Hak vermeyen hatunlar ne yapsın:)
merak ettim sabahın körü dediği saat kaçtı diyeKv mi hep birlikte sahiplenebilirler
Evet size haksizlik yapılmış ancak en fazla yol mesafesini gideceksiniz.
Esiniz sehir dışında ve sizin arabaniz var.
Neden büyüklük sizde kalmasin ki?
Izin gununuz oldugu icin planladığınız bir isiniz yok ise...
Bencede haksızsınız şehir dışına gidileceğine göre ellerinde valiz olacaktır valiz ile dolmuşta rahat edemiyor insan,evet otobüs firmalarının servisi var ama belirli yerlerden alabiliyorlar bizzat kapısının önüne kadar gelen servis görmedim ben.Kadınlar kulübünün güzel hatunları öncelikle bana Günaydın sizlere Merhaba
Ben yoğun tempoda çalışan bir bayanım ve bugün izinliyim. benim eşim şehir dışında çalışıyor. sabahın köründe aradı beni "hayatım annemleri otogar a bırakır mısın "diyor. o kısacık geçen sürede ateş fışkırdı resmen kulaklarımdan.
*otobüs firmasınin servisi denen birşey var arasın gelsin
*dolmuş geçiyor evlerinin önünden
*ya benim arabam olmasaydı?
*mecbur muyum?
Sinirle nasıl hemen hazırlanayım demişim, tamam dedi hoooop kapattı. Anaam birde sabah sabah trip yedim. Haa önemli bir ayrıntıda var 2 gün önce okkalı bir laf soktu kv. Bir konu geçti bende neden bana yapmadınız dedim 'sizin adette yok , isteseydiniz onu da yapardık 'dedi. ONU DA!!
Herhalde kadincegiz altınlarımın büyük oglu tarafından alındığını, istemiş olduğum adet bilezigin alınmadığını bilmiyor.Ki benim ailem hicbirsey istemedi gelininiz orada ona sorun takacağınız altınlar beni ilgilendirmez deyip ben söylemiştim .
Herneyse. Afedersiniz ter aka aka bekarlığımda aldığım araçla kimsenin şöforlüğünü yapamam . Hak veren hatunlar sonuna kadar gazlayabilirsiniz
Burada yaşayan bir oğlu (hemen 3 yan apartmanda)daha var aracıda var. yazdığım gibi servis dolmuşta var. Sabahın 7snde uykumdan feragat edemem .
Niyetim eleştiriye cemkirmek degil lütfen yanlış anlamayın.
Benim şöyle bir yapım vardır "ne kadar ekmek o kadar köfte "
Yaşattığınızı yaşayınca sizde sakın çemkirmeyin o halde. Ne diyeyim bunun yaşlılığı var hastalığı var. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır.Kv mi hep birlikte sahiplenebilirler
Bencede haksızsınız şehir dışına gidileceğine göre ellerinde valiz olacaktır valiz ile dolmuşta rahat edemiyor insan,evet otobüs firmalarının servisi var ama belirli yerlerden alabiliyorlar bizzat kapısının önüne kadar gelen servis görmedim ben.
Kadınlar kulübünün güzel hatunları öncelikle bana Günaydın sizlere Merhaba
Ben yoğun tempoda çalışan bir bayanım ve bugün izinliyim. benim eşim şehir dışında çalışıyor. sabahın köründe aradı beni "hayatım annemleri otogar a bırakır mısın "diyor. o kısacık geçen sürede ateş fışkırdı resmen kulaklarımdan.
*otobüs firmasınin servisi denen birşey var arasın gelsin
*dolmuş geçiyor evlerinin önünden
*ya benim arabam olmasaydı?
*mecbur muyum?
Sinirle nasıl hemen hazırlanayım demişim, tamam dedi hoooop kapattı. Anaam birde sabah sabah trip yedim. Haa önemli bir ayrıntıda var 2 gün önce okkalı bir laf soktu kv. Bir konu geçti bende neden bana yapmadınız dedim 'sizin adette yok , isteseydiniz onu da yapardık 'dedi. ONU DA!!
Herhalde kadincegiz altınlarımın büyük oglu tarafından alındığını, istemiş olduğum adet bilezigin alınmadığını bilmiyor.Ki benim ailem hicbirsey istemedi gelininiz orada ona sorun takacağınız altınlar beni ilgilendirmez deyip ben söylemiştim .
Herneyse. Afedersiniz ter aka aka bekarlığımda aldığım araçla kimsenin şöforlüğünü yapamam . Hak veren hatunlar sonuna kadar gazlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?