sabah sabah kocamin bagrislari :(

sen niye savunmaya geçtin sana karşı bi suçlama mı var ki? teallaammyaaa detay vermekte senin ayıbın olsun artık ne yapalım

senin tuvaletin ultra geniş dergilikli falan olabilir ama ben biliyorum alaturka tuvalete de telefonla girenleri.

Girenleri anlamiyorum demissin ben de girenlerden biri olarak belki anlarsin diye anlattim. Anlayip anlayamamak sana kalmis.
Wc ni hijyenik tut yeter gerisi obsesif kompulsif bozukluga giriyo hayati zindan edersin kendine
Alaturka wc ye de elinde telle girme bi zahmet burada bahsedilen wclerin alafranga oldugunu anlamayan yoktur. Burada uyelik acabiliyosan belli bir potansiyele sahip olundugu varsayiliyor

Yorumları şaşkınlıkla okudum...olayı unutturdunuz bana.wc ye tabket tel le giren oyun oynayan yırmı dk kalırım diyen.gerçekten soruyorum tuvalette yırmı dk ne yapıyosunuz?? Zamanınız bol mu o kadar yırmı dk sını harcayabilecek kadar napılır orad

ooo hem psikolojik tanı hemde forum yeterliliği konusunda deneyimli üye en sevdiğim
bilmem kaç yıldır bilememişler benim belli bir potansiyelde olmadığımı iyi ki söyledin. yetkililer gerekeni yaparlar artık.

neyse şu an tuvaletten yazıyorsun sanırım tek işe konsantre olda en azından birini doğru düzgün yap belki de yapabileceğin en iyi şey odur

Mantikli cvp verilemeyince verilen ilkokul seviyesi cvplarla belli bir potansiyele sahip olundugu varsayimi curutulmustur tebrikler. Iyi gunler

sinirle söyledi ama ben çalışan bi kadın oldugumdan ev temizliğini yapmıyorum 2haftada 1temizlikçi geliyor. en son dün geldi. belki de ondan öule dedi..
Eee bende çalışıyorum ve 15 aylık bir kızımız var ve ev islerini hep kendim yapıyorum. Bi bayram temizliğinde annem yardimci oldu.

Benimki de konuşmayı bilmiyor öküz gibi bağırıyor.Ben de senin gibi yüksek sesle konuşulmasından el kol hareketlerinden nefret ederim..Nasıl çözeceğiz bu konuyu bilmiyorum.Ve artık hiç kavga etmiyoruz konuşup konuşup susuyor,bağırıyor.. bense her defasında haklı olsam da haksız olsam da ağlıyorum ya sinirden ağlıyorum ya üzüldüğümden...

esimde öyle uzun kalır tlfla girmediği için sorun etmiyorum napiyorsun diye sorulur mu orda alla sen :) sinirliyken cvp vermemeye çalışın

aynen ben de oyle :/ nasi duzeltcez bunlari :/

benimkide sinirlenincve söylediklerini kulakları duymaz ama sonra kıçımda dolaşır süründürürüm ama o sinirliyken cevap verme daha sonra o sakinleşince üzgün oldugunu belli et mesela sessiz kal sordugu sorulara tek kelimeli cevaplar ver ama tepki göstermeden ben böyle yapıyorum her defasında özür diliyo haksızda olsam kırıcı konustugu için özür dileyen o olur hep sonra vicdanı sızlarrr üzülüürrr beni mutlu etmek için kıçını yırtar sende o sinirliyken cevap verme

aynen ben de oyle :/ nasi duzeltcez bunlari :/
Değer bilmez insanlara denk gelmişiz :/ Bu gün kavga ettik ve çok kırıcı sözler söyledi çok soğudum..Bir süre hiç konuşmamayı düşünüyorum..Konuşmak istesem kesin anlamayacak ve kavga çıkardığımı düşünecek..Madem konuşmaktan anlamıyor ben de o yokmuş gibi davranacağım..

benim eşim de uzun kalıyor telefonla girdiğinde ama ben sorun yapmıyorum açıkçası neyi sorun ettiniz ki

Ya bırakın tuvaletteki adamı savunmayı. Tuvalet te is en fazla sürse sürse 10 di sürer. Oda ya isaldir ya kabız. Ayıp ya yap çık iste ne uzatıyorsun

Maalesef herkes pinokyo gibi, tahta da olsa insan olma şerefine nail olamıyor, kimisi hep odun kalıyo, senin eşin de öyleymiş bacım, üzülme sen, madem soğumuş senden, sen de soğuk davran bi süre, soğumak nasıl oluyomuş anlasın.

Wc de kalınan süre eğer 1.5 saat oluyorsa bi zahmet çocuk muamelesi görsün esimde biseycik olmaz. Asil tuvalette telefonla vakit gecirmenin mantigini anlamak güçken tersini anlamanın güç olması ne garip. Tuvalete girmenin tek mantığı vardır o işini yapar çıkarsın net.

Esin cok agir laflar etmis ayak ustu. Benim de cok agirima giderdi. Ama tabi adami tuvallette darlamak da mantikli değil yani.

Böyle böyle yüz göz oluyoz soğuyo insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…