• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah moralim o kadar bozuldu o kadar sinirlendim ki !

Canım benim beterin beteri vardır demeye geldim. İnan bana senin yerinde olmayı o kadar isterdimki... o kim dış kapının dış mandalı diye düşün, kendini bu şekil rahatlatmaya çalış, en azından evine gelip kapını kapattığın zaman o insanlar dışarda kalıyor. Kendimden misal vereyim 6 ay önce “kocam” dediğim alçağın beni yıllarca aldattığını öğrendim, dünyam başıma yıkıldı. Şuan içimde öyle derin bir yara varkı bu yara ölene dek hep içimde kalacak. Bu acıyı yaşamaya ömür boyu mahkumum.
Hani demem o ki üzülme beterin beteri vardır...
Sizin adınıza çok üzüldüm. Aldatma olayını annemle babamda gördüm ilk. Babam annemle evliyken başkasına dini nikah kıydı ve bizi bıraktı ve asla arayıp sormuyor aç mısınız tok musunuz diye :) yani beterin beterini de gördüm

ah ah önüne gelen,bize bağırıyor. bazen sakin kalıyoruz ,bazen susuyoruz, bazen ileri gidiyor baktın sesimizi bizde yükseltıyoruz. genelde sakin kalmaya çalışıyoruz. susuyoruz,konuşup konuşup gidiyor.bazen öyle olunca kusura bakmayın dıyıp böyle böyle oldu çok yıprandık dıyenler var.varda var.oradan oraya gönderilmiş,yanlış yönlendirme, geçim sıkıntısı, para olayı girince iyice geriliyorlar bize patlıyorlar.bir yandan hak verıyorsun ,bır yandan derdini çok güzel naif anlatan ınsanlar var..yani alışmak zorundasın,alışacaksın,alışıyorsun.yüzüme küfretti adam çıkış kapısında ,kaçtı.eksik belge var dedim diye.ben ne yaptım 2 ay ödemesini geciktirdim eşini gönderdi öyle ödedim.küfür,hakaret olmadıktan sonra bam telim kolayına oynamaz. belge aslı lazım dedim.,bana ne gerek var aynısı işte, boşuna oturuyorsunuz falan bağırıyor. gelde otur amca, buyur vallaha gel sen yap, gel otur .dedim. müdür nerede dedi, yukarıda asansörle daha hızlı gıdersınız dedim. bir kaç dakıka sonra özür diledi benden. herkesin başına gelen ,gelecek olan olaylar.

İklimlendirme sektörü çok fena, 24 yılım geçti içinde
Türkiye çapında çalıştığımız için maceralarım ansiklopedi kadar oldu:)))
Ama çok güzel insanlar da gördüm, eğrisi doğrusuyla iş hayatı iyidir ya

Evet gerçekten insan tüm o olumsuzluklara rağmen işini seviyor o sektörde. Belki bende evlenip uzağa taşınmasaydım şu an halâ çalışıyordum ve 4. yılımdaydım :) Dediğiniz gibi; İş hayatı iyidir ya :KK5:

Sizin adınıza çok üzüldüm. Aldatma olayını annemle babamda gördüm ilk. Babam annemle evliyken başkasına dini nikah kıydı ve bizi bıraktı ve asla arayıp sormuyor aç mısınız tok musunuz diye :) yani beterin beterini de gördüm
😌 doğru söze ne denir...
Ateş düştüğü yeri yakar, Annenin yardımcısı olsun Mevlam.
Allah aldatanları adaletiyle muamele etsin 🤲🏻

ah ah önüne gelen,bize bağırıyor. bazen sakin kalıyoruz ,bazen susuyoruz, bazen ileri gidiyor baktın sesimizi bizde yükseltıyoruz. genelde sakin kalmaya çalışıyoruz. susuyoruz,konuşup konuşup gidiyor.bazen öyle olunca kusura bakmayın dıyıp böyle böyle oldu çok yıprandık dıyenler var.varda var.oradan oraya gönderilmiş,yanlış yönlendirme, geçim sıkıntısı, para olayı girince iyice geriliyorlar bize patlıyorlar.bir yandan hak verıyorsun ,bır yandan derdini çok güzel naif anlatan ınsanlar var..yani alışmak zorundasın,alışacaksın,alışıyorsun.yüzüme küfretti adam çıkış kapısında ,kaçtı.eksik belge var dedim diye.ben ne yaptım 2 ay ödemesini geciktirdim eşini gönderdi öyle ödedim.küfür,hakaret olmadıktan sonra bam telim kolayına oynamaz. belge aslı lazım dedim.,bana ne gerek var aynısı işte, boşuna oturuyorsunuz falan bağırıyor. gelde otur amca, buyur vallaha gel sen yap, gel otur .dedim. müdür nerede dedi, yukarıda asansörle daha hızlı gıdersınız dedim. bir kaç dakıka sonra özür diledi benden. herkesin başına gelen ,gelecek olan olaylar.
Çok güzel anlatmışssınız tam olarak bu... Öyle bir kurumda çalışıyorum ki adam karşımda sülaleme sövse cevap vermemeliyim. Anında tutanak tutuyorlar, yaşadım daha önce ben de işsiz kalmamak için küfür hakaret yutmak zorundayım

