- 7 Nisan 2015
- 203
- 55
- 28
- 37
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
maalesef öyle olmadıEsleri bir rahat birakin. Bu kadar kontrol delisi olmayin.
Onun sonradan soyledigi de yanlis ama halledilmeyecek bir sey degil.
Guzel bir kahvalti yapip barisirsiniz. Bu meseleyi uzatip daha fazla yuz goz olmayin.
maalesef öyle olmadı
Aynen...ben hep iyi misin diyerek uyaririmWcdeki insana napiyosun diye sorulmaz ya hu. Keske "iyi misin?" Ya da "cikmadigin surece altima yapmak zorunda kalicam" deseydin.
Bagirmasina zemin hazirlamissin aslini istersen.
Daha yeni evlilisiniz. Bukadar yipratma kendini.Olcak ufak tefek tartismalar. Esine guzelce anlat nekadar kirildigini onun agir sozlerinden. Esin sinirliyken sen susarsin. Sen sinirliyken o sussun. Sende wc de adami rahat birakiver. Ve icin rahay etmiosa arada o gormedigi zaman telini kontrol et caktirmadan...simdi de kahvalti hazirlanis kedi gibi sokulup hadi kahvaltiya, kahvalti yapalim diyo. ben anlamiyorum cidden :/
Ya size ne adamin tuvalet keyfinden. Ada'mın yaptığı seye kadar müdahale ediyorsunuz sonra da "bon cok motsozom "telefonunu kırdın.. ellerıyle yüzümü kavradı canımı acıttı.. ben cok mutsuzum ya :'(
Ne var ki bundan sadece sorduysa şakayla dordu belki de adam zaten hiç ılımlı olmaya yaklaşmayan birisi. Yoksa bayan zaten düzgün konuşmuş.Ya size ne adamin tuvalet keyfinden. Ada'mın yaptığı seye kadar müdahale ediyorsunuz sonra da "bon cok motsozom "
Valla benim de telefonumu kıranın bende yüzünü kavrarım. Neden kırdınız ya ne saçmatelefonunu kırdın.. ellerıyle yüzümü kavradı canımı acıttı.. ben cok mutsuzum ya :'(
yok aramizda cinsel anlamda sukur hic bi sorun yok. zaten baristik, ben buna soylenip vururken opmeye basladi derken iste baristik :)Daha 5 aylık evlisiniz ve sen ne işe yarıyosun ki zaten ve soğudum demesi üzerinde durup düşünmen gereken şeyler,aranızda cinsel anlamda veya başka bir konuda sorun var mı bir de insan sinirliyken içinde ne varsa onu dışa vurur daha önce hissetmediği düşünmediği bir şeyi dile getirmez bence.
Bir de telefonla girip uzun süre içerde kalmaası bencede rahatsız edici bi durum,gazete anladım da tel ne alaka.
Ben oyle anlamadim valla hicsinirle söyledi ama ben çalışan bi kadın oldugumdan ev temizliğini yapmıyorum 2haftada 1temizlikçi geliyor. en son dün geldi. belki de ondan öule dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?