Sabah sabah off! Yardım edin kızlar napcam?

derinim88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
49
0
11
Adana
Kızlar günaydın hepinize. Sabah sabah ne yapacağımı bilmiyorum, sizden yardım almak istedim. Hemen konuya geceyim, öncelikle 25 yaşında 2 yıllık evliyim. Üniversite 2.sınıftayken biri çıkmıştı karşıma. Aslında aynı lisede okuyup tanışmadığım biriydi. Ortak arkadaslardan faceden görmüş. Tanışmak istediğini söylemiş arkadaslara ve tanışmıştık. Kendisi yurt dışında okuyordu o zaman(suan nerde ne yapıyor bilmiyorum-belki de memlekete dönmüştür) 1 ay kadar masumane konuşmuştuk. Sonra yazın gelince 2-3 kere gördük birbirimizi. Daha çıkma sürecine tam olarak giremeden ben yapamayacağımı söylemiştim. Sonrasında konuşmamıştım. O beni sevdiğini ve bekleyeceğini (3-4 ay ikna mesajları atıp arkadasları araya koymuştu,sonra faceden engellemiştim) söylüyordu. Yaklasık bu olayın üstünden 5 yıl gecti. Ben üniv.bitirdim ve 2 yıllık evliyim düşünün. Sabah işe gitmek için uyandığımda telefonumu aldım ve faceden sizi dürttü diye bildirim gelmiş. Canım çok sıkıldı. Evlendiğimi bilmemesine imkan yok, hem 2 soyadım da ekli, hem kapakta düğün fotoğrafım var. Sizce amacı ne olabilir? Ne yapabilirim? Esim duyarsa çok kötü olur,erkeklik gururuyla sacma olaylar yaşanabilir napmalıyım?

ortak tanıdık varsa o kişiye sizin onunla görüşmeyeceğinizi söylemesini rica edin. Zamanında çıkmış simdi ayrılıp başkasıyla evlenmiş ama eski çıktığıyla dostane görüşen insanlar var. demek ki o kişi de buna benzer görüşmek isityor naber nasılsın tarzında. Ya da şansını deniyor. Eğer iş ilerler ortaya da çıkarsa eşinize olanı anlatırsınız. Zaten çıkmamıssınız (ki çıkmış da olabilirdiniz, sanki herkes ilk görüştüğü ile mi evleniyor) Eşinize sizi rahatsız ettiğini söylersiziniz. Ezilip suçlu gibi davranmadan..

Engelle, keyfini kacirdigina degmez.. dügun fotona ve soyadina ragmen durtuyosa iki muhabbet etsen gece mesaj atmaya kalkar. Evliliğin i riske atma bence

çok tşk. ederim cevapladığınız için. onunla evlendikten sonra dostane konuşmayacağımı bilmeli zaten 5 yıl olacak, zamanında aramızda birşey olamayacağını anladıktan sonra bile konuşmayı sürdürmemişim hayatımda kimse olmamasına rağmen, bu ne cesaret? yani onla resmim falan bir geçmişim olsa ilk aklıma gelen şey tehdit edip zorlaması falan olurdu, o da yok..

Sizin engellediğiniz kişi sizi dürtemezki dürtmesi için sizi face in arama motorundan sizi bulup dürtmesi gerekli siz onu engellediğiniz içinde sizi bulamaz facebook da :26: pas vermeyin bana kalırsa kesinlikle bu arada dürten kişileri face den kaldırıp silebiliyorsunuz bir an evvel dürten o adamı kaldırın görünmesin eşiniz görmesin gerekirse hesabınızı bir süre kapatın bana kalırsa :26:

Bu kadar büyütmene gerek yok engelle gitsin göremez seni bir daha:))

Engelle, keyfini kacirdigina degmez.. dügun fotona ve soyadina ragmen durtuyosa iki muhabbet etsen gece mesaj atmaya kalkar. Evliliğin i riske atma bence

engelleyim mi direkt yoksa eşime mi anlatayım bilemedim. baktım mesaj yok atmamış. eşim banyodayken onun face de baktım birşey yok. eşimle bazı sorunlarımız olmasına rağmen bu olanlar çok zoruma gitti. sanki onu aldatıyor psikolojisine girdim,gizlice faceden hemen silmek bildirimi falan. evliliğimi bu yüzden riske atamam, bu çok aşağılık bi duygu

Engelle ve eşine söyle bence 5 yıl önce bana ilgi duyan biri vardı engelledim diye. Engelediğini falan görürse sonra bir de kim olduğunu niye engellediğini anlatamazsın, inandırıcı olmaz sonradan 5 yıl önceki insan demen.

engelli hala. demek yeni bir face açmış, ben arama motorunda da gizliyim. birinin bi resmini vs beğenmişimdir ordan bulmuştur diye düşünmüyorum başka birşey gelmiyor aklıma.. onunla birlikte ortak diğer arkadaşları da silmiştim onların adresiyle beni görmesini engellemek için oysa :26: dürtme mesağını sildim.

