sabah sabah eşimle yaşadığım olayy

herzman yanındayım tatlım...
senin yaşadığın duruma hepimiz aşinayız,illaki yaşadık,
eşinde bu tip sinir buhranlarını kontrol etmesini öğrenecek..
ya doktor desteği yada kendi isteğiyle..
dediğim gibi bir kaç gün moralsiz olduğunu görsün,görsün ki bir daha bu tarz konuşmaya cesaret edemesin..
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş:)

özelden de yazabilirisn ama mesaj sayım 100den az diye şimdilik cvp yazamıyorum..

dolunay bana yazabılırsın.... :21:

olay tatlıya bağlanmış ohhh şükür bir yuva daha yıkılmadı..burada bayanların büyük bir çoğunluğu kvsine görümcesine eltisine falanına filanına herşeyi söylüyor eşine söylemesede düşünüyor burada yazıyor bence aynı şey yani herkes sinirlendiğinde hoş olmayan davranışlarda bulunuyor..önemli olan hatasını anlayıp özür dilemesiydi onuda yaptı arkadaşın üzerine gitmeyin lütfen zaten sabah zor dakikalar yaşadı daha fazlasını sizler yaşatmayın..herkes kendi doğrusuyla yaşasın kimse kimseyi yargılayamaz yardım istedi herkes yorumunu yaptı iş tatlıya bağlandı neden acıya çevirilsin...bence arkadaşım konunu kapattır yoksa canın dahada sıkılacak yok yere...mutlu ,huzurlu ve sevgiyle kal..

olay tatlıya bağlanmış ohhh şükür bir yuva daha yıkılmadı..burada bayanların büyük bir çoğunluğu kvsine görümcesine eltisine falanına filanına herşeyi söylüyor eşine söylemesede düşünüyor burada yazıyor bence aynı şey yani herkes sinirlendiğinde hoş olmayan davranışlarda bulunuyor..önemli olan hatasını anlayıp özür dilemesiydi onuda yaptı arkadaşın üzerine gitmeyin lütfen zaten sabah zor dakikalar yaşadı daha fazlasını sizler yaşatmayın..herkes kendi doğrusuyla yaşasın kimse kimseyi yargılayamaz yardım istedi herkes yorumunu yaptı iş tatlıya bağlandı neden acıya çevirilsin...bence arkadaşım konunu kapattır yoksa canın dahada sıkılacak yok yere...mutlu ,huzurlu ve sevgiyle kal..

bende dedım kapat dıye de kapatmayı bılmıyor... açıkçası bende bılmıyorum.. bılen varsa yazsın nasıl konu kapatıldığını...

yine bir kk klasğinin sonuna geldik arkadaşlar:82:

konu sahipleri kocişleriyle önce kapışır, her şeyi kk ya sayar döker, sonra hemen barışılıp üyelere saldırılır...

-ama sen bekarsın anlamazsın

-bekara karı boşamak kolay

-bazen beddua da ediliir:başına gelsin görürsün

v.s...:111:

ve zıt görüşlere cevap verilmez, destekleyen kişilere cevap verilir ve konu kapattırılmak istenir

kimse boşan demedi neden böyle davranılıyor biri açıklasa. cidden merak ediyorum:107:

az sonra kötü içerik yapılır ve ceza alırım o da ayrı bi mesele :100:

Kazen abi dizi sezonu açıldı çok ceza verme:58:

Cok ilginc bir tip cok sasirdim, ne curretle bunlari soyluyor dicem de cahil curetiyle olsa gerek...
Keske sana o sozleri soyledigi zaman, masadan kalkip iceri gitmek yerine ve ayni sekilde onun ailesini elestirmek yerine bu sozlerinin ne kadar cirkin oldugunu, boyle konusmaya hakki olmadigini falan soyleseydin. Belki bir parça utanir, ayip ettigini anlardi. Sen de ayni sekilde onun ailesini ortaya atinca, durum daha da vehamet kazanmis. Eger gelmemek icin yaptiysa seviyeyi bu kadar dusurmesi gerekmezdi, ben gelmiyorum canim istemiyor deseydi, ya da hastayim diye yalan soyleseydi yine de bu kadar kuculmezdi... Tavrini koy al karsina ailesini karistirmadan kimseyi suclamadan, esinin tavir ve yaklasimini ele alarak konus. Tavrinin ve soylediklerinin yanli soldugunu ogretmezsen, daha çk hakaret eder...

