- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi dingindeniz
Komşum yeni evli.Duvarlar kağıt gibi olduğundan bütün sesleri bizim evin içinde. Daha önce defalarca kavgalarına şahit olduk. hayvan herif kızı tekme tokat dövmüş eşim sesini duymuş. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. polise haber versem kız şikayetçi bile olmaz eminim. Çünkü daha önce telefonla konuşuyordu yine kavga etmişti anne babası gelmek istiyordu. Gelmeyin karışmayın bizim aramızdaki konu filan diyordu. apartman zaten akrabalarının, onlar bile kavgalarında çıkıp kapılarını çalmıyor. Şimdi ben şikayet etsem bu kız bana ya da polise de sanane bizim aramızdaki konu derse?? direk benden bilirler diğerleri akrabaları çünkü. Adam bu sefer de benim kapıma dayanır. Kızla ilk taşındıklarında bir kez konuştum başka hiçbir konuşmuşluğum yok hani alsam karşıma konuşsam filan. Bir ara da kız kavgası vardı evin içinde, sosyal medyadan kızla konuşma kavgası. Bu kız boşanmak istese zaten annesi babası her şeyi bildiği için boşanır giderdi ama istemiyor anladığım kadarıyla. Sabah sabah çok üzüldüm elimden bir şey gelmiyor ama vicdanım sızlıyor, elleri kırılsın öküzün..