sabah sabah kocamin bagrislari :(

Evet benimde öyleydi. Daha bi çok sorun vardı beş aylık evliyken ayrıldım.

Simdiki gencler kocalarini ellerinden gelse tasma takip gezdirecekler.gozlerine de at gozlugu takacaklar sadece karsiyi gorsun diye.ya biraz yasam alani verin eslerinize surekli micik micik ne o oyle.
Adama tuvalette bile rahat yok.tuvalette. ne yapilir sen ne yapiyorsun?
Adam belki kabiz olmustur.
Paraniz bol herhalde her tuvalet cikisi bir telefon kirin bari.

Wc ye hem tel hem gazete ile girmeye bende takilirdim açıkçası.ama bazı erkeklerde alışkanlık keyif alıyorlar öyle.bence büyütülecek bişey deil.sende daha kibar sorabilirdin

Sanki haftasonunu mahvetmede senin de payin var.
Wc deki adami rahatsiz ediyosun. Adamin wc de isini gorurken oyalanmak icin telini almasi durumu kaldiramadigin bisey buyuk ihtimalle ondan dolayi da bir sorun yasayabilirsin yakinda. Napsin tavana mi baksin adam, bu kadar mudahaleci olmayin kars Imizdaki insanlar cocuk degiller.Haftasonu esimle guzel vakit gecirmek istersem genelde es zamanli kalkariz birlikte kahvalti yapmak icin ve birlikte hazirlariz.
Sen marangoz gelicek demene ragmen geri yatmissin ama yatmayip odayi hazir hale getirip yatmak yerine esinle kahvaltiya oncelik verebilirdin haftasonuna guzel baslamak icin.

Soğudum,soğuyorum lafları 5 aylık evlilikte olmaması gereken şeyler.
ayrıca SIK BOĞAZ ETMEYİN BU ADAMLARI.

Bende eşimde telle veya tabletle giriyoruz wcye :) 15 20 dk ya anca çıkıyoruz çok saçma bi soru olmuş sonrada bin sivmiyirim biyli demekki oda her insan gibi wcde rahatsız edilmekten hoşlanmıyor

Mesela ben de wc de uzun kalacaksam tel alirim yanima oyun fln oynarim.
Bu izin verme olayinin mantigini cok anlayamiyorum. Wc ye telle giremezsin! Ne bilim kars I mda cocuk yok ki es I m var.

Buradaki çoğu kişi de kendileri de yaptığı için durumu normal karşılamış. Tuvalete telefonla, gazeteyle vs girmek hiç hijyenik değil, hijyenik olmadığı gibi kirli, pis bir durum. He konu sahibi, bu eşinin huyuysa bunun için eşinle tartışma, görmezden gelmeye çalış, huzurunuz için. Umarım aranız düzelir en kısa zamanda ve umarım bir daha böyle açılmaz aranız. Huzurlu günler diliyorum size.. :)

Senin söyledigin birat sacma olmus sonucta SIKISMADIGIN sürece wcde kalmasinda bir sorun yok

Ama sana söyledigi lafta kirici olmus

ya tuvalete nasıl telefonla tabletle giriyorsunuz mikrop dolu heryer ben mi huysuzum acaba bu konuda ya
Soyle oluyor banyomda dergilerin bulundugu bir dergilik var banyom genis uzanir bir dergi alir ve okumaya baslarim. Her gece tuvaletimi camasir suyuyla dezenfekte ederim.
Isim bitince elimdekileri yerine koyar taharet alir kalkar ellerimi yikar sifonu cekerim. B.kumuzda boncuk arayip o ellerle deli cevat gibi etrafa sivama yapmiyoruz. Hangi konuda yanlis yaptigimizi bilmek isterim :) ayrintili ayrintili anlattirdin bana tey allaam ya
Umumi tuvalet degil ki bu. Oralarda kapiya dahi elimi surmem ya kolumla acarim ya peceteyle. Klozetlerine de oturmam akrobatik hareketler hallederim isimi :)
Bu arada tel tablet de ayni sekilde dergiligin ust bolmesine konuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…