Kusura bakma bu adam seni sevmiyor... Birincisi eger temizligini begenmiyorsa kaldirsin kicini oda bir isin ucundan tutsun.... erkekligine laf gelmez ya... heleki hastasin mazur gormesi gerekir. Bayanin yaptigi ise karisan laf soyleyen erkek bende gormedim hic , ona ne ki~?!

Ikincisi ne munasebet sana cingene diyebiliyor ailene laf soyleyebiliyor. Cok terbiyesiz saygisi sevgisi kalmamis ... cok yazik

ne alaka sevmemesi.. sevmiyor diye bir sey yazıp konu sahibini üzmeyin bence..tersinden kalkmış adam söylemiş bu eşini sevmedigini göstermez..tamam eşeklik etmiş ağır konuşmuş özür dilemeli bence ama oluyor bazen karı koca arasında..

aaaaaaaaaaaaaaa bune böyle yaaaa
çok şaşırdım bu nasıl bir uslub bu nasıl bir konuşmadır böyle anlam verebilmiş değilim
Allah yar ve yardımcın olsun çok onur kırıcı kelimeler

cok ayıp ya bu kdr ağır laflar kavgada bıle söylenemez...sonuçta sen onun eşisin hakaret ettıklerı ailen ...ne kdr ayıp...sana cok hak verıorum cnm arada bnde senın gıbı şeler yaşıorum ne yazıkkı...takma allaha havale et:(

Yuh ya sinir oluyorum şu erkeklerin afra tafralarına ne zannedıyorlar kendılerını anlamıyorum kı.
Biraz zaman geçtimi başlıyolar şımarmaya ne güzel ailen ev vermiş minnettar olması gerekırken şu yaptığı nankörlüğe bak.

yine bir kk klasğinin sonuna geldik arkadaşlar:82:

konu sahipleri kocişleriyle önce kapışır, her şeyi kk ya sayar döker, sonra hemen barışılıp üyelere saldırılır...

-ama sen bekarsın anlamazsın

-bekara karı boşamak kolay

-bazen beddua da ediliir:başına gelsin görürsün

v.s...:111:

ve zıt görüşlere cevap verilmez, destekleyen kişilere cevap verilir ve konu kapattırılmak istenir

kimse boşan demedi neden böyle davranılıyor biri açıklasa. cidden merak ediyorum:107:

az sonra kötü içerik yapılır ve ceza alırım o da ayrı bi mesele :100:

Kazen abi dizi sezonu açıldı çok ceza verme:58:

ay koptum :1:bana dedi bekara koca boşamak kolay diye sanki boşan dedik.tam kk klasiği senin kocan da yaparsa görürsün falanlar yapmaz da hani yapsa da ben öyle ot gibi durmam gerekli cevabı veririm ailemi savunurum o başka mesele.evlenince insanlar başka bir insan olmuyor karakter de değiştirmiyor ben bekarken de evliyken de aileme laf söyletmem ...gerçekten anlamıyorum ya sen bi yorum yapıyorsun yardımcı olmak adına sonra işine gelmiyor onun sırtını sıvazlayıp amaaann olur canım her evlilikte öyle şeyler denmiyor diye yorum yapanlarla kavga etmeye başlıyor.hayır bir de yancılar var onlara ayrı gülüyorum canım boşver sen yuvana bak bekarlar ne anlar kocan o senin sana ve ailene her türlü hakareti etme hakkına sahip diyenler...belki sen burda yazılanlardan biraz ders çıkarsan kocana hoop dur orada sen o dil uzattığın insanların evinde oturuyorsun onlar benim ailem diye girişsen adam birdaha aynı şeyi yapmayacak cesaret edemeyecek ama neyse laf anlayana anlatılır siz dolunay ablanızla dertleşin biz aradan çekildik:1:

