Sabah sabah off! Yardım edin kızlar napcam?

Aynen ben de bundan korkuyorum. Seni gercekten iyi anladım. Çok da haklısın. Ona anlatayım mı diye birsey düşünüyordum ama vazgectim. Olayı daha da büyütmüş olurum bu durumda
Esine anlatırsan esin unutamayacaginiz bisey yasadiniz da ondan hala evli oldugu icin mesaj atıyor diye dusunebilir . Erkekler kiskanctir ama burada isin icine erkeklik gururu giriyo. Gidip onu bulmaj iateyebilir sen kimsin benim karima ulasmaya cabaliyosun filan isin nereye varacagini bilemeyiz. Tamam hi sucun yok bunu biliyoruz. Engelle kapat face ni bu kadar basit. Unut gitsin dusunme bile. Sadece sana ulasabilecegi yolu kes. O zaman anlayacaktir . Ama kapatmazsan yanlis anlayip o da benimle gorusmek istiyor sonucu cikarabilir.
HAdi kapat bakiyim face ni bi sure :)

Aynen o sonucu çıkaracak eşim. Ben bile düşündüm insan 5 yılda unutmaz mı diye. Sevgiden değil eminim ki huzurumu kaçırmaya çalışıyor ve başardı da.

Gereksiz insanların huzur kaçırmasında nefret ediyorum. Benimde ilerde yaşacağım korkulardan birtanesi hatta düğünümde bile olabilir mi die düşünüyorum Neyseki nişanlıma başta anlatmıştım herşeyi hiçbir sebepten beni suçlayamaz ama yinede tatsızlık olmasın istiyosun. Umarım kapanıp gider bu konu ve daha fazla tedirginlik yaşamazsın canım

benim ağzımda bakla ıslanmaz içimde tutamam anlatırım yani ben eşime yapı gereği öyleyim sanırım belki doğru belki yanlış bilmiyorum ama ben olsam anlatırdım herkesin eşiyle diyoloğu konulara bakışı farklı olabilir mesela böyle bişey olsa ve ben anlatsam benim sadece kıskanır bu ilk ulaşma isteği der tmm 2. olursa bakarız icabına der

Engelledim canım. Çok tesekkür ederim zaten ben de böyle şeyleri çok abartırım. İçimi rahatlattınız ☺️

Kıyamam. Çekincelerini anlıyorum. İlerde psikopatlığı tutar da başka zaman karşıma dikilirse eşime bu durumu nasıl açıklarım diye tereddüt ediyosun ama bu tarz bişi yapabilecek biri olsa emin ol dürtmezdi :)
Seni görür görmez direk ya msj yazardı, ya da ekleme talebi yollardı. Resmen şuan snn nabzını yoklamış aklınca dürterek.
Ki ne kadar olgunlaşmamış biri olduğu da malum. Dürtmek nedir yaa evlenmişsin barklanmış durumun artık belli.
Zaten engelleyerek en iyisini yapmışsın. Bence içini ferah tut. Bu adam snn huzurunu bozacak bi cacık yapmaz,yapamaz.

bence eşini al karşına anlat msj flan atacak olur sonradan haberi olduğu içinde eşinle aranızdaki güven sarsılır bence hemen anlat

Arkadasim facebook ta profilini dondur bir daha da acma. Dikkat et te resimlerini begenenleei vs kaydedip onlardan ulasmaya kalkmasin sana

Esine anlatma kimbilir neler yasadiniz da unutamamis seni der. En ufak kavgada hemen bunu tapar sana. Brnim basima benzer bir durum geldi de kapat face vs

yahu bu kadar engellenecek ne var?
yani bütün ortak arkadaşlarınızı silmişsiniz falan.
siz bu kişiyle bir şey yaşamamışsınız ki.
lisede 3-5 kere konuştunuz diye bu kadar suçlu hissetmenize gerek yok.
evet eşiniz de rahatsız olabilir.
Liseden bi çocuktu, kendi kendine saçmalamış dersiniz geçer.
mesaj yok ortada, arama yok takmayın bence.

Arkadasim facebook ta profilini dondur bir daha da acma. Dikkat et te resimlerini begenenleei vs kaydedip onlardan ulasmaya kalkmasin sana

Ben facemi dondururum da düğün resmimden esimin adı belli. Ona mesaj atar diye tedirgin oldum. Yani yalan tanlış birsey bile söylese eşim yalan söylüyodur demek yerine gururundan başka yöne getirir. Kolay değil

Peki madem öyle düşünmem gerekiyor, bu kadar zaman sonra masumane olsa evli insana neden hala bulaşsın? Kız istemiyo zaten beni der gecer. Yetini anlamadım, olayı baska yere getirmesinden çekiniyorum

Peki madem öyle düşünmem gerekiyor, bu kadar zaman sonra masumane olsa evli insana neden hala bulaşsın? Kız istemiyo zaten beni der gecer. Yetini anlamadım, olayı baska yere getirmesinden çekiniyorum

Tabiiki arkadaşım sen beni dinle tecrübeyle sabit. Esinin bunu haa oylemi tamam canim diye karsilayabilecegine sen inaniryormisin Allah askina. Onun amaci seni huzursuz etmek esine de soylersen amacina ulasmis olacak. Acik kapi birakma yuvana sahip cik koru derim ben. Bencede dondurmakla cok iyi yaptin. Simdi anlamistir.kendisinden rahatsiz oldugunu istemedigini. Zaten ruh hastasi degildse de bidaha bulasmaz sana. Ama bence bi yoklama yapti sadece bidaha bulasmayacak

Hemen engelle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence sakın eşine anlatayım deme. Boş bi muhabbet için neden kafa karıştırıcaksın ki... Bence olmayan bişey için eşinin huzurunu bozma. Açıklama falan yapmadan engelle çocuğu gitsin. Muhtemelen bi beklentisi falan yoktur zaten. Tanıyor olabileceğin kişiler listesinde adını görmüştür. Konuşur mu acaba diye gereksiz bi meraktan bi dürteyim demiştir. Kendini de yorma düşünüp... Önemsiz bi şey. Seni dürten çocuk da muhtemelen dürttüğünü bile unutmuştur...

İstemediğimi söylediğim zamanda 3-4 ay mesaj attı. Cevap almadı. Sonra engelledim. Face dondurdum. Sonraki 2 yıl doğumgünlerimde mail attı. Cevap vermedim. Sonra sustu. Birden niye hortladı bilmiyorum. Bu beni gerdi şimdi

engellemene rağmen nasıl dürtebiliyor
bende orasını anlamadım
engelleyince dürtemez ki?
acaba yanlışlıkla engellemeyi mi kaldırdın?

Esimden gizli saklım yok aslında. Ama düşünüyorum çok kızacak. Ben eşimin ona bana hissettirmeden ulaşacağını biliyorum. Çünkü platonik aşıktım şuna bak diye gösterdiğim insanı bile kıskandı gurur yaptı sonunda sildirdi arkadaslardan. Erkek kafası farklı çalışıyor. Söylemekten vazgectim. Beklentisi olmadığını tahmin ediyorum. Yani olmamalı. Bu kadar zamandan sonra, ve bu durumdayken!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…