Sabah sabah sinir oldum

Bazı şeyler birikince böyle oluyor.tamam basit ama.üstüste geliyor.ben de bekarken araba aldım.tayinimiz çıktı yazın.sattık.paramla iş kuracaklardı nerdeyse.Bu bekarken alınan araba hep dert sanki.

Haklısın bence.bunun insanlık öğrenmekle alakası yok.her yerden çıkmasınlar onlar da.sanki hep sen vardın

Eşime üslup derken sadece nasıl hemen hazırlanayım dedim çok ağır bir dil değil.

İsterken de çekinmedim çünkü durumları çok çok iyi ve normalde kendi memleketinden evlenseydi kız sadece kendini getiriyor. Tüm eşyaları biz yaptık ailemle, sence istemek hakkım değil mi

Büyük abisi sizin bütün altınlarınızı almıştı değil mi kendi tarafının taktıklarını sanırım onun için kayınvaldeniz söyleseydin yapardık dedi.

Eski konulara bisey diyemiyecegim tabiki ama bu sabahki olayda bende sizi haksiz buldum.
Alabilirdiniz okadarda zor olmasa gerek. Ayni seyi esiniz yapmis olsaydi nasil hissederdiniz bide öyle düsünün.

Evet
Büyük abisi sizin bütün altınlarınızı almıştı değil mi kendi tarafının taktıklarını sanırım onun için kayınvaldeniz söyleseydin yapardık dedi.

Evet aynen öyle. Durum şu altın mevzusunda, en son evlenen benim eşim ailede ve dışarıdan tek gelin benim. Bunu söylemek gerçekten rahatsız ediyor ama eşyasıyla vs gelen tek gelinde benim altınları alınan tek gelinde benim. Belirttigim gibi durumlarıda iyi kötü olsa bir nebze anlarım almalarını.

Daha çok olay var ama ben şu şöyle oldu diye pek konu açmadım sindirmeye çalışıyorum olmuyor. hemen hemen benzer durumları yaşadığımız arkadaşlar şimdi burada kv ci oldu (lafım size değil ) ben kk da buna şaşıyorum.

Yaşlı başlı insanlar yazık değil mi bu soğukta? Üstünüzü hemencecik giyer bırakıp dönerdiniz. Ayıp etmişsiniz bence..sonuçta araba daha rahat ve sıcak..kendi annenize dolmuşa, servise bin git der miydiniz?

eşiniz size bir şey dememiş ki . tamam diyip kapatmış. bence takmayın bu kadar . ayrıca müşkül durumda değillerse tek izin gününüzde kimseyi taşımak zorunda değilsiniz bence.

haksızsın. allah aelinize düşürmesin ya. insanlık öğrenin kızlar biraz.

Teşekkür ederim yorumunuza ama ben burada yaşadıklarımı her gün konu acarak anlatsaydim en büyük desteği sizden de görürdüm, zira konulara yaptığınız yorumları az çok biliyorum.
İnsanlığıma gelince emin olun davranışlara göre çok insanca davrandım ama artık yeter.

Bana sayı ile yada gr ile altın istemek hep garip gelmiştir.Bunun sizinle alakası yok.
Altın istemek, hakkınız mı değil mi buna siz karar vereceksiniz ama takılan tüm ziynet eşyaları sizinken eşinizin abisine zorla da olsa vermeniz yanlış.ziynet eşyaları kadınındır eşine bile vermek gibi bir zorunluluğu yokken sizin altınlarınız resmen gasp edilmiş. Bu normal olarak sizin canınızı sıktığı için kayınvalidenin onu da alırdık lafına sinirlenmişsiniz.

Not: ilk okuduğumda size takılan altınları kaynınız aldı sanmıştım.

S

Sabahın 7snde? Ben işten 4te gelmişim, yan apartmanda oğlu var. Benim Annem işten geldiğimi izinli olduğumu önemsedigi için kendi başının çaresine bakar

+1

hayatı bazen kendımıze bız cekılmez hala sokuyoruz ben kv yerımde olsam kımseyı rahatsız etmem taksıye bıner gıderım yanı bence haklısınız ama goturmemıssınız bosverın takmayın

Eger cok cok buyuk problemleriniz yoksa ve kus degilseniz haksizsiniz. İzin gununuzmus, esiniz de sehir disindaymis... Kardesim ne zaman gelse saat kac olursa olsun esim gider alir, eve birakir. Ben de bir donem sehir disinda calistim, ilk evimde camasir makinem rezil halde oldugu icin camasirlarimi getirirdim, sonraki evimde oyle bir problem olmadigi icin kol cantamla gelirdim, yani yukum varmis yokmus fark etmezdi, bir kez olsun almamazlik etmedi. Kendisinin izinli oldugu donemler oldu ama gene de gelir is yerimden alirdi, yorulmayayim diye. Eminim ki sizin esiniz de boyledir, mutlaka fark ettiginiz ya da etmediginiz incelikleri vardir. Ayrica kayinvalidenizin sozunde aman aman alinacak bir sey goremedim ben, tamam etmese daha iyiydi ama cahillik deyin gecin, takilmayin o kadar.

allah askına siz götürseniz ne olur
esiniz yaa hiçmi hatrı yok
bir atasözü var bizim buralarda
lafim meclisten dısarı
köpeğin hatrı yoksa sahibinindemi yok
eşinizin annesi babası ne olmus
bende sandımsabahın 5
uykunuzdan feragat edemezmiş yahu bu insanlık
siz yapsydınz yandaki 3 blok asagıdaki ogluda utansaydı
esiniz szie güvenmiş demiş sizde yokkk diyip
adamın hecvesini kursagında bıraktınız al buyur
evlilik fedakarlık ister
ne kadar ekmek o kadar köfte diye yasarsanız kaybeden hep siz olursunz

bende amma degiik atasözleri yazıyorum haaa
allah askına atalarımız ne güzel laflar söylemiş valla
allah razı olsun

S

Sabahın 7snde? Ben işten 4te gelmişim, yan apartmanda oğlu var. Benim Annem işten geldiğimi izinli olduğumu önemsedigi için kendi başının çaresine bakar

Allah aşkına uygunuzdan feragat edebilirdiniz isteseydiniz. İşte insanlık burada belli oluyor. Sizin anneniz de sizi bildiği için belki çaresine bakıyordur. İyilik yapmaktan korkmayın, kazanan siz olursunuz..birde sanki hiç izin kullanmacakmışsınız gibi yazmışsın. Bir izin gününüzde de yardımcı olsaydınıx insanlara.hele ki kar kışta üstelikte eşinizin annesi yani

tek konu üzerinden yorum yaptım. öncesini sonrasını bilemiyorm. ne diyeyim. hayırlısı.

S

işten 4 de gelmişsin . yan binadaki oğlunu kaldırmayıp seni mi kaldırdı. yuh

Allah aşkına uygunuzdan feragat edebilirdiniz isteseydiniz. İşte insanlık burada belli oluyor. Sizin anneniz de sizi bildiği için belki çaresine bakıyordur. İyilik yapmaktan korkmayın, kazanan siz olursunuz..

İstemediğim için feragat edemem dedim zaten. insanlık insanlık diye hakaret etmeyin. Hak edene insanlık yapılır.

Annen sizi bildigi için ne demek? Hadsizlikte terbiyesizliktir unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…