Merhaba,

evlilikte tartismalar, tahamulsuzler olur
hayat sartlari, monotonluk, dis etkenler
ruhsal degisimler ani patlamalara yol acabilir.
bilinc altinda saklanilanlar
dusuncesizce hatta uslupsuzca soylenebilir
sinir aninda.. ama sonuclar? kirilan gurur?

ben esinizi ayipladim
ailenizin agzindaki dislerle ugrasacak kadar saygisiz
ve size hediye edilen eve rahmen cimrilikle suclayacak
kadar nankor
esinizi seviyorsunuz bu saygisizligini cabucak unutmak istiyorsunuz
iki tatli sozle kapanmasina musade verdiniz ama maalesef
ailenize karsi olan dusuncelerini ogrendiniz artik..
yuvanizin alt yapisini tekrar gozden gecirin derim..

çok üzüldüm gerçekten bişeye mi çok sinirliydide senden acıısnı çıkardı acaba ya ne bileyim bana öyle geldi baksana bişeye resmen dolmuş dolmuşşşş sonrada bı guzel açığını vermiş....lütfen üzülme sıkma canını emınımkı pişman olcak o hakaretler ıcın bak senın ailen insanlık yapmış boşverrrrrrrrrrrrr emınımkı eşinde üzülmüştr tabı ne fayda bir laf söylerken bin kez düşünmek gerekıyor

Merhaba,

evlilikte tartismalar, tahamulsuzler olur
hayat sartlari, monotonluk, dis etkenler
ruhsal degisimler ani patlamalara yol acabilir.
bilinc altinda saklanilanlar
dusuncesizce hatta uslupsuzca soylenebilir
sinir aninda.. ama sonuclar? kirilan gurur?

ben esinizi ayipladim
ailenizin agzindaki dislerle ugrasacak kadar saygisiz
ve size hediye edilen eve rahmen cimrilikle suclayacak
kadar nankor
esinizi seviyorsunuz bu saygisizligini cabucak unutmak istiyorsunuz
iki tatli sozle kapanmasina musade verdiniz ama maalesef
ailenize karsi olan dusuncelerini ogrendiniz artik..
yuvanizin alt yapisini tekrar gozden gecirin derim..

Önemli olan da bu zaten...(ailenize karşı olan düşüncelerini az uyuyunca kusması)

.

Sanırım konusahibi sadece kendisine hak verenlere cevap yazıyor.
Tavrınızı da hoş bulmuyorum. Eşiniz çok çirkin üslupla laf söylüyor. Hakaret ediyor hem size hem ailenize.
Bir kadın olarak adınıza üzülüyoruz. Ama 2 saat sonra özür telefonuyla affediyorsunuz ve burada empatiyle size yaklaşanlara garip bir tavır sergiliyorsunuz.
Size aman boşver, her evlilikte olur diyenlere canımlı konuşuyorsunuz.
Ben ihaneti affetmiş (ama aylar sonra ve çocuğum nedeniyle) bir kadın olarak, ailem için bunlar söylenseydi asla bu kadar kolay ve çabuk affetmezdim. Bu kadar çirkin, seviyesiz, aşağılayıcı kelimeler kullansaydı ailem hakkında, görmeye tahammül edemezdim. Ve eşiniz bütün bunları kontrol edemediği öfkeyle söyleyip pafta sonu nasıl gidecek ailenizin yüzüne bakacak, ve siz bunları nasıl unutacaksınız ayrı mesele.
Kusura bakmayın ben düşündüklerimi söylüyorum. Buraya konu açıyorsanız herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil. Fikirlerini söyleyen insanlar da bir kişi hariç, saygı sınırını hiç aşmadılar. Eşinizin size yaptıkları ve söyledikleri konusunda, kendilerini sizin yerine koyarak eşinize kızdılar.
Sonrasında düşünceleriniz değişti ve o eşinize kızan insanlara sadece sizinle aynı fikirde değiller diye tenezzül edip cevap bile vermediniz. Bu yaptığınız ne kadar doğru...

