Sabah sabah off! Yardım edin kızlar napcam?

Sizin bir sucunuz yok bencede anlatmayin mesaj atsa veya eklese neyse dürtmüş boyle küçük birsry icin midedini bulandirmayin derim birde iki seferdir eşimin gurur diyorsunuz bunda gurur yapacsk ne varki sen gururunu zedeleyecek birsey yapmamişsin ki engellemissin birde bir muddet girme sorun olacagini düşünmüyoru ben nabiz yoklamasi yapmış bence

Yok yok hayır. Baktım yeni face galiba. Çünkü engelleme listemde aynı isimde 2 kişi oldu şuan

ıyyy kabus gibi
herif resmen sülük ve sana yapışmak için yeni face açmış gibi
bu ne yaa böyle
şimdi sen onun dürtmesine karşılık vermediğin için
bir daha dürtemez..
yani ben öyle biliyorum

Bunda gurur yapacak birsey yok mu sizce? Ben gururunu zadeleyecek birsey yapmadım evet. Zaten bana karsı tepkisini koyacak demiyorum ki, sen benim eşimin nasıl hala peşindesin diye ona karsı kullanacak. Karısını rahatsız eden bir adama engel olamamak erkekleri en çok inciten şeydir bence.

Bu olayın aynısı benim basıma geldi gecen yıl. ama dürtme değil mesaj atmıs arkadasım olmadıgından da mesajlar kutusundaki diger bölümüne gitmiş. ve ben adımı kısaltmıstım soyadım degismişti ve onu engellemiştim beni bulmasına imkan yoktu. Ama çakal yeni bir face adresi acmıs ve adımla degil mail adresimle yazmış !!!! işte bu kısmı cok önemli kızlar cunkü eger o kişi sizin faceyi actıgınız mail adresinizi biliyorsa adını istersen ayse degil de fatma yaz adresi arattıgında tak diye cıkıyorsunuz. ben de hesabımı böyle bir insan yüzünden dondurmak istemedim facaede hesap ayarlarından ilgili mail adresini değiştirdim ve kurtuldum. şimdi acsın istediği kadar face arasın dursun

Aa bunu söylediğin iyi oldu canım tşk ederim. Ben aslında arama motorundan kendimi gizlediğim için onu da kontrol etmiştim. Mailimle de aratınca çıkmıyordum. Bilemiyorum. Acaba o ayarım gitmiş mi face yenilenince. Facede çok ilgili biri değilim. Sadece ailemden ayrı şehirdeyim. Bu yüzden resim vs gönderebilmek için açık tutuyordum. Offf bilemiyorum bunlara napmalı

valla canım gecen yıl vardı öyle bir durum,cunku baska türlü beni bulmasına imkan yoktu, mailden bulduguna kanaat getirdim.Ama dediğin gibi face sürekli yenileniyor, o ayar kaldırıldıysa bilemiyorum ama ne olur ne olmaz hesap ayarlarında ilgili mail adresini de degiştirirsen garanti olmus olur

Engelledikten sonra büyütecek bir durum yok.
Sinir bozmaya bile değmez. Eşine anlatmana da gerek yok.
Gizlilik ayarlarından da arkadaşların dışındaki kişilere görünürlüğünü kapatırsan tekrar başına gelmez bu durum.

sen şimdi dürüt olup eşine anlatırsan eşin altında bişey arar tartışma konusu yaratıp riske atma engelle faceden gerekırse facenı dondur.

sen şimdi dürüt olup eşine anlatırsan eşin altında bişey arar tartışma konusu yaratıp riske atma engelle faceden gerekırse facenı dondur.

Dimi altında birsey arar pişman eder. Zaten uzun süredir takip ediyorum burayı. Esimle sorunlarımız konusunda yardım almak için açmıştım bu adresi, kısmet bunaymış 😔

faceni kapat, hayatına devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…