Kullanılan bir sürü programlar var onlar sayesinde öğreniyorlar,GSM numaralarını satanlar bile var.Evet arkadaşlar çağrı merkezi çalışanları çok kibar oluyor bu adam lakayitti
Bir de labletle beni kandıracaklar
Sabah sabah uğraştın canım sıkıldı
Bu bilgilere nasıl ulaşabiliyorlar adına soyadıma kullandığım şubeye ben bunu anlsmıyorum
Ben ucuz yırttım
Kızlar sabah sabah 530 lu numaradan arandım
Maaşımı çektiğim bankadan aradığını söyledi
Bi siğorta şirketiyle anlaşmalı olduklarını tüm özel hastanelerde ücretsiz muayene olabileceğimi söylediler ilkin uyanmadım tablette kazanacaksınız dedi
Tablet diyince kıllandım
Adımı soyadımı maaş çektiğim şubeyi vs biliyor
Yaşımı sordu cevap verdim
Huylandım kapattım
Ve sonra en az 30 defa aradılar farklı numaralardan hep reddettim
Eşime aradım bankadan arkadaşını aradı sordu olmaz öyle bir şey dediler
Bu arada sürekli arıyorlar en son açtım adam bana fırça kaydı neden suratıma kapatıyorsun
Vs
Diye ve bankayı aradım dolandırıcılarmış tüm kartlarım iptal oldu canım sıkıldı insanlar ne kadar çok seviyorlar haramı
Bayram öncesi insanların alın terini sömürüyorlar
Aklınızda olsun 530 lu bir çok numara ve çok ısrarcılar
Devremülk satmak için uygulanan bir yöntem Buda tatil kazandınız diye.Beni de güya Telekom destekli bir turizm acentesinden aradılar, tatil kazanmışım.İstemiyorum teşekkür ederim dedim, hala işte şöyle tatil böyle fırsat zırvalıyor, istemiyorum tekrar deyince hanımefendi tatil kazandınız diyorum dedi. Ben de istemiyorum tatil falan zorla mı göndereceksiniz, anlamıyor musunuz diye bağırınca çat kapattı yüzüme. Şerefsizler...
5 yildizli otelde dedi artik ne zirvalayacaklardi baska bilmiyorumDevremülk satmak için uygulanan bir yöntem Buda tatil kazandınız diye.
Beni aradıklarına pişman olurlardı sanırımKızlar sabah sabah 530 lu numaradan arandım
Maaşımı çektiğim bankadan aradığını söyledi
Bi siğorta şirketiyle anlaşmalı olduklarını tüm özel hastanelerde ücretsiz muayene olabileceğimi söylediler ilkin uyanmadım tablette kazanacaksınız dedi
Tablet diyince kıllandım
Adımı soyadımı maaş çektiğim şubeyi vs biliyor
Yaşımı sordu cevap verdim
Huylandım kapattım
Ve sonra en az 30 defa aradılar farklı numaralardan hep reddettim
Eşime aradım bankadan arkadaşını aradı sordu olmaz öyle bir şey dediler
Bu arada sürekli arıyorlar en son açtım adam bana fırça kaydı neden suratıma kapatıyorsun
Vs
Diye ve bankayı aradım dolandırıcılarmış tüm kartlarım iptal oldu canım sıkıldı insanlar ne kadar çok seviyorlar haramı
Bayram öncesi insanların alın terini sömürüyorlar
Aklınızda olsun 530 lu bir çok numara ve çok ısrarcılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?