Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy ondan korkulur mu bee keşke benim evime girseee alırım sütünü içirim karnını doyururum bi guzel severim azını burnunu oper yerim ya hatta bidahada göndermem bırakmam alır eve beslerim pişman olur geldiğine![]()
benim bi akrabamda kopekten korkuo gordugunde bayılıcak gibi oluo kocası kopek savar aldı düğmesi var basıosun kopekler yaklasmıomus cok saçmaçok tatlısınızsız boyle anlatınca kendı halım cok trajıkomık geldı gozume ama gercekten cok fazla korkuyorum evın ıcınde kabus oldu resmen
![]()
benimde kediciğim vardı çakılım benim ya tutup tutup azından o ıslak burnundan öperdim hiç tiksinilir mi dimi amatiksinmek mi?yahu ben neredeyse köpüşümün mama kabından beslenicem onunla beraber
ama genelikle benim tabaktan besleniyoruz o öyle seviyor
![]()
hehe 2 yaşında bi pekiness foto çekeceğim bişeyler yok bu aralar ama en yakın zamanda çekmeyi düşünuyorum...dünyada görüp görebileceğin en tatlı surat ....benimde kediciğim vardı çakılım benim ya tutup tutup azından o ıslak burnundan öperdim hiç tiksinilir mi dimi amaçok merak ettim köpeciğini
![]()
oyy görsem simdi kafayı yerdım sevemedım ıssıramadım diehehe 2 yaşında bi pekiness foto çekeceğim bişeyler yok bu aralar ama en yakın zamanda çekmeyi düşünuyorum...dünyada görüp görebileceğin en tatlı surat ....![]()