- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
sen niye savunmaya geçtin sana karşı bi suçlama mı var ki? teallaammyaaaSoyle oluyor banyomda dergilerin bulundugu bir dergilik var banyom genis uzanir bir dergi alir ve okumaya baslarim. Her gece tuvaletimi camasir suyuyla dezenfekte ederim.
Isim bitince elimdekileri yerine koyar taharet alir kalkar ellerimi yikar sifonu cekerim. B.kumuzda boncuk arayip o ellerle deli cevat gibi etrafa sivama yapmiyoruz. Hangi konuda yanlis yaptigimizi bilmek isterim :) ayrintili ayrintili anlattirdin bana tey allaam ya
Umumi tuvalet degil ki bu. Oralarda kapiya dahi elimi surmem ya kolumla acarim ya peceteyle. Klozetlerine de oturmam akrobatik hareketler hallederim isimi :)
Girenleri anlamiyorum demissin ben de girenlerden biri olarak belki anlarsin diye anlattim. Anlayip anlayamamak sana kalmis.sen niye savunmaya geçtin sana karşı bi suçlama mı var ki? teallaammyaaadetay vermekte senin ayıbın olsun artık ne yapalım
senin tuvaletin ultra geniş dergilikli falan olabilir ama ben biliyorum alaturka tuvalete de telefonla girenleri.
ooo hem psikolojik tanı hemde forum yeterliliği konusunda deneyimli üye en sevdiğimGirenleri anlamiyorum demissin ben de girenlerden biri olarak belki anlarsin diye anlattim. Anlayip anlayamamak sana kalmis.
Wc ni hijyenik tut yeter gerisi obsesif kompulsif bozukluga giriyo hayati zindan edersin kendine
Alaturka wc ye de elinde telle girme bi zahmet burada bahsedilen wclerin alafranga oldugunu anlamayan yoktur. Burada uyelik acabiliyosan belli bir potansiyele sahip olundugu varsayiliyor
Mantikli cvp verilemeyince verilen ilkokul seviyesi cvplarla belli bir potansiyele sahip olundugu varsayimi curutulmustur tebrikler. Iyi gunlerooo hem psikolojik tanı hemde forum yeterliliği konusunda deneyimli üye en sevdiğim
bilmem kaç yıldır bilememişler benim belli bir potansiyelde olmadığımı iyi ki söyledin. yetkililer gerekeni yaparlar artık.
neyse şu an tuvaletten yazıyorsun sanırım tek işe konsantre olda en azından birini doğru düzgün yapbelki de yapabileceğin en iyi şey odur
ben çok sakinim ablacım gereksiz bi diyalogun içinde kaldım devam etmicem :)Hanımlar biraz sakin olsakta polemiğe girmesek
Eee bende çalışıyorum ve 15 aylık bir kızımız var ve ev islerini hep kendim yapıyorum. Bi bayram temizliğinde annem yardimci oldu.sinirle söyledi ama ben çalışan bi kadın oldugumdan ev temizliğini yapmıyorum 2haftada 1temizlikçi geliyor. en son dün geldi. belki de ondan öule dedi..
Benimki de konuşmayı bilmiyor öküz gibi bağırıyor.Ben de senin gibi yüksek sesle konuşulmasından el kol hareketlerinden nefret ederim..Nasıl çözeceğiz bu konuyu bilmiyorum.Ve artık hiç kavga etmiyoruz konuşup konuşup susuyor,bağırıyor.. bense her defasında haklı olsam da haksız olsam da ağlıyorum ya sinirden ağlıyorum ya üzüldüğümden...kocamin degil ben genel olarak birilerinin bagirmasindan nefret eden biriyim.
bu sabah 20-25dk fu esim wcden cikmadi napiyosun dedigimde sanane dedi. geldi tuvalette napilir dedi, telefonuyla girmis gazete falan onuyo genelde sinir oluyorum telefonla cok hasir nesir olmasina. sonra ben geri yattim o yatmadi. bagirmasini sevmedigimi bilir bagirarak konustu, sen yat uyu zaten ne ise yariyosun ki.. dedi ben de benimle bagirarak konusma sogutuyosun kendinden dedim. ben zaten sogudum senden dedi. icim cok aciyo ya,kızgınken ne dedıgını bilmiyo, sonra kedi gibi oluyo ama benden bişeyler gidiyo.. daha 5 aylık evliyiz bide
aynen ben de oyle :/ nasi duzeltcez bunlari :/Benimki de konuşmayı bilmiyor öküz gibi bağırıyor.Ben de senin gibi yüksek sesle konuşulmasından el kol hareketlerinden nefret ederim..Nasıl çözeceğiz bu konuyu bilmiyorum.Ve artık hiç kavga etmiyoruz konuşup konuşup susuyor,bağırıyor.. bense her defasında haklı olsam da haksız olsam da ağlıyorum ya sinirden ağlıyorum ya üzüldüğümden...
Değer bilmez insanlara denk gelmişiz :/ Bu gün kavga ettik ve çok kırıcı sözler söyledi çok soğudum..Bir süre hiç konuşmamayı düşünüyorum..Konuşmak istesem kesin anlamayacak ve kavga çıkardığımı düşünecek..Madem konuşmaktan anlamıyor ben de o yokmuş gibi davranacağım..aynen ben de oyle :/ nasi duzeltcez bunlari :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?