Sabah sabah sinir oldum

Ben konu sahibine hak veriyorum 4 te işten gelip 7 de tekrar kalkamazdım ben şöyle de bir durum var yan tarafta oğlu da varmış o neden götürmüyor ha hasta olunur yaşlılık olur araç gereç olmaz amenna ama bunların hepsi varken bana kadar kalmamalı eşinize de suç buldum demiyormu bu kadın işten geldi bir günü var arayıp sormamalıydı.

baska problemlerinizi bilemiyorum tabiki.ama bu konu esinizle tatsizlik yasayacaginiz bir konu olmamali bence.sizden bir sey istemis esiniz onun hatirina yine yapabilirdiniz..ayrica bizimde basimiza geldi esim kizar benim ask olsun biz varken dolmuslami gideceksiniz diye..bakis acisi galiba.bu kadar seyleri buyutmeyin derim..

böyle bir istek sabah söylenirse hele insanın en tatlı uyku vaktinde böyle tepki olması normal. olayların öncesi olduğu için haklı veya haksız gibi bir ithamda bulunamam ben. ama zaten aracı olan başkası varmış, yanında valiz taşıyacak delikanlılar var diyorsunuz. siz en son tercih olmalıydınız. çok acil bir durum olursa aranmalıydınız bence.

ben konu sahibine getir götür konusunda hak verdim
yan binada oğlu varken ne gerek var uykusuz insanı kaldırmaya
eşi hatalı bu konuda

ama altın salkım konuları haksızlık tabi ama konuşulması da çok çirkin
bu arada ben eşyalı geldim demenizde çirkin konu sahibi kimse size eşya yap dememiştir sonuç olarak

Teşekkür ederim yorumunuza. açıklama gereği duyduğum için yazıyorum.
Evet bencede çok çirkin çok avam şeyler haklısınız. Ama benim aldığım eşyalarada 'ay gitti ucuz bişey de almadı, ne gerek var,bizde neden bunlar alınmadı 'gibi dedikodular kulağınıza gelirse her kadın gıcık olmaz mı?

Gelinim dal dal bilezik isterse oda oda eşya isterse ve yaparsam - ki ben o onları almak için kim bilir kaç gün elin ağız kokusunu çekicem- hizmette beklerim hürmette. Sizin için demiyorum ama kimsenin sizden birşey beklemesini istemiyorsanız evlenirken sizde beklemeyeceksiniz. Sonra böyle sorun oluyor işte , herşey karşılıklı. O döneme takılmış kalmışsınız. Unutun bazı şeyleri daha mutlu olursunuz. Bırakma konusunda eşim beni asla uyku için reddetmez bende onu reddetmem bu yüzden. Herkesin durumu farklı yanı.

rica ederim
heee karşılaştırma varsa haklısınız konuşup durmasınlar
mesafeli olun çekin elinizi eteğinizi
eşinizde yanlış anlamayın ailesine yalakalık yapma amaçlı sizi kullanmaya çalışmasın
kusura bakmayın lütfen

Bende önceden yapılanları unutamıyorum ve bir daha hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.

O yüzden konu sahibi sana hak veriyorum. Gitsin diğer sevgili gelinlerine yaptırsın işini

Keşke ekmek almadan köfte verseniz sanki daha iyi bir yaklaşım olur gibi.
SİNİR HARBİ YAŞAMANIZ daha az olur
Bazen bazı şeyler karşılık beklemeden yapılsa karşındaki insan öncesinde ne yapmışsa utanır.
Birde hep maalesef geçmişle yaşıyoruz birazda önümüze bakıp anı yaşamak ile mutlu olsak bu sıkıntılar gidecek gibi.
KOnuda haksızsınız diyemiyorum,ama belliki diğerlerinin arabası olsada kv 'nizin eşinize nazı geçiyor
Doğal olarakta eşinizin size

Çok doğru bir noktayı yakaladınız. Eşimin suçu budur 'diğer gelinlerden görmedi benim esimden görsün ' benim üzerimden eşe dosta şov yapmak

En iyi cevabi vermissiniz.

Deger gormek isteyen deger verir.

Hic bir sey yapmayip yaptik demeleri de ayri bi sinir bozuklugu heosi mi ayni bunlarin.

bence kv niz eşinizi arayıp pembee götürsün demiştir :) benim eşime böyle bişey denseydi sabah 4 te işten gelicem saat 7 de beni arayıp böyle bişey istemezdi heleki başka imkanlarda varken.Bence haklısın kardeşim herkes baksın başının çaresine.Laf sokmayı bilen laf yemeyide öğrenir :)

Oda oda eşyayı benim ailem yaptı. Dal dal bilezikte söz verildi yapılmadı, onların eşinin dostunun taktıklarınıda büyük abi gasp etti. Ne yazik ki biz kadınlar bize yapılanları unutmuyoruz geçmişte yasiyoruz

Komşuyu bile otogara havalimanına bırakan bir kadın olarak susayım ben eniyisi. Ne ekerseniz onu biçersiniz diyip de gideyim.

Peki komşu size zamanında haksızlık yapsaydı? Ektiklerini biçiyorlar zaten .

Lafım size değil. bazen yorumlara bakıyorum da ya gerçekten konuyu baştan sona okumuyorsunuz ya da yorum yapmak için yorum yapılıyor

susup alttan aldıkça ezilme riski var ama ilerleyen zamanlarda bunların ödülünü almak da var .Karşındaki insanın kalbinin temiz olup olmamasıyla alakalı bence .

onları bırakmanız gayet normal olması gereken hatta
tabi arada aşılamayacak sorunlar varsa bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…