Sabah sabah evın ıcınde onumden gecen kedi..!!!

kedi ya bu alırsın kucağına seversin korkmana gerek yok .hayvanlardan korkmayın insanlardan korkun bnce .insanlar zarar veriyor bize daha çok

bende arkama bakarım yolumu uzatırım gene gecemem cok mecbursam yuruyenlerın yanına sokulurum yada bı dukkana gırerım asırı benımkısı:ssz:

oy ondan korkulur mu bee keşke benim evime girseee alırım sütünü içirim karnını doyururum bi guzel severim azını burnunu oper yerim ya hatta bidahada göndermem bırakmam alır eve beslerim pişman olur geldiğine :1:

oy ondan korkulur mu bee keşke benim evime girseee alırım sütünü içirim karnını doyururum bi guzel severim azını burnunu oper yerim ya hatta bidahada göndermem bırakmam alır eve beslerim pişman olur geldiğine :1:

çok tatlısınız:27: sız boyle anlatınca kendı halım cok trajıkomık geldı gozume ama gercekten cok fazla korkuyorum evın ıcınde kabus oldu resmen:50:

çok tatlısınız:27: sız boyle anlatınca kendı halım cok trajıkomık geldı gozume ama gercekten cok fazla korkuyorum evın ıcınde kabus oldu resmen:50:
benim bi akrabamda kopekten korkuo gordugunde bayılıcak gibi oluo kocası kopek savar aldı düğmesi var basıosun kopekler yaklasmıomus cok saçma :27:3 5 kere sevseniz bu korkuyu yenersiniz bence :24:

Sinekten kediden böcekten köpekten her şeyden korkarım. . .
Yıllardır böyleyim yaklaşamam dokunamam. . .
Onlara eziyet edilmesinede katlanamam . .
Verilen tepkiler çok yersiz
Kimisinin karanlık fobisi olur kiminin yükseklik kimininde hayvan. .
Kimse istemez sokakta bir kedi görünce köşe bucak kaçmak istemeyi. .
Bazen utanıyorum bu huyumdan ama inanın yapılacak hiçbirşey yok . .
Bununla ilgili psikologla görüştüm fotoğraflarına bakın oyuncak olanlarına dokunmakla başlayın dedi . . .Oyuncak kediyle köpeğe dokunurumda onun haricinde ASLA elleyemem fotoğraflarına bakmam . . Yaşamayan bilmez sizin için kınanacak bir durum gözüksede yaşayanlar içinde çok zor emin olun :43:

Fobinizin olmasına üzüldüm ama kedicik nsıl tırsmıştır ya kaçıcak deliği o aramışttır gözümüün önüne geldide sesli güldüm walla :D İnş bida böyle bşey başınıza gelmez :)

tiksinmek mi?:53: yahu ben neredeyse köpüşümün mama kabından beslenicem onunla beraber :52::52: ama genelikle benim tabaktan besleniyoruz o öyle seviyor :31:

Şu an bahçede kafası yukarda üç kedi bana bakıyor.Neden mi,akşam mamalarını bekliyorlar. :)) Kediler bir şey yapmaz,mikroplu da değiller.

Konuyu okurken sizin içinde bulunduğunuz değil de kedinin ne durumda olduğunu merak ettim. aç mı üşüdü mü, çığlık atıp korkuttunuz mu vs.
korkmak farklı tiksinip temizlik yapmak farklı. daha önce dr a göründünüz mü? faydası olur görünün ;)

tiksinmek mi?:53: yahu ben neredeyse köpüşümün mama kabından beslenicem onunla beraber :52::52: ama genelikle benim tabaktan besleniyoruz o öyle seviyor :31:
benimde kediciğim vardı çakılım benim ya tutup tutup azından o ıslak burnundan öperdim hiç tiksinilir mi dimi ama :16: çok merak ettim köpeciğini :8:

benimde kediciğim vardı çakılım benim ya tutup tutup azından o ıslak burnundan öperdim hiç tiksinilir mi dimi ama :16: çok merak ettim köpeciğini :8:
hehe 2 yaşında bi pekiness foto çekeceğim bişeyler yok bu aralar ama en yakın zamanda çekmeyi düşünuyorum...dünyada görüp görebileceğin en tatlı surat ....:52::52::52:

korkana birsey diyemiyorum elde degil cunku bu durum ben korkmam ama sabah kalktıgımda eve girmis bir kedi gorsem bir an irkilirim nerden geldi nasıl oldu vs ama sizin durum baya fobi olmus belkide bunu yenmeye calısmak icin birseyler yapmalısınız dısarda karsılastıgınız zaman napıcaksınız birde bu durum var

Son düzenleme:
hehe 2 yaşında bi pekiness foto çekeceğim bişeyler yok bu aralar ama en yakın zamanda çekmeyi düşünuyorum...dünyada görüp görebileceğin en tatlı surat ....:52::52::52:
oyy görsem simdi kafayı yerdım sevemedım ıssıramadım die:27: eşim köpeklere deli olur deli şöyle geniş bi eve çıktıgımızda ona köpüş hediye edicem kafayı yedırtcem sevıncten ay çek fotosunu koy şunun iştaha geldim :52::52:

Aslında buna tiksinmek degilde fobi denmeli benimde fobim var bende yaklaşamam aslında bütün hayvanlara karşı fobim var evimizde 2 adet kuşumuz var çok seviyorum onları ama elime alamıyorum bi türlü bir komşumuzun 3 yaşındaki kızı bir ara sokakta kucagına kedi aldı kız küçük bir kedi idi kız maasallah çok korkusuz kızı gören annesi nasıl bagırıyor baygınlık geçirecekti resmen fobisinden bazı insanlar hayvanlardan korkar bazıları karanlıktan korkar ah keşke bu fobilerimiz olmasa:43::43::43:

Back
X