- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
BencedeDeğişik bi karı koca ilişkiniz var.
telefonunu kırdın.. ellerıyle yüzümü kavradı canımı acıttı.. ben cok mutsuzum ya :'(
kırdım yazacaktım. iyi yaptım
yok aramizda cinsel anlamda sukur hic bi sorun yok. zaten baristik, ben buna soylenip vururken opmeye basladi derken iste baristik :)
yok aramizda cinsel anlamda sukur hic bi sorun yok. zaten baristik, ben buna soylenip vururken opmeye basladi derken iste baristik :)
Bu kadar dirdir yaptigin icin giremeyecegin tek yer olan wcde kendine yasam alani kurmus adam telefon gazete falan :d
Ne var ki bundan sadece sorduysa şakayla dordu belki de adam zaten hiç ılımlı olmaya yaklaşmayan birisi. Yoksa bayan zaten düzgün konuşmuş.
Sanki haftasonunu mahvetmede senin de payin var.ya yatak toplayip burda yazilanlari okuyodum telefondan gelmiyo musun bi daha da ayni sofraya oturmayalim o zaman dedi. 2dakkaya geliyorum dedim. gelme dedi. kendi kahvaltisini yapiyor su an. ben yatak ofasinda sizlerleyimyatagi toplamam lazimdi, marangoz gelcek dedim, kahvaltidan sonra toplardin dedi, marangozun ne zaman gelcegi belli mi olur ya, yatakodasındaki dolaba bakcaktı.. bu haftasonumuzu da mahvedicek kaç haftasonudur güzel gecen bi haftasonumuz olamadı :'( anca kendimize fırsat bulduk, onda da hale bakın ya :'(
Mesela ben de wc de uzun kalacaksam tel alirim yanima oyun fln oynarim.Valla ben ister tuvalette napiyosun de ister ister banyoda. Insan napiyosun diyorsa ne yaptığını merak ettiğinden değil herhalde uzun süre cikmadigindan. Bu şekilde konuşup bağırmayi haklı çıkarmaz. Gelip Özür dilese ki ne olacak kır Dök sonra gel kedi gibi ol Özür dile iyi valla. hem ne bu telefonla wc ye gitmek benim eşim de yakın zamana kadar yapardı şimdi izin vermiyorum. Bayagi ayıp etmiş eşiniz. Umarım gönlünüzü alır bir daha da özen gösterir bu konuşmalara
Soyle oluyor banyomda dergilerin bulundugu bir dergilik var banyom genis uzanir bir dergi alir ve okumaya baslarim. Her gece tuvaletimi camasir suyuyla dezenfekte ederim.ya tuvalete nasıl telefonla tabletle giriyorsunuz mikrop dolu heryer ben mi huysuzum acaba bu konuda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?