzenleme:
Benharikabiriyim diye nick alacağına ben nicel gibiyim ortalığı karıştırırırm diye nick alsaydın keşke.. %100 haksızsın kendini de gram geliştirmemişsin boşluktan nereye saracağını şaşırmışsın..

Bu bahsettin zat bunlari bana söyleyen kendi hocası sürekli dinledi biri o bana o hocanın videoların atardı izle derdi bana

Yengeniz neyi izler orası ilgilendiğim kısım değil.
Olay nezdinde yorum istediniz, yengenizi haklı bulduğumu söyledim.
Annenizi kışkırtmışsınız. Fesatlık yapmışsınız. Durum bu.
Size ne kadın nerede story atmışsa. Siz neden hafiyelik peşine düşüyorsunuz ki?

E iyi de, siz burnunuzu sokuyorsunuz ya başkalarının hayatına. Kadının storylerini takip edip, annenize "arkadaşlarıyla geziyor o" diye yetiştiriyorsunuz ya. Sonra kadın kızınca da ne yaptım ki ben demekle olmuyor işte. Madem herkes kendi yolunda kendi işinde, o zaman ne diye karıştırıyorsunuz ortalığı? Ara yıkıcı yerine yapıcı olsanız daha iyi olmaz mı mesela, o zaman belki böyle tartışmalar da yaşamazsınız kimseyle.

Annenizi yengenize karşı doldurduğunuz gibi, bir de yengenizi de doldurmuşsunuz şu cümlelerle.
Kayınvalidemin hakkımda böyle şeyler düşündüğünü duysam bir daha aynı şekilde yaklaşamam mesela ona.
Siz ikisinin arasındaki gemileri bombalamışsınız resmen. Bu iyi niyet mi şimdi?
Ayrıca evin sorumluluğu niye yengenizinmiş?
Abiniz süs ağacı mı o evde?

izin alır evde mi olursun. Ne bekliyorsun yengenin müdüre “kusura bakmayın bugün kaynanam gelecek ben okula gelemeyeceğim dersler boş geçsin zerre de umrumda değil mazeret izni kullanacağım” demesini mi bacım sen nerede yaşıyorsun bu kafa neyin ürünü

Yorumlarımı biraz okuyun olur mu?.

Okullar zaten tatildi canım yaz tatilindeydi dikkatli bakın yorumlara

Niye açtığın konuda kendini ifade edemedin mi bir de yorumları okumaya gerek var mı ki? %100 haksızsın fitne çıkarıyorsun yengenin ahı çıkar senden
Olanı ortada olan bir şey nasıl fitne oluyor
Olay üstünden üç ay geçmiş yeniyken niye gelip söylemdi hakaretler küfürler ermeden saldırmadan niye şimdi söylüyor?
Hadi bu olay annemle aramda sadece konuştum bir şey nasıl onu haberi oldu? Kim söyledi evde de kimseye yoktu çocuklardan başka çocuklarda oyun oyunuyorlardı
Kimse beni ilgilendirmez dediğim gibi zaten

Son düzenleme:
Ben kimseye karşmıyorum kimsenin işine laf ettim yok diyorum yukarıda dedim en sonra ramazan Bayramı'nda gördüm bir daha ne gördüm ne konuştum
Allahtan görmüyorsun telefonla bile ortalığı karıştırıp milleti birbirine düşman ediyorsun bir de gidip gelsen dünya savaşı çıkarırsın sen evlerden Irak birisin

Kendinde bir kadın ve gelin olduğunu unutma lütfen

Kocasına kayınvalidesine mık diyemeyen, köle gibi emirlerini yerine getiren, onlara serçe olan biri gelin söz konusu olunca atmacaya dönüşmüş. İşsiz güçsüz bomboş takılmaya devam.
Bana mı diyorsun bunu mık demeyen ben miyim?
Biri gelip bana sataşmadı sürece hakaret etmedi sürece kimse beni ilgilendirmez kimsenin hayatına burunmuda sokmam sadece annemlr normalde konuştum bir şey arkadaşlaryla oturuyor dedim fotoğrafta dedim sadece zaten yarım saate gelirim diyor dedim
Ayrıca kaynanm bana bir laf etsin eşimde dahil cevabını alır benden annem de olsa lafı alır kime olursa olsun lafı sokarım ayrıca evde yapmak istemedim şeyide yapmıyorum bilip bilmeden böyle konuşmayın

Kendinde bir kadın ve gelin olduğunu unutma lütfen
Ben çok iyi biliyorum hem gelin ve kadın olduğumu farkındayım ama bende kendimi ezdirmedim sürece bana düşeni yaparim
yapmak istemedim şeyide yapmam ben bir gelin olarak bir kadın olarak kendime yakışanı yaparım yakışmayını yapmam kendimi oturur kendimi düşünürüm

Bacım senin Ğ ye karşı bir garezin mi var? “İstemedim şeyi, hakaret etmedi sürece” ne demek tam olarak.. istemediğim şeyi hakaret etmediği sürece demek istiyor olabilir misin? Hani sınavlara hazırlanıp çok iyi yerler kazanacaksın ya bunun için önce yazı yazmayı öğrenmen gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…