Çocuk kayınvalidede uyuyakalsa napar eder uyurken götürürsünüz ama; 2 yaşında bebek zaten uyusa nolacak ki.
İşte siz annenizde kalmak istediğiniz için bu da bahaneniz oluyor.
Ama o erkek ya böyle bir hakkı olamaz; adam çok şey mi istemiş mübarek kandil günü annesini ziyaret etmek...
Bencil olmamak lazım.
Bizim evimiz her ikisinede uzak.Daha önce kirada otururken yakındı.Sorun olmuyordu.Şimdi kendi evimiz olsun varsın uzak olsun diye aldık ama olmuyor.Eşimin maç gününü bu kadar sorun edeceğini tahmin etmezdim.Maçtan çıkar geçte olsa eve gelir diyordum yada annesindede arada kalırız diyordum.Öylede yapıyorduk bir hafta kalsak annesinde diğer hafta eşim maç sonrası eve geliyordu ama 2 hafta üst üste kalmadık ya erkeklik duyguları kabardı kükredi sabah sabah.Olabilir ya ne var bunda senetmi imzaladım her hafta kalacam diye.Duruma göre hareket ediyoruz işte.Sorun yapan ben değilimki zaten o
Evet canım kayınvalidemde istiyor zaten orada kalmamızı istemezmi.Her fırsatta dile getiriyor.Eşimde keyfine düşkün dediğin gibi..Ben diyorumki eve gelme madem maç günleri,annende kal.Bende sabah otobüsle gelirim işe diyorum.Onuda 1 kere yaptı.Ayrı olmayacakmışız sevmezmiş öyle şeyi.Hiçte alakası yok ben öyle hissetmiyorum yani.Maksat illaki bizide peşinden annesine sürükleyecek.Sanki ayrı kalmayıp zaten orada kalınca ayrı yatıyoruz.Gece geç geliyor yüzünü görmüyorızki ben oğlumla uyuyorum.Oda gelince kanepede yatıyor.Ne var haftada 1 kere annene git yat üşeniyorsan..Yada bir haftada tamam gönülleri olsun beraber kalalım.Diğer hafta geç olsada eve gelirsin.Büyütülecek bişey değil evet ama eşim bunların hiçbirine yanaşmıyor sadece her hafta annesinde beraber kalmaya yanaşıyor...Bende kalmıyorum her hafta böyle kavga edip duruyoruz.Maçınada sanada ananada diyecem birgün...Basit bir sorun evet millet ne sorunlarla uğraşıyor ama çözemiyoruz işte bizde bu sorunu anlamıyor eşim aramız soğuyor.
Maça giden herkes annesinin evinde mi kalıyormuş..
Veya annesi orada olmasaydı ne olacaktı, ev uzak diye otelde mi kalacaktı?
Haftada 1 annede kalmak diye bişey kabul edilemez, evlilik bu..
Sizin annenizde kalmanız ise mecburiyetten oluyor ve geçici bir durum, o apayrı. Hatırlıyorum önceki konunun zaten.
Nihayet k.valide suları bulandırmayı başardı..
Canım yanlış anladın heralde.Kayınvalidemdede bu maç yüzünden kaldığım oluyor.Hiç gitmemezlik yapmıyorum yani.Yine fedakarlığı ben yapıyorum inan.Çocuğa annem baktığı halde eşimin gelmesini bekliyoruz bizi alıp annesine bırakıyor kendiside hemen maça gidiyor.Sabahta kalkıp yine anneme çocuğu bırakıyoruz.Bu bana çocuğa eziyet değilmi?Annnemde falanda kalmak istemiyorum.Mecburen eşim geç geldiği zamanlar çocuk uyuduğu için arada yatıyoruz.Mübarek kandil günü annesini ziyaret için değil maç için gitmek istiyor.
İpekçim hoşgeldin valla aklımdan sen geçiyordun.Gelsede bir okusa diyordum.Hatırlıyorsun değilmi?Sorun ufak gibi görünüyor ama değil canım karşındaki anlamayınca olmuyor işte..Hep fedakarlık bizden bekleniyor.Daha pazar günü öğleden sonra annesindeydik valla.Eltiler görümceler falan hepberaber ymekeler yenildi gezildi eğlenildi.Sanki hiç gitmiyormuşum gibi davranıyor ya fitil oluyorum.
Senin konun (ve önceki konun) benim acayip sinirlerimi zıplatıyor, olayın başkahramanıymışım gibi deliriyorum desem yeridir.
Koca maça gidecek, sen onun annesinde beklemek zorundasın..
Neymiş efendim, maç dönüşü koca annesinin evine gelince sizi orada bulsun diye.
Kocanın hobisi haftada 1 maç yapmak da, senin hobin de haftada 1 o gelene kadar k.valide ile muhabbet etmek mi?
Ayrıca sabahın köründe çocuğu tekrar annene bırakma derdi var, çocuğa eziyet.
E o gün bakıversin babaannesi çocuğa, sabahtan neden annene götürüyorsun, ama bunu teklif etmez değil mi.
Sadece ortalığı karıştıracak..
Zaten yeterince zor olan düzeni daha da zorlaştıracak.
Canım sık dişini, 3 yaşını doldurmasına az kaldı, kreşe verirsin, hem daha iyi olur çocuk için.
Bizim evimiz her ikisinede uzak.Daha önce kirada otururken yakındı.Sorun olmuyordu.Şimdi kendi evimiz olsun varsın uzak olsun diye aldık ama olmuyor.Eşimin maç gününü bu kadar sorun edeceğini tahmin etmezdim.Maçtan çıkar geçte olsa eve gelir diyordum yada annesindede arada kalırız diyordum.Öylede yapıyorduk bir hafta kalsak annesinde diğer hafta eşim maç sonrası eve geliyordu ama 2 hafta üst üste kalmadık ya erkeklik duyguları kabardı kükredi sabah sabah.Olabilir ya ne var bunda senetmi imzaladım her hafta kalacam diye.Duruma göre hareket ediyoruz işte.Sorun yapan ben değilimki zaten o
bu nasıl bir düzendir anlamadım açıkcası
o çocuğa acıdım 1 gün orada 1 gün burada
bunu babalar anlamaz eşin sadece annesini memnun etmeye çalışıo anlaşılan
çocuğu kreşe versen 0 dan itibaren bile alıorlar artık yada annen daimi sizde kalsın ne bu sabah ver gece geri dön yada dönme annede yat
kayınvaldede yatmadın die kavga etmeler falan yazık çocuk baba diye ağlamış dönüp bakılmamış bile
sabah işe beraber gidiorsunuz sanırım çocugu annene bırakıorsun anladıgım kadarı ile sen eşinden erken çıkıosun
ee nie onun gelmesini bekliosun ki oda keyfi olursa erken gelicek ya maçtan yada arkadaşlarıyla gezmekten
sen nie bekleyesin onun keyfini işten çıkınca al çocugunu evine git ozaman ne annende kaldın die tartışma olur nede kayınvaldede kalmadın die
hayır nasıl beceriosun onuda anlamış değilim nede olsa başkasının evi
eşininle özel hayatın yada evinin düzeni aksamıormu
ben beceremem merak ettim doğrusu
Beceremiyorum zaten canım baksana halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?