Sabah sabah sinir oldum

Bence haklısın. Özellikle yan apartmanda oğlu fosur fosur uyuyan kv kp yi niye gece 4 te nöbetten gelmiş gelin bir yere götürsün. Saçma!!!
Ama söylede bir şey var size de" potansiyel gelin "durumu var.
 
İnsanlık insanlık diye tutturmuşsunuz.
Kimse kusura bakmasın hakedene hak ettiği değeri vereceksin.

İnsanlık nedir biliyor musunuz?
Uykusunda kimse aranıp emrivaki annemleri bırakır mısın denmez. Uykuda aramak emrivakidir. İster sevdiği kv olsun isterse sevmediği.
Olması gereken akşamdan söylenir ona göre ayarlanır. Uykuda kimse aranmaz. Önceden planlanır bu işler. Öncelik evlatlarındır en son çare gelindir.
İyi yapmışsınız. Kv.yi sevseniz dahi uykuda aranınca yine ters tepki verirdiniz.

İnsanlık yapana insanlık yapılır.
 
Hak veren ve hak vermeyenler icin ne yapmalari gerektigini belirtmissiniz. Konuyu neden actiniz anlayamadim :/
 
Hak veren ve hak vermeyenler icin ne yapmalari gerektigini belirtmissiniz. Konuyu neden actiniz anlayamadim :/

Hak verilsin haksız bulunulsun diye konu açılmaz, içini dökmek paylaşmak için açılır. Bende paylaşmak için açtım. orada ki haklı bulanlar gazlayabilir lafı işin esprisi, diğeri ise bir arkadaşın espirisinin karşılığı. Anlatabildim mi?
 
Mune hanım konu mu kapatabilir misiniz.Kendini yılın en ciciş marjinal gelini gösterebileceği, arkadaşların prim yapabileceği bir konu olmadığını düşünüyorum.
 
Eeee bundan sonra eşinizde sizin aileye ekmek-köfte hesabı yaparsa şaşırmayın!
 
Hanımefendi siz çok sinirlisin iz. Size karşı görüş yazan herkesi terslemissiniz. Ayrıca esiniz aramış ya annelerini goturenilir misiniz diye siz sadece esinizi mahçup etmişsiniz ne yazık ki. Ne olursa olsun yaşlı insanlar ve Eşinizin ailesi bence de sonuna kadar haksizsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…