SABAH SABAH KAFAYI YIYCEM YA BU NEDIR. SÖZCE NE YAPICAM BEN YARDIM NOLUR (RESIMLI)

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
Günaydın bir dert ile uyandım kirasıyız biz ama geldik geleli evin dertleri bitmiyor ilk defa kiraya ciktigimiz için acemiydik tuttuk bi evi üst katta inşaat var giren çıkan belli değil 3 katlı bina tek ben varım sabah 7 de zil çalıyor dış.kapi anahtar yokmuş işçiler kapıyı açık diye çalmışlar kapıyı delirdim çocukların uykudan sıçradı eşime dedim git bişeyde anahtar alsınlar ben mecbur değilim elin adamına kapı açmaya ya bunu geçtim 20 dk önce bi damlama sesi geldi bi baktım evin kosesinde yukardan aşağı su akiyor delirdim battı ev resmen ya bide giriş kattayım düşünün inşaat en üst katta bir şeyini deldiler anlamadim onlar geldi bu cıktı çokta ses çıkıyor ya kafayı yedim

Baca pisliği gibi zabitayi arayin sonuç alirsiniz

Bir daha açmayın kapıyı. Bir de zilin üstüne, zile basmayın yazın. Yoksa devam ederler zili çalmaya.
Amin ol hanzo lar sabah acmamama rağmen tam 6 kere zile bastılar birde bi türlü cigirmalar khakahalar sesli sesli gulmeler discephe sivasiyapiliyor pencerelerimin onu berbat kafayı yiycem ya

Ödemek gibi değil nerdeyse 2 kova su akti bu resimdeki yeni başlamış hali baya akti sizin bacayami işediler terbiyesizler
Evet kız bizm baca neyse ki banyo ya denk geldi bende saf saf her gün kesin başka bisey den diyordum ama baktim onların çalışma saatlerine denk geliyor onlar gidince gidip baktım maalesef sonra onları uyardım su mu dokuyirsujuz ne bi daha gitmeyin :)neyse ki olmadı bi daha

Ya bizim tam eski bacanın dibinde harç yapıyorlarmış ama bi görsen pencerelerin onu hep harç temizlemiycem kesinlikle kabul etmiyorum param ile rezil oluyorm resmen

Tamirat bitene kadar zilin kablosunu çekip çıkarın
Baca akmış gibi çalışanları çağırın sorunu gidersinler kötü koku oluyor sonrasında

Benim evimde öyle kiraciyiz oturalı pek olmadı ya klozet, ya kombi, ya musluk, ya başka bir yer her ay birisi bizim kullanımimiz dışında bozuluyor ev sahibini arıyoruz iki saat açıklama yap usta çağırın diyor. E ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım.. inanın 200₺ şu faturası geldi tek seferde meğer klozet bozukmus iç malzemesi çürümüş .. Allah temiz evler rast getirsin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…