eşinizle aranızda başka bir sorun yoksa sırf bunu sorun etmeyin derim ben
nasılki sizin ailenizde o geç geldiği için kalıyorsanız onun ailesinde de yorgun oldupu için kalabilirsiniz
her hafta olmasa bile arada sırada kalırız her hafta her hafta yorulma fln diyerek gazını alabilirsiniz belki :)
Peki çözüm üretin o zaman
annenizin evi size yakın değil sanırım arabayla gidip geliyorsunuz.
Ulaşım araçları var sizde eşinizin maç günlerinde çocuğunuzu alıp eve gelseniz
çünkü kayınvalidenizde kalmak istemiyorsunuz
annenizde kalmakta eşiniz için sorun oluyor.
Ya maç sevdasından vazgeçecek ya da siz çocuğunuzu evinize tek getireceksiniz.
Arkadaşlar günaydın.Daha önceki konularımdan belki hatırlarsınız.Özet geçeyim kısaca.Biz şehir merkezinden yarım saat uzaklıkta kendi evimizi alarak taşındık 1,5 ay kadar önce.2 yaşında oğlumuz var ikimizde çalışıyoruz.Oğluma annem bakıyor.Eşimle anlaşamadığımız konu annesinde kalmak istemesi.Bende kalmak istemiyorum.Özellikle haftada 1 gün akşamları geç saat maçı oluyor ve ev uzak olunca gelmeye üşeniyor sözkonusu annesi oluncada hemen kalmaya hazır tabi.Bende her hafta kalmak istemiyıorum.Kaldığım zamanlarda oluyor kayınvalidede ama mesela geçen hafta oğlum hastaydı oğlumun rahatı için kalmadım.Bu haftada yine dün maçı vardı gündüzden telde konuştuk bende dedimki,bu akşam kandil evimdeo olmak istiyorum tamam dedi bişey demedi.Gce saat 1 de geldi eve.Neyse sabah bir surat bir afra tafra..Anneme çaktırmadan çıktık evden.Arabada gelirken tartıştık.Dedim ne oluyor*Kendince o haklı haftada 1 gün benim için fedakarlık yapsan ne olur diyor...Bende senin annende kalmıyacağım o zaman diyor.Benim annemde kalma durumuda şöyle oluyor onuda açıklayayım siz karar verin.Biz sabahları çocuğu anneme bırakıyoruz.Akşmada ben işten 6 da çıkıp anneme gidiyorum.Eşimi bekliyoruz ve hepberaber evimize dönüyoruz akşamları.Ama bazen eşim geç geliyor oğlumuda bekletiyorum çoğu zaman giderken arabada uyuyor.Yada dayanamazsa çocuk uyutuyorum annemde ve yatıyoruz orada mecburen.Ve buda olsa olsa haftada 1 kere mecburiyetten oluyor.Pazartesi günü eşim 23.30 da geldi o saate kadar çocuk dururmu uyudu tabi bizde kaldık.Annemde kalmaya bişey demiyor ama salı günüde yani dün kandildi hem üst baş değiştirmem lazım 2 gün üst üste evime gitmeyeyimmi yani.Dün akşamda maçı vardı annesinde kalmadım diye demediğini bırakmadı.Senin hobin için ben eziyet çekmeye mecburmuyum ya***Daraldım valla çok daraldım.
ne yazsam bilemedim sizin eviniz nerde annemi yakın kayınvaldene mi benim de oğlum var iki yaşında önceden kayınvaldemle altlı üstlü oturuyorduk hergün sabah erkenden çocuğu uyandırıp anneme getiriyordum çok erken saatte sonunda dayanamayıp kendi evimizden annemlerin yan binasına kiraya çıktık
senin de yapacağın şey çocuğa annen bakıyorsa annene yakın yere taşınacaksın
ya da kayınvaldende kalmak istemiyorsan maça gittiği günler eşin yalnız kalsın annesinde
Bu kadar önemli mi bu maç aaaaaa Milli Maç mı ne ?
Hiç bir alternatifi kabuletmiyor,
ya kayınvaliden kalmaanızı istiyor eşinize söylüyor
ya da eşiniz keyfine düşkün
sonuçta siz annesiniz ve en büyük fedakarlığı yapıp evladınızdan ayrılıyorsunuz
daha ne fedakarlık bekliyor ki eşiniz?
Bu kadar önemli mi bu maç aaaaaa Milli Maç mı ne ?
Hiç bir alternatifi kabuletmiyor,
ya kayınvaliden kalmaanızı istiyor eşinize söylüyor
ya da eşiniz keyfine düşkün
sonuçta siz annesiniz ve en büyük fedakarlığı yapıp evladınızdan ayrılıyorsunuz
daha ne fedakarlık bekliyor ki eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?