ah ah önüne gelen,bize bağırıyor. bazen sakin kalıyoruz ,bazen susuyoruz, bazen ileri gidiyor baktın sesimizi bizde yükseltıyoruz. genelde sakin kalmaya çalışıyoruz. susuyoruz,konuşup konuşup gidiyor.bazen öyle olunca kusura bakmayın dıyıp böyle böyle oldu çok yıprandık dıyenler var.varda var.oradan oraya gönderilmiş,yanlış yönlendirme, geçim sıkıntısı, para olayı girince iyice geriliyorlar bize patlıyorlar.bir yandan hak verıyorsun ,bır yandan derdini çok güzel naif anlatan ınsanlar var..yani alışmak zorundasın,alışacaksın,alışıyorsun.yüzüme küfretti adam çıkış kapısında ,kaçtı.eksik belge var dedim diye.ben ne yaptım 2 ay ödemesini geciktirdim eşini gönderdi öyle ödedim.küfür,hakaret olmadıktan sonra bam telim kolayına oynamaz. belge aslı lazım dedim.,bana ne gerek var aynısı işte, boşuna oturuyorsunuz falan bağırıyor. gelde otur amca, buyur vallaha gel sen yap, gel otur .dedim. müdür nerede dedi, yukarıda asansörle daha hızlı gıdersınız dedim. bir kaç dakıka sonra özür diledi benden. herkesin başına gelen ,gelecek olan olaylar.