sabah sabah kocamin bagrislari :(

5 aylık mı????çok uzuldum bu duruma cnım.eşin kaba davranmıs baya

Wc'de ki insana napıyosun denir mi yav.Bana sorulduğunda daha çok küfürle cevap veriyorum ben.Neyse,onun haricinde ne işe yarıyosunki tarzı lafı gerçekten çok kırıcı ama bu cümleyi sarfederken bişey ima etmeye çalışmış olabilir mi? Yani yeni evlisiniz ve cinselliğiniz sizin yüzünüzden tek düze olabilirmi mesela? Baş ağrısı kas ağrısı canım istemiyo çok uykum var gazım var tarzı? Her ne kadar bunu dile getiriş tarzı çok kırıcı olsada,bana bir alt mesaj varmış gibi geldi.Eğer söylediğim gibiyse bu konuyada biraz dikkat ederek çözüme ulaştırabilirsiniz diye düşünüyorum.Tabi siz yinede sakinleştiğinde bu tarzının çok kırıcı olduğunu söyleyebilirsiniz.

5 aylik evlisiniz daha cok yeni ama bide soyle bisey var iliskiler zamanla oturur insan yeni evliyken daha cok tartisiz sacma sapan seyler soyker evlilik oturunca artik boyle seyler cok nadir olur oyuzden iciniz acimasin kafaya takmayin siz onun telefonla oynadini biliyosunuz artik o onun huyu bi zaman sonra alisip boyle seyler demiyceksiniz yani napiyosun tuvalette diye onun cikmasini bekliyceksiniz alistiniz icin oda size kotu soz demiycek yani denem o ki zaman gectikce birbirinizn huylarini ogrenip anlayisla karsiliycaksiniz zaten bu cok kucuk bi sorun benim esimde cok sinirli fevridir bende aynen bagiran insandan tepkileri buyuk insandan nefret ederim beni cok sevdigini biliyorum oyuzden ben ona hep anlattim lutfen boyle olma cok rahatsiz oluyorum daha sakin ol diye bitek benle degil trafikte en ufak olay olsun bagirip cagirip olay yapardi artik cok sakin kurabiye gibi bi adam oldu zaten baska kotu huyu yoktu artik cok iyi anlasiyoruz 2 yildir kavga etmeyi birakin kusme bile olmadi aramizda oyuzden sizi cok iyi anladim bu donem gecicek ona ogreticeksiniz sakin olmayi

Kendi evisinde de rahat takılsın çok uğraşıyorsun adamla :)

insallah, :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…