Sabah sabah sinir oldum

pembee

Bşl:66 Hdf:58
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
407
706
103
Kadınlar kulübünün güzel hatunları öncelikle bana Günaydın sizlere Merhaba

Ben yoğun tempoda çalışan bir bayanım ve bugün izinliyim. benim eşim şehir dışında çalışıyor. sabahın köründe aradı beni "hayatım annemleri otogar a bırakır mısın "diyor. o kısacık geçen sürede ateş fışkırdı resmen kulaklarımdan.

*otobüs firmasınin servisi denen birşey var arasın gelsin
*dolmuş geçiyor evlerinin önünden
*ya benim arabam olmasaydı?
*mecbur muyum?

Sinirle nasıl hemen hazırlanayım demişim, tamam dedi hoooop kapattı. Anaam birde sabah sabah trip yedim. Haa önemli bir ayrıntıda var 2 gün önce okkalı bir laf soktu kv. Bir konu geçti bende neden bana yapmadınız dedim 'sizin adette yok , isteseydiniz onu da yapardık 'dedi. ONU DA!!
Herhalde kadincegiz altınlarımın büyük oglu tarafından gasp edildiğini , istemiş olduğum adet bilezigin alınmadığını bilmiyor.Ki benim ailem hicbirsey istemedi gelininiz orada ona sorun takacağınız altınlar beni ilgilendirmez deyip ben söylemiştim .

Herneyse. Afedersiniz ter aka aka bekarlığımda aldığım araçla kimsenin şöforlüğünü yapamam . Hak veren hatunlar sonuna kadar gazlayabilirsiniz

Beni eleştiren insanlık dersi veren arkadaşlara ufacık bir ayrıntı daha
Kv haftanın 3 günü evine temizliğe yemek yapmaya gitmemi istiyor. Benden hariç 3 gelini var bırakın temizliği ki zaten böyle bir mecburiyetleri yok bayramda bile gelmezler.

Son düzenleme:
Bırakır mısın demiş hayır demişsin bitmiş. Evet evlerinin önünden dolmuş geçiyor olabilir ama şehirlerarası yolculuk yapıyorlar ellerinde valiz falan vardır. Bıraksanız daha güzel olurdu. Benim annem ne zaman gelse eşim gider alır getirir sonra da otogara götürür otobüsün kalkmasını da bekler. Yapmazsa zaten eşim diye yüzüne bakmam...

Kv mi hep birlikte sahiplenebilirler
merak ettim sabahın körü dediği saat kaçtı diye
hemşire misiniz . gece nöbetinden sonra mı gelip yattınız. öyle ise çok çok ayıp etmiş eşiniz

Evet size haksizlik yapılmış ancak en fazla yol mesafesini gideceksiniz.
Esiniz sehir dışında ve sizin arabaniz var.
Neden büyüklük sizde kalmasin ki?
Izin gununuz oldugu icin planladığınız bir isiniz yok ise...

Burada yaşayan bir oğlu (hemen 3 yan apartmanda)daha var aracıda var. yazdığım gibi servis dolmuşta var. Sabahın 7snde uykumdan feragat edemem .

Niyetim eleştiriye cemkirmek degil lütfen yanlış anlamayın.
Benim şöyle bir yapım vardır "ne kadar ekmek o kadar köfte "

Bencede haksızsınız şehir dışına gidileceğine göre ellerinde valiz olacaktır valiz ile dolmuşta rahat edemiyor insan,evet otobüs firmalarının servisi var ama belirli yerlerden alabiliyorlar bizzat kapısının önüne kadar gelen servis görmedim ben.

Tabi herkes kendi yasadigini bilir ama gider götürürdum. Sonra da canim izin günümde dinlenmek istiyordum keske kardesin goturseydi denilebilir..

Belki kardesi de yakin diye sürekli farkli isler yaptırıliyor olabilir.

Burada evinin önüne kadar geliniyor , ve valizlik bir durum yok , olsa bile yanında 3 tane delikanlı ile gidiyor heralde valizleri anneanneye taşıtacak değiller

Haklısınız. Zaten çalışıyormuşsunuz, 1 gün uyuyun. Az yiyip şoför tutsunlar, altınlarınızı da almışlar zaten. Hastalık falan yoksa ortada, böyle taleplere sıcak bakmıyorum. Taksi tutsunlar ya da minibüse binsinler.

Adam tatli dille sormus hayir demissin. Birakmak zorunda degilsin elbette
Ama sonradan anlattigin adetler ve bilezik meselesinde haksizsin.
Bu arada kendimi senin yerine koydum,malum bu aralar empati modamiz var kkda ben sehir disinda olsam esim annemi sirtinda tasir.

Almaya gitseydiniz hoş bir davranış olurmuş tabi aranızda yaşananları bilmediğim için bunu diyorum. Eşinize karşı üslubunuz hoş olmamış. daha düzgün cümlelerle ifade edebilirdiniz.

Bir de merak ettim kaç altın istediniz ve isterken çekinmediniz mi?

Allah sizin gibi gelinlere muhtac etmesin kimseyi, hatta kimseyi kimseye muhtac etmesin diyesim geldi hanimefendi.

Sizin en sevdiginiz insanin anne babasi, nasil bukadar dusmansi bir tavir takinabiliyosunuz. Kayinvalidenizin soyledigi lafta bukadar buyuttugunuz bi durumda yok ustelik. Tamam caniniz istemeyebilir, ama bu konudan sonra yarin 'esimle aramiz kotu, kopukluk yasiyoruz, bana deger vermiyo' tarzinda konular acarsaniz, uzgunum, sasirmam.

Eşiniz sormuş sizde hayır demişsiniz daha niye sinirlenip yıpratıyorsunuz kendinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…