Esine anlatırsan esin unutamayacaginiz bisey yasadiniz da ondan hala evli oldugu icin mesaj atıyor diye dusunebilir . Erkekler kiskanctir ama burada isin icine erkeklik gururu giriyo. Gidip onu bulmaj iateyebilir sen kimsin benim karima ulasmaya cabaliyosun filan isin nereye varacagini bilemeyiz. Tamam hi sucun yok bunu biliyoruz. Engelle kapat face ni bu kadar basit. Unut gitsin dusunme bile. Sadece sana ulasabilecegi yolu kes. O zaman anlayacaktir . Ama kapatmazsan yanlis anlayip o da benimle gorusmek istiyor sonucu cikarabilir.Aynen ben de bundan korkuyorum. Seni gercekten iyi anladım. Çok da haklısın. Ona anlatayım mı diye birsey düşünüyordum ama vazgectim. Olayı daha da büyütmüş olurum bu durumda
eşine soleme arada huzursuzluk cıkabilir.. onu engelle.. faceıde bı sure kapat
Canım bence de engelle gitsin. Tadını kaçırmaya bile değmez.
Esine anlatırsan esin unutamayacaginiz bisey yasadiniz da ondan hala evli oldugu icin mesaj atıyor diye dusunebilir . Erkekler kiskanctir ama burada isin icine erkeklik gururu giriyo. Gidip onu bulmaj iateyebilir sen kimsin benim karima ulasmaya cabaliyosun filan isin nereye varacagini bilemeyiz. Tamam hi sucun yok bunu biliyoruz. Engelle kapat face ni bu kadar basit. Unut gitsin dusunme bile. Sadece sana ulasabilecegi yolu kes. O zaman anlayacaktir . Ama kapatmazsan yanlis anlayip o da benimle gorusmek istiyor sonucu cikarabilir.
HAdi kapat bakiyim face ni bi sure :)
Engelledim canım. Çok tesekkür ederim zaten ben de böyle şeyleri çok abartırım. İçimi rahatlattınız ☺️
engelleyim mi direkt yoksa eşime mi anlatayım bilemedim. baktım mesaj yok atmamış. eşim banyodayken onun face de baktım birşey yok. eşimle bazı sorunlarımız olmasına rağmen bu olanlar çok zoruma gitti. sanki onu aldatıyor psikolojisine girdim,gizlice faceden hemen silmek bildirimi falan. evliliğimi bu yüzden riske atamam, bu çok aşağılık bi duygu
Arkadasim facebook ta profilini dondur bir daha da acma. Dikkat et te resimlerini begenenleei vs kaydedip onlardan ulasmaya kalkmasin sana
yahu bu kadar engellenecek ne var?
yani bütün ortak arkadaşlarınızı silmişsiniz falan.
siz bu kişiyle bir şey yaşamamışsınız ki.
lisede 3-5 kere konuştunuz diye bu kadar suçlu hissetmenize gerek yok.
evet eşiniz de rahatsız olabilir.
Liseden bi çocuktu, kendi kendine saçmalamış dersiniz geçer.
mesaj yok ortada, arama yok takmayın bence.
Peki madem öyle düşünmem gerekiyor, bu kadar zaman sonra masumane olsa evli insana neden hala bulaşsın? Kız istemiyo zaten beni der gecer. Yetini anlamadım, olayı baska yere getirmesinden çekiniyorum
engelleyim mi direkt yoksa eşime mi anlatayım bilemedim. baktım mesaj yok atmamış. eşim banyodayken onun face de baktım birşey yok. eşimle bazı sorunlarımız olmasına rağmen bu olanlar çok zoruma gitti. sanki onu aldatıyor psikolojisine girdim,gizlice faceden hemen silmek bildirimi falan. evliliğimi bu yüzden riske atamam, bu çok aşağılık bi duygu
Tabiiki arkadaşım sen beni dinle tecrübeyle sabit. Esinin bunu haa oylemi tamam canim diye karsilayabilecegine sen inaniryormisin Allah askina. Onun amaci seni huzursuz etmek esine de soylersen amacina ulasmis olacak. Acik kapi birakma yuvana sahip cik koru derim ben. Bencede dondurmakla cok iyi yaptin. Simdi anlamistir.kendisinden rahatsiz oldugunu istemedigini. Zaten ruh hastasi degildse de bidaha bulasmaz sana. Ama bence bi yoklama yapti sadece bidaha bulasmayacak
Bence sakın eşine anlatayım deme. Boş bi muhabbet için neden kafa karıştırıcaksın ki... Bence olmayan bişey için eşinin huzurunu bozma. Açıklama falan yapmadan engelle çocuğu gitsin. Muhtemelen bi beklentisi falan yoktur zaten. Tanıyor olabileceğin kişiler listesinde adını görmüştür. Konuşur mu acaba diye gereksiz bi meraktan bi dürteyim demiştir. Kendini de yorma düşünüp... Önemsiz bi şey. Seni dürten çocuk da muhtemelen dürttüğünü bile unutmuştur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?