Esin de bisey var sanacak. Senin bi sucun yok hic huzurunuzu kacirma derim. Mesaj filan atmis olsa anlat derdim de. Bu kadar ufak biseyi buyutme bence. Engelle somrada dondur hesabini . O anlar zaten......

Esin de bisey var sanacak. Senin bi sucun yok hic huzurunuzu kacirma derim. Mesaj filan atmis olsa anlat derdim de. Bu kadar ufak biseyi buyutme bence. Engelle somrada dondur hesabini . O anlar zaten......

işte bi anlatırsam beni suçlu psikolojine sokar. kimdir nedir, ne kadar konuştun ne konuştun vs. telefon araması olsa evlendiğimi bilmiyodur derim, ama face görünüyo başta soyadımdan. amaç ne olabilir ki

işte bi anlatırsam beni suçlu psikolojine sokar. kimdir nedir, ne kadar konuştun ne konuştun vs. telefon araması olsa evlendiğimi bilmiyodur derim, ama face görünüyo başta soyadımdan. amaç ne olabilir ki

Saglam karakterli bi insan olsa zaten evli kadina ilismez. Onu bil. Zayif iradeli ki yapmis. Hic orali olma sen beni dinle bak. Bana da sehirler arasi tek basima yolculuk yaptigimda bi yolcu nasil yaptiysa firmadan numarami almis bana meaaj atmisti sizi cok beğendim falan diye. Dengesiz. Bende evli ve iki aylik hamileyim pesimi birak falan dedimm . Birakti. Yani ben engellemeye calisirim eger beni aşan ni durum olursa soylerim esime. Simdi aramizda problem var falan demissin dahada körüklüyebilir bu olay.esin seni olmadik seylerle suclayabilir zaten suclamasa bile huzursuz olur. Kesinlikle o adamla gorusup erkeklik gururunu kurtarmak isteyecektir. Bu is olmadik yerlere gidebilir. Beni dinle kapat face ni olursa seni telden filan rahatsız ederse soylersin. Yinede sen bilirsin

İşte söylersem bence de erkeklik gururundan konuşmak isteyecektir. Olay olmadık yere gidecek. Zaten evli kadına bunu yapan, kocasını da göze almıştır diyorum içimden. Engelledim. Bakayım nolcak, canımı çok sıktı. Çıksam böyke 1-2 yıl birlikteliğim olsa çekinmeden esime anlatırım zaten yasandı ve bitti diye arkasında dururum. Olmaması zaten canımı sıkan. Gören de yıllar gecirmişler de kız evlenince adam hala kabullenemiyor sanar 😔

Ben face ni de kapat derim.
Sana baska bir hesap acip yine ulasabilir.
Ben olsam coktan kapatmistim face mi
ZaTen esimin istegiyle ikimizde iki yildir kullanmiyoruz ..

Ben face ni de kapat derim.
Sana baska bir hesap acip yine ulasabilir.
Ben olsam coktan kapatmistim face mi
ZaTen esimin istegiyle ikimizde iki yildir kullanmiyoruz ..

Kapatmıştık aslında bir ara eşimle ikimiz de. Sonra biriyle görüşmemiz gerekti açtık:/ şuan tekrar kapayayım diye düşünüyorum haklısınız

Kapatmıştık aslında bir ara eşimle ikimiz de. Sonra biriyle görüşmemiz gerekti açtık:/ şuan tekrar kapayayım diye düşünüyorum haklısınız

YAnlis anlama beni . Erkekler cok pimpirikli. Iyiligin icin soyluyorum. Simdi sana baska bi hesaptan mesaj filan atarda esine soylemek durumunda kalirsan esin bile seni suclayabilir neden kapatmadi sen istedin mesaj atmasini bile diyebilir..

YAnlis anlama beni . Erkekler cok pimpirikli. Iyiligin icin soyluyorum. Simdi sana baska bi hesaptan mesaj filan atarda esine soylemek durumunda kalirsan esin bile seni suclayabilir neden kapatmadi sen istedin mesaj atmasini bile diyebilir..

Aynen ben de bundan korkuyorum. Seni gercekten iyi anladım. Çok da haklısın. Ona anlatayım mı diye birsey düşünüyordum ama vazgectim. Olayı daha da büyütmüş olurum bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…