Insanların ıcınde sıze hakaret etmesı ordakı ınsanların ve sızın dusuncenızde o soyledıgı lafı dogrulamıyor degılmı gercek malın kım oldugunu sızde ınsanlarda bılıyor. Bunun ıcın uzılmeye gerek yok ne mal ınsanlar var de gec herseye kafa takarsak nasıl yasıcaz.

Zaten yoğun bakımda hastası olmasa cevabını verirdim, çözüm bulduğum halde insanların içinde beni küçük düşürdü. Ben de öylece arkasından bakakaldım. Çok zoruma gidiyor böyle şeyler çok :KK43:
siz küçük düşmediniz, o kendini rezil etti.her yerde var böyle insanlar terbiyesizliğine verin boşverin

İnsanımızın bazı kesimi ormandan inen hiç eğitim görmemiş evcilleşmemiş canlıdan farkı yok sizin asgari ücretle çalışmanızla da alakalı değil doktora hemşireye polise avukata öğretmene de aynı davranıyorlar. Böyle insanlara oturup üzülmeyin yoldan geçerken bi köpek size havlasa ne kadar takarsanız o kadar takın

Sinirimden ağlıyorum şu an. İç döküp rahatlamak istedim. Ben özel bi hastanede hasta kayıtta çalışıyorum. Bu sabah bi adam geldi hastası varmış yoğun bakımda dahili telefondan arayıp ona vermemi istedi durumunu sormak için. Ben de bunun yasak olduğunu saat 9da doktorunun geleceğini ona sorması gerektiğini söyledim. Adam çok sinirlendi ısrar kıyamet acile gönderdim ordaki doktorla irtibata geçin diye. Ne gerizekalı bıraktı ne mal bıraktı bağırdı çağırdı kendimi çok kötü hissediyorum. Asgari ücretle çalışıyorum ve insanların böyle kolayca aşağılamasından bıktım o kadar zoruma gidiyor ki durumum olsa bir dk hizmet sektöründe çalışmazdım. İçim bi öküz oturdu sanki anlatıp rahatlamak istedim :KK43:

O kadar üzüldüm ki. İçim cız etti.
Banko görevlisi, çağrı merkezi elemanı, kasiyer, garson. Tüm bu gruplar müşterilerin kum torbası gibi. Sesini çıkaramaz emekçi diye yükleniyorlar:(

Neden güvenliği çağırıp yardım istemediniz?Bunlar bağırıp çağırmakdan başka yapacak bişisi kalmamış insanlar.İşlerini düzgün yolla haledememenin sonucu

Sinirimden ağlıyorum şu an. İç döküp rahatlamak istedim. Ben özel bi hastanede hasta kayıtta çalışıyorum. Bu sabah bi adam geldi hastası varmış yoğun bakımda dahili telefondan arayıp ona vermemi istedi durumunu sormak için. Ben de bunun yasak olduğunu saat 9da doktorunun geleceğini ona sorması gerektiğini söyledim. Adam çok sinirlendi ısrar kıyamet acile gönderdim ordaki doktorla irtibata geçin diye. Ne gerizekalı bıraktı ne mal bıraktı bağırdı çağırdı kendimi çok kötü hissediyorum. Asgari ücretle çalışıyorum ve insanların böyle kolayca aşağılamasından bıktım o kadar zoruma gidiyor ki durumum olsa bir dk hizmet sektöründe çalışmazdım. İçim bi öküz oturdu sanki anlatıp rahatlamak istedim :(
Canım sağlık sektörü budur. Hastaneye ayak atan kişi mutlaka birine carlar. Bugün sağlık ocağına gelen biri de hemşireye bağırıyordu, adam covid temaslisiymis bir de, beni eve tiktiniz boşa diye. Kör, sağır ve dilsiz olmalısın. Sen yenisin galiba.

