Yerinizde olsam başka iş bulur sonrada oradan ayrılırdım. İş bulmadan çıkmayın. Huzursuz ortamda çalışılmaz.
Bencede is bulup cikin. Ne hali varsa gorsun hem temizlik yap hem is yap bide cocuk muamelesi gor birde asagilan bu ne ya hemen acilen is bakin derim.
Yuh ! Böyle iş mi olur vicdansız şımarık patron müsvetteleri! İş bakın ve vurun kapıyı çıkın böyle iş olmaz kendinizi de eğitenez işi öğrenemezsiniz bu durumda.
bizimkiler de aynı benim de bir kaç iş ile ilgili konum var, geçen gün hastaneye gitmem gerekti (genel de özele gidiyorum iş çıkış saatlerine denk getiriyorum) iyice b.kunu çıkardınız zaten boş kaldığınızda buraya geliyorsunuz diye baya saydırdı. bende muhasebeciyim, millet ödeme yapmaz ben azar işitirim, çay veren abla bardakları almaz bize bağırır oooof paso bağırıyorlar :)
Keşke o an, ne oluyor ya dediğim de ben hayatımda ilk defa çalışmıyorum? Kimsenin kum torbası değilim! bu şekilde devam edemem, kesin hesabımı diyebilseydim ona böylesi müstahak aslında..
Geçen gün çalıştığımız büyük bir firmadan üst düzey yöneticiler geldi dünden bana smuwila yarın toplantı odasını temizle dedi. Sabah işe geldim, temizleyeceğim demez mi o camın mermerini b.k götürüyor yanında da başka biri var, adam telefonla konuşurken elini koysa rezillik temizle orayı!
Hem muhasebecisin hem temizlikci hem caycı
Maaşın herhalde onbin falan olmalı
Baska işmi yok yahu
Aslinda imkaniniz varsa guzelce agzinin payini verip kapiyi carpip cikmak var adam ruh hastasi belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?