sabah sabah kocamin bagrislari :(

simdi de kahvalti hazirlanis kedi gibi sokulup hadi kahvaltiya, kahvalti yapalim diyo. ben anlamiyorum cidden :/
Daha yeni evlilisiniz. Bukadar yipratma kendini.Olcak ufak tefek tartismalar. Esine guzelce anlat nekadar kirildigini onun agir sozlerinden. Esin sinirliyken sen susarsin. Sen sinirliyken o sussun. Sende wc de adami rahat birakiver. Ve icin rahay etmiosa arada o gormedigi zaman telini kontrol et caktirmadan...

valla benim adam da girer yarım saat çıkmaz. gazete okuyor adam :))
ilk zamanlar telefonla girip internetten okuyordu. ama tepkimden sonra normal gazeteyle girer.
bi laf var. türkün aklı ya kaçarken ya ... çalışır

sizde de suç var ne diye adamı rahatsız ediyorsunuz.onunda ettiği laf kırıcı evet ama sinirle söyledi diyorsunuz adam kalkmış pişman olmuşki kahvaltı hazrlamış yine yok marangozcu gelicek falan diyorsunuz edin kahvalatınızı toplarsınız nolcak abartmayın bu kadar olayları en güzel zamanlarınız.

Ya size ne adamin tuvalet keyfinden. Ada'mın yaptığı seye kadar müdahale ediyorsunuz sonra da "bon cok motsozom "
Ne var ki bundan sadece sorduysa şakayla dordu belki de adam zaten hiç ılımlı olmaya yaklaşmayan birisi. Yoksa bayan zaten düzgün konuşmuş.

Daha 5 aylık evlisiniz ve sen ne işe yarıyosun ki zaten ve soğudum demesi üzerinde durup düşünmen gereken şeyler,aranızda cinsel anlamda veya başka bir konuda sorun var mı bir de insan sinirliyken içinde ne varsa onu dışa vurur daha önce hissetmediği düşünmediği bir şeyi dile getirmez bence.
Bir de telefonla girip uzun süre içerde kalmaası bencede rahatsız edici bi durum,gazete anladım da tel ne alaka.

Son düzenleme:
Valla sen çağırılmasını sevmiyorsun ama mesela bende tuvalette rahatsız edilmekten nefret ederim. Eşim tuvaletteyken çok çok sıkışırsam da kapıyı tıklatır hayatım benim de kullanmam lazım derim. Eğer içerde çok kaldı diye takılacaksam da. Naptım be içerde tesisatı mı yeniledin der gülerim :) ortam germek için konuşmuşsunuz

yok aramizda cinsel anlamda sukur hic bi sorun yok. zaten baristik, ben buna soylenip vururken opmeye basladi derken iste baristik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…