Almaya gitseydiniz hoş bir davranış olