ben konu sahibine getir götür konusunda hak verdim
yan binada oğlu varken ne gerek var uykusuz insanı kaldırmaya
eşi hatalı bu konuda
ama altın salkım konuları haksızlık tabi ama konuşulması da çok çirkin
bu arada ben eşyalı geldim demenizde çirkin konu sahibi kimse size eşya yap dememiştir sonuç olarak
rica ederimTeşekkür ederim yorumunuza. açıklama gereği duyduğum için yazıyorum.
Evet bencede çok çirkin çok avam şeyler haklısınız. Ama benim aldığım eşyalarada 'ay gitti ucuz bişey de almadı, ne gerek var,bizde neden bunlar alınmadı 'gibi dedikodular kulağınıza gelirse her kadın gıcık olmaz mı?
Burada yaşayan bir oğlu (hemen 3 yan apartmanda)daha var aracıda var. yazdığım gibi servis dolmuşta var. Sabahın 7snde uykumdan feragat edemem .
Niyetim eleştiriye cemkirmek degil lütfen yanlış anlamayın.
Benim şöyle bir yapım vardır "ne kadar ekmek o kadar köfte "
rica ederim
heee karşılaştırma varsa haklısınız konuşup durmasınlar
mesafeli olun çekin elinizi eteğinizi
eşinizde yanlış anlamayın ailesine yalakalık yapma amaçlı sizi kullanmaya çalışmasın
kusura bakmayın lütfen
En iyi cevabi vermissiniz.Kadınlar kulübünün güzel hatunları öncelikle bana Günaydın sizlere Merhaba
Ben yoğun tempoda çalışan bir bayanım ve bugün izinliyim. benim eşim şehir dışında çalışıyor. sabahın köründe aradı beni "hayatım annemleri otogar a bırakır mısın "diyor. o kısacık geçen sürede ateş fışkırdı resmen kulaklarımdan.
*otobüs firmasınin servisi denen birşey var arasın gelsin
*dolmuş geçiyor evlerinin önünden
*ya benim arabam olmasaydı?
*mecbur muyum?
Sinirle nasıl hemen hazırlanayım demişim, tamam dedi hoooop kapattı. Anaam birde sabah sabah trip yedim. Haa önemli bir ayrıntıda var 2 gün önce okkalı bir laf soktu kv. Bir konu geçti bende neden bana yapmadınız dedim 'sizin adette yok , isteseydiniz onu da yapardık 'dedi. ONU DA!!
Herhalde kadincegiz altınlarımın büyük oglu tarafından gasp edildiğini , istemiş olduğum adet bilezigin alınmadığını bilmiyor.Ki benim ailem hicbirsey istemedi gelininiz orada ona sorun takacağınız altınlar beni ilgilendirmez deyip ben söylemiştim .
Herneyse. Afedersiniz ter aka aka bekarlığımda aldığım araçla kimsenin şöforlüğünü yapamam . Hak veren hatunlar sonuna kadar gazlayabilirsiniz
Beni eleştiren insanlık dersi veren arkadaşlara ufacık bir ayrıntı daha
Kv haftanın 3 günü evine temizliğe yemek yapmaya gitmemi istiyor. Benden hariç 3 gelini var bırakın temizliği ki zaten böyle bir mecburiyetleri yok bayramda bile gelmezler.
Gelinim dal dal bilezik isterse oda oda eşya isterse ve yaparsam - ki ben o onları almak için kim bilir kaç gün elin ağız kokusunu çekicem- hizmette beklerim hürmette. Sizin için demiyorum ama kimsenin sizden birşey beklemesini istemiyorsanız evlenirken sizde beklemeyeceksiniz. Sonra böyle sorun oluyor işte , herşey karşılıklı. O döneme takılmış kalmışsınız. Unutun bazı şeyleri daha mutlu olursunuz. Bırakma konusunda eşim beni asla uyku için reddetmez bende onu reddetmem bu yüzden. Herkesin durumu farklı yanı.
Komşuyu bile otogara havalimanına bırakan bir kadın olarak susayım ben eniyisi. Ne ekerseniz onu biçersiniz diyip de gideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?