vay be, dolandırıcılıkla kalmayıp, birşey de yapabilirler eşinize. aman sakın...
polise haber verin, numara varmış elinizde ulaşmaları kolay olur, başka birini dolandırmasınlar...
Bir daha ararlarsa açmayın. Israrla ararlarsa her şeyin farkında olduğunuzu, bir daha aramamalarını aksi takdirde polise vereceğinizi söyleyin.
Bizide geçen şu meşhur polisler aradı önce bu telefonla fuhuş yapılıyormuş dedi biz yok öyle bişe diyince terör örgütü dedi inanmadıkça uzattı batırdı :)
Çok dikkatli olunmalı. Geçmiş olsun.
bu da askermiş zaten. bütün dolandırıcıların mesleği ya asker ya polis zaten. güven vermek için mi yapıolar acaba :)
Sabah kardesim telini actiginda kim armis geldi +359 kodu olan bir numara aramis kardesimde +359 kodlu numara dolandiriclarin numarasi dedi bir ara haberlerde de soylemisler ben gormemistim +359 lu numaralara bakmayin demisler
Açıkçası ben o konuda farklı düşünüyorum :) Polisten askerden nefret etmemizi sağlamaya çalışıyorlar. Bir ülkenin en önemli yapılarından bahsediyoruz sonuçta. Bilemiyorum bütün bunlar amerikanın oyunları noktasına getirmeden toparlayim :)
Sabah kardesim telini actiginda kim armis geldi +359 kodu olan bir numara aramis kardesimde +359 kodlu numara dolandiriclarin numarasi dedi bir ara haberlerde de soylemisler ben gormemistim +359 lu numaralara bakmayin demisler
dolandırıldıktan sonra kimse beni asker dolandırdı polis dolandırdı diye düşünmüor ki ama. ilk başta inandırmak için böyle diyorlar bence.
o numaradan benim de telefonuma çağrı geliyor arada ben hatta hemen siliyorum dokunmatik tlf çantada falan yanlışlıkla arar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?