- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
kocamin degil ben genel olarak birilerinin bagirmasindan nefret eden biriyim.
bu sabah 20-25dk fu esim wcden cikmadi napiyosun dedigimde sanane dedi. geldi tuvalette napilir dedi, telefonuyla girmis gazete falan onuyo genelde sinir oluyorum telefonla cok hasir nesir olmasina. sonra ben geri yattim o yatmadi. bagirmasini sevmedigimi bilir bagirarak konustu, sen yat uyu zaten ne ise yariyosun ki.. dedi ben de benimle bagirarak konusma sogutuyosun kendinden dedim. ben zaten sogudum senden dedi. icim cok aciyo ya,kızgınken ne dedıgını bilmiyo, sonra kedi gibi oluyo ama benden bişeyler gidiyo.. daha 5 aylık evliyiz bide
5 aylik evlisiniz daha cok yeni ama bide soyle bisey var iliskiler zamanla oturur insan yeni evliyken daha cok tartisiz sacma sapan seyler soyker evlilik oturunca artik boyle seyler cok nadir olur oyuzden iciniz acimasin kafaya takmayin siz onun telefonla oynadini biliyosunuz artik o onun huyu bi zaman sonra alisip boyle seyler demiyceksiniz yani napiyosun tuvalette diye onun cikmasini bekliyceksiniz alistiniz icin oda size kotu soz demiycek yani denem o ki zaman gectikce birbirinizn huylarini ogrenip anlayisla karsiliycaksiniz zaten bu cok kucuk bi sorun benim esimde cok sinirli fevridir bende aynen bagiran insandan tepkileri buyuk insandan nefret ederim beni cok sevdigini biliyorum oyuzden ben ona hep anlattim lutfen boyle olma cok rahatsiz oluyorum daha sakin ol diye bitek benle degil trafikte en ufak olay olsun bagirip cagirip olay yapardi artik cok sakin kurabiye gibi bi adam oldu zaten baska kotu huyu yoktu artik cok iyi anlasiyoruz 2 yildir kavga etmeyi birakin kusme bile olmadi aramizda oyuzden sizi cok iyi anladim bu donem gecicek ona ogreticeksiniz sakin olmayikocamin degil ben genel olarak birilerinin bagirmasindan nefret eden biriyim.
bu sabah 20-25dk fu esim wcden cikmadi napiyosun dedigimde sanane dedi. geldi tuvalette napilir dedi, telefonuyla girmis gazete falan onuyo genelde sinir oluyorum telefonla cok hasir nesir olmasina. sonra ben geri yattim o yatmadi. bagirmasini sevmedigimi bilir bagirarak konustu, sen yat uyu zaten ne ise yariyosun ki.. dedi ben de benimle bagirarak konusma sogutuyosun kendinden dedim. ben zaten sogudum senden dedi. icim cok aciyo ya,kızgınken ne dedıgını bilmiyo, sonra kedi gibi oluyo ama benden bişeyler gidiyo.. daha 5 aylık evliyiz bide
ask olsun, tum yazilanlari trk tek okuyorum :)barıştığını yazmış ve gitmiş çünkü işi bittiya yazma gereği görmüyo
insallah, :)5 aylik evlisiniz daha cok yeni ama bide soyle bisey var iliskiler zamanla oturur insan yeni evliyken daha cok tartisiz sacma sapan seyler soyker evlilik oturunca artik boyle seyler cok nadir olur oyuzden iciniz acimasin kafaya takmayin siz onun telefonla oynadini biliyosunuz artik o onun huyu bi zaman sonra alisip boyle seyler demiyceksiniz yani napiyosun tuvalette diye onun cikmasini bekliyceksiniz alistiniz icin oda size kotu soz demiycek yani denem o ki zaman gectikce birbirinizn huylarini ogrenip anlayisla karsiliycaksiniz zaten bu cok kucuk bi sorun benim esimde cok sinirli fevridir bende aynen bagiran insandan tepkileri buyuk insandan nefret ederim beni cok sevdigini biliyorum oyuzden ben ona hep anlattim lutfen boyle olma cok rahatsiz oluyorum daha sakin ol diye bitek benle degil trafikte en ufak olay olsun bagirip cagirip olay yapardi artik cok sakin kurabiye gibi bi adam oldu zaten baska kotu huyu yoktu artik cok iyi anlasiyoruz 2 yildir kavga etmeyi birakin kusme bile olmadi aramizda oyuzden sizi cok iyi anladim bu donem gecicek ona ogreticeksiniz sakin olmayi
bid telefonunu kirdiktan sonra cok ugrasmiyorum telefonla :)))barıştığını yazmış ve gitmiş çünkü işi bittiya yazma gereği görmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?