Sanırım konusahibi sadece kendisine hak verenlere cevap yazıyor.
Tavrınızı da hoş bulmuyorum. Eşiniz çok çirkin üslupla laf söylüyor. Hakaret ediyor hem size hem ailenize.
Bir kadın olarak adınıza üzülüyoruz. Ama 2 saat sonra özür telefonuyla affediyorsunuz ve burada empatiyle size yaklaşanlara garip bir tavır sergiliyorsunuz.
Size aman boşver, her evlilikte olur diyenlere canımlı konuşuyorsunuz.
Ben ihaneti affetmiş (ama aylar sonra ve çocuğum nedeniyle) bir kadın olarak, ailem için bunlar söylenseydi asla bu kadar kolay ve çabuk affetmezdim. Bu kadar çirkin, seviyesiz, aşağılayıcı kelimeler kullansaydı ailem hakkında, görmeye tahammül edemezdim. Ve eşiniz bütün bunları kontrol edemediği öfkeyle söyleyip pafta sonu nasıl gidecek ailenizin yüzüne bakacak, ve siz bunları nasıl unutacaksınız ayrı mesele.
Kusura bakmayın ben düşündüklerimi söylüyorum. Buraya konu açıyorsanız herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil. Fikirlerini söyleyen insanlar da bir kişi hariç, saygı sınırını hiç aşmadılar. Eşinizin size yaptıkları ve söyledikleri konusunda, kendilerini sizin yerine koyarak eşinize kızdılar.
Sonrasında düşünceleriniz değişti ve o eşinize kızan insanlara sadece sizinle aynı fikirde değiller diye tenezzül edip cevap bile vermediniz. Bu yaptığınız ne kadar doğru...