Kendimi çok ezik hissediyorum. Sanki herkes bana her şeyi söyleme hakkına sahipmiş gibi. Okudum atanamadım her şey benim suçummuş hak ediyormuşum gibi geliyor

Yok yahu doktor hemşire olsanız da aynı şekilde davranıyorlar çünkü karşı taraf insan değil sığır-cık

İnsanlarımız laftan anlamıyor ki:

Burası enfeksiyon bölümü: açılın akrabamı görücem
Burası yoğun bakım sessiz olun: hüloğğğğ

vb vb

Sinirimden ağlıyorum şu an. İç döküp rahatlamak istedim. Ben özel bi hastanede hasta kayıtta çalışıyorum. Bu sabah bi adam geldi hastası varmış yoğun bakımda dahili telefondan arayıp ona vermemi istedi durumunu sormak için. Ben de bunun yasak olduğunu saat 9da doktorunun geleceğini ona sorması gerektiğini söyledim. Adam çok sinirlendi ısrar kıyamet acile gönderdim ordaki doktorla irtibata geçin diye. Ne gerizekalı bıraktı ne mal bıraktı bağırdı çağırdı kendimi çok kötü hissediyorum. Asgari ücretle çalışıyorum ve insanların böyle kolayca aşağılamasından bıktım o kadar zoruma gidiyor ki durumum olsa bir dk hizmet sektöründe çalışmazdım. İçim bi öküz oturdu sanki anlatıp rahatlamak istedim :KK43:
İnsanla uğraşan mesleklerin hepsi böyle maalesef densiz çok. İçselleştirirseniz hepsini mahvolursunuz. Kulak ardı edip işinize bakın ne yapcaksınız başka. boşverin. onun edepsizliği diyim içinizden. yapcak bir şey yok. her densize laf anlatsak dilimizde derman kalmaz. hiç üzülmeyin. 💕

Annem hemşire anlattığı bir şeyi anlatayım da gülmekten ölün :olamaz:

Bir hasta doktora çok kaba davranmış, bağırmış sonra kapıyı çekip çıkmış. Annem de dedi ki doktor gençten kibar bir çocuktu öyle kavga dövüşe alışık değil ama burası hastane ne kavgalar oluyor .:olamaz: Doktor kalmış öylece bu neydi şeklinde. Sonra tıbbi sekreter gelmiş, ne oldu demiş doktor da vaziyeti anlatmış. Sekreter aplamız da demiş ki: "Doktor Bey beni çağırsaydınız ya ben ağzına mıçardım onun" Doktor dumur, annem dumur, tum calisanlar dumur :olamaz::olamaz::olamaz:

Bir hasta doktora çok kaba davranmış, bağırmış sonra kapıyı çekip çıkmış. Annem de dedi ki doktor gençten kibar bir çocuktu öyle kavga dövüşe alışık değil ama burası hastane ne kavgalar oluyor .:olamaz: Doktor kalmış öylece bu neydi şeklinde. Sonra tıbbi sekreter gelmiş, ne oldu demiş doktor da vaziyeti anlatmış. Sekreter aplamız da demiş ki: "Doktor Bey beni çağırsaydınız ya ben ağzına mıçardım onun" Doktor dumur, annem dumur, tum calisanlar dumur :olamaz::olamaz::olamaz:
Keşke bende ağzına mıçsaydım densizin :)) neyse ki üzerinden 24 saat geçti hatırlamadıkça sinirlenmiyorum :)

Adı üstünde işte öküz. Öküz olmasa öyle saygısızca davranmaz.

:-)

O kadar üzüldüm ki. İçim cız etti.
Banko görevlisi, çağrı merkezi elemanı, kasiyer, garson. Tüm bu gruplar müşterilerin kum torbası gibi. Sesini çıkaramaz emekçi diye yükleniyorlar:KK43:
Evet neden insan yerine koyulmuyor bu sektörlerde çalışanlar anlamıyorum.. Ben gittiğim mağazada denediğim bi kazağı bile kabinde bırakmayıp yerine asıyorum kaldı ki bir çalışana hakaret küfür edip bağırmak... Bir gün aynı şey ile karşılaşır umarım

Ben kamuda çalışıyorum bir çok kez firmalar tarafından azarlandım üzerime yüründü tehdit edildim yani sadece özelde değil kamudada oluyor insanlarla muhattap olunan her işte bu böyle maalesef her türden insan var sonuçta iyiside kötüsüde terbiyesizide. Canınızı sıkmayın siz karşılık verdinizmi bilmiyorum ama sizde onun dediklerini aynı şekilde ona iade etseydiniz.

Böyle insanlara (zorbalara) yapılacak tek şey görme, duyma yani kısaca yok say. Kötü bi zamandayız ve amacı zaten senin karşılık vermen için kışkırtmak. Sen de karşılık versen işi ileri boyuta götürecek belki de.

Back
X