Bekar değilim evli olmanın o muhteşem harika ulvi özelliklerine sahip biri olarak yazıyorum.
Eee doğal olarak ne yazarsam doğrudur o göre konu sahibi dikkate alsın beni.
Bakın bekar değilim gerekli görüldüğünde nüfus cüzdanımı falan da gösterebilirim
Konuya yorum yazma şerefine nail olabildiğime göre başlayayım.

Evet evliliklerde tartışmalar olur,olmazsa bir sorun var bile diyebiliriz.
Hayatta koşuşturmada kötü şeyler biriktiriyoruz en yakınımız eşimiz,ona yüklenebiliyoruz.
Karşılılıklı karı-koca olur böyle şeyler ve çoğu kez tatlı bir barışmayla son bulur. ama bunlar anlık minik hakaret küfür saldırı içermeyen minik gerginliklerdir.

Ama bu konu farklı rezalet bir üslup var ortada.Biri sizin suratınıza senin de ailenin de ne olduğu belli çingenesiniz vs diyen bir adamı ertesigün nasıl böyle yuva kolay kurulmuyor diye hiçbirşey yapmamış gibi görebiliyorsunuz
insanlaırn anlamakta zorlandığı bu.
bunun bekarlıkla evlilikle alakası yok.
her evli kadın kocasından böyle muamele görmüyor,bunu evlilikle eşleştirmeyin
affetikçe bu muameleye layık bir duruma gelirsiniz
duymak istmediğiniz herşeyi duyarsınız.
eşiniz haddini korkunç şekilde aşmış ama ceza almamış.. üstelik buradaki yorumlardan sonra daha sıkı sarıldığınıza eminim ona :) kıymetede de binmiştir verilen tepkiler yüzünden..

ay koptum :1:bana dedi bekara koca boşamak kolay diye sanki boşan dedik.tam kk klasiği senin kocan da yaparsa görürsün falanlar yapmaz da hani yapsa da ben öyle ot gibi durmam gerekli cevabı veririm ailemi savunurum o başka mesele.evlenince insanlar başka bir insan olmuyor karakter de değiştirmiyor ben bekarken de evliyken de aileme laf söyletmem ...gerçekten anlamıyorum ya sen bi yorum yapıyorsun yardımcı olmak adına sonra işine gelmiyor onun sırtını sıvazlayıp amaaann olur canım her evlilikte öyle şeyler denmiyor diye yorum yapanlarla kavga etmeye başlıyor.hayır bir de yancılar var onlara ayrı gülüyorum canım boşver sen yuvana bak bekarlar ne anlar kocan o senin sana ve ailene her türlü hakareti etme hakkına sahip diyenler...belki sen burda yazılanlardan biraz ders çıkarsan kocana hoop dur orada sen o dil uzattığın insanların evinde oturuyorsun onlar benim ailem diye girişsen adam birdaha aynı şeyi yapmayacak cesaret edemeyecek ama neyse laf anlayana anlatılır siz dolunay ablanızla dertleşin biz aradan çekildik:1:

ot gibi durmak ne demek ya kelimelerini toparlar mısın? Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok lütfen bi daha hiç bi konuma yorum yapmayın siz, boşan diyen vardı konuyu tam okusaydın görürdün işine geleni okuyup eleştiri yapmıssınız,insanın bu kadar da üstüne gidilmez ki yaa,yancılarmıs kimse kimsenin yancısı degil cok yalnıs cümlelerin.

Sanırım konusahibi sadece kendisine hak verenlere cevap yazıyor.
Tavrınızı da hoş bulmuyorum. Eşiniz çok çirkin üslupla laf söylüyor. Hakaret ediyor hem size hem ailenize.
Bir kadın olarak adınıza üzülüyoruz. Ama 2 saat sonra özür telefonuyla affediyorsunuz ve burada empatiyle size yaklaşanlara garip bir tavır sergiliyorsunuz.
Size aman boşver, her evlilikte olur diyenlere canımlı konuşuyorsunuz.
Ben ihaneti affetmiş (ama aylar sonra ve çocuğum nedeniyle) bir kadın olarak, ailem için bunlar söylenseydi asla bu kadar kolay ve çabuk affetmezdim. Bu kadar çirkin, seviyesiz, aşağılayıcı kelimeler kullansaydı ailem hakkında, görmeye tahammül edemezdim. Ve eşiniz bütün bunları kontrol edemediği öfkeyle söyleyip pafta sonu nasıl gidecek ailenizin yüzüne bakacak, ve siz bunları nasıl unutacaksınız ayrı mesele.
Kusura bakmayın ben düşündüklerimi söylüyorum. Buraya konu açıyorsanız herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil. Fikirlerini söyleyen insanlar da bir kişi hariç, saygı sınırını hiç aşmadılar. Eşinizin size yaptıkları ve söyledikleri konusunda, kendilerini sizin yerine koyarak eşinize kızdılar.
Sonrasında düşünceleriniz değişti ve o eşinize kızan insanlara sadece sizinle aynı fikirde değiller diye tenezzül edip cevap bile vermediniz. Bu yaptığınız ne kadar doğru...

Herkesin prensipleri farklı ben ne olursa olsun ihaneti affetmem sindiremem ama bu sözler üzerine aksam da cok konustuk ben dün affetmiş olsam da mesafeliydim eşime ne konustugumu bilmeden telefonda yargılanıyorum.

Bekar değilim evli olmanın o muhteşem harika ulvi özelliklerine sahip biri olarak yazıyorum.
Eee doğal olarak ne yazarsam doğrudur o göre konu sahibi dikkate alsın beni.
Bakın bekar değilim gerekli görüldüğünde nüfus cüzdanımı falan da gösterebilirim
Konuya yorum yazma şerefine nail olabildiğime göre başlayayım.

Evet evliliklerde tartışmalar olur,olmazsa bir sorun var bile diyebiliriz.
Hayatta koşuşturmada kötü şeyler biriktiriyoruz en yakınımız eşimiz,ona yüklenebiliyoruz.
Karşılılıklı karı-koca olur böyle şeyler ve çoğu kez tatlı bir barışmayla son bulur. ama bunlar anlık minik hakaret küfür saldırı içermeyen minik gerginliklerdir.

Ama bu konu farklı rezalet bir üslup var ortada.Biri sizin suratınıza senin de ailenin de ne olduğu belli çingenesiniz vs diyen bir adamı ertesigün nasıl böyle yuva kolay kurulmuyor diye hiçbirşey yapmamış gibi görebiliyorsunuz
insanlaırn anlamakta zorlandığı bu.
bunun bekarlıkla evlilikle alakası yok.
her evli kadın kocasından böyle muamele görmüyor,bunu evlilikle eşleştirmeyin
affetikçe bu muameleye layık bir duruma gelirsiniz
duymak istmediğiniz herşeyi duyarsınız.
eşiniz haddini korkunç şekilde aşmış ama ceza almamış.. üstelik buradaki yorumlardan sonra daha sıkı sarıldığınıza eminim ona :) kıymetede de binmiştir verilen tepkiler yüzünden..

Kusura bakmayın da benm tepkim bosan diyenleriydi ondan yuva kolay kurulmuyo dedm eşimle aksam da bu konuyu konustum ve mesafeliyim hatanın farkında olması bana yetiyor insanlar kocasının baska biriyle olmasını bile sineye cekebiliyoken benm eşim hatasının farkındaysa bana yeter, buradaki insanların kacının evlilili mükemmel bırakın Allah askına.

Back
X