sabah sabah dolandırıcılar aradı :(

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
sabah eşimi biri aradı. işte ben senle falanca yerde tanışmıştım falan filan. bi yakınım şu kadar boncuk buldu altın. kimseye söyleyemiyoruz. bi yere çıkamıyoruz. sen gel falanca ile. numune al. bize yardım et yarısı senin. eşim ben bi kaç gün sonra dönerim dedi teli kapattı.

bende noldu kim falan dedim. anlattı eşim. bende dedim devlete versinler , ordan da pay alırlar. hem onlar dolandırıcıdır dedim. gerçek bile olsa böle bişeye bulaşmanı istemiyorum dedim. yanımda adamı aradı, devlete teslim etmelerini söyledi. adamın sesinden moralinin bozulduğunu anladım.

neyse dolandırıcı olduğuna düşündükçe iyice emin olduk. çünkü eşim adamı hatırlamıo. ayrıca niye onu arasın böle bir durumda. sonra ben google adamın sölediklerini yazdım. aynı bu yöntemle çeşitli yerlerde bi sürü kişi dolandırmışlar. hatta söyledikleri şeyler bile aynı. altının kilosu bile aynı :)

ben diorum ki polise söyleyelim başkalarını dolandırmasınlar en azından. sizle de paylaşmak istedim sizi de arayan falan olursa inanamayın.

vay be, dolandırıcılıkla kalmayıp, birşey de yapabilirler eşinize. aman sakın...

polise haber verin, numara varmış elinizde ulaşmaları kolay olur, başka birini dolandırmasınlar...

Bir daha ararlarsa açmayın. Israrla ararlarsa her şeyin farkında olduğunuzu, bir daha aramamalarını aksi takdirde polise vereceğinizi söyleyin.

vay be, dolandırıcılıkla kalmayıp, birşey de yapabilirler eşinize. aman sakın...

polise haber verin, numara varmış elinizde ulaşmaları kolay olur, başka birini dolandırmasınlar...

eşime hemen dedim polise söyleyelim diye. o da adresi de biliolar başımız belaya girmesin sonra dedi. sonra da kendi de vicdanen rahatsız oldu. başka biri dolandırılırsa vebali olur söyleyelim dedi. tanıdık bi polise söyleyecez. nereye şikayet edilir bu durum bilemioruz. adamı tanımıo zaten. sadece numara var. numaradan araştırıp ilgilenir mi polisler bilemioruz ama bizden çıksın en azından. suç unsuru henüz yok diye belki ilgilenmezler bile :(

Bir daha ararlarsa açmayın. Israrla ararlarsa her şeyin farkında olduğunuzu, bir daha aramamalarını aksi takdirde polise vereceğinizi söyleyin.

daha arayacağını sanmıyorum. çok şükür biz def ettik başımızdan. inş. başkalarını dolandırmazlar.

Bizide geçen şu meşhur polisler aradı önce bu telefonla fuhuş yapılıyormuş dedi biz yok öyle bişe diyince terör örgütü dedi inanmadıkça uzattı batırdı :)
Çok dikkatli olunmalı. Geçmiş olsun.

Bizide geçen şu meşhur polisler aradı önce bu telefonla fuhuş yapılıyormuş dedi biz yok öyle bişe diyince terör örgütü dedi inanmadıkça uzattı batırdı :)
Çok dikkatli olunmalı. Geçmiş olsun.

bu da askermiş zaten. bütün dolandırıcıların mesleği ya asker ya polis zaten. güven vermek için mi yapıolar acaba :)

Sabah kardesim telini actiginda kim armis geldi +359 kodu olan bir numara aramis kardesimde +359 kodlu numara dolandiriclarin numarasi dedi bir ara haberlerde de soylemisler ben gormemistim +359 lu numaralara bakmayin demisler

bu da askermiş zaten. bütün dolandırıcıların mesleği ya asker ya polis zaten. güven vermek için mi yapıolar acaba :)

Açıkçası ben o konuda farklı düşünüyorum :) Polisten askerden nefret etmemizi sağlamaya çalışıyorlar. Bir ülkenin en önemli yapılarından bahsediyoruz sonuçta. Bilemiyorum bütün bunlar amerikanın oyunları noktasına getirmeden toparlayim :)

Sabah kardesim telini actiginda kim armis geldi +359 kodu olan bir numara aramis kardesimde +359 kodlu numara dolandiriclarin numarasi dedi bir ara haberlerde de soylemisler ben gormemistim +359 lu numaralara bakmayin demisler

bu normal bi cep numarasından aradı.

Açıkçası ben o konuda farklı düşünüyorum :) Polisten askerden nefret etmemizi sağlamaya çalışıyorlar. Bir ülkenin en önemli yapılarından bahsediyoruz sonuçta. Bilemiyorum bütün bunlar amerikanın oyunları noktasına getirmeden toparlayim :)

dolandırıldıktan sonra kimse beni asker dolandırdı polis dolandırdı diye düşünmüor ki ama. ilk başta inandırmak için böyle diyorlar bence.

o numaradan benim de telefonuma çağrı geliyor arada ben hatta hemen siliyorum dokunmatik tlf çantada falan yanlışlıkla arar diye

dolandırıldıktan sonra kimse beni asker dolandırdı polis dolandırdı diye düşünmüor ki ama. ilk başta inandırmak için böyle diyorlar bence.

Herkes böyle düşünemiyor maalesef eğitimsiz ve cahil insanlar çok fazla haberlerde çıktığında bile otomatik bilinçaltına gidiyor bak polis geçiyor ve kötü bir haber diye.

o numaradan benim de telefonuma çağrı geliyor arada ben hatta hemen siliyorum dokunmatik tlf çantada falan yanlışlıkla arar diye

En iyisini yapiyorsun bende nette arastirdim bulgaristana aitmis numara genelde faturali hatlari ariyorlarmis actigimiz takdirde faturamiz cok kabarik geliyormis

Bir daha ararlarsa polisi aradığınızı ve telefonunuzun dinlendiğini söyleyin :26:Aman aman sakın bulaşmayın:19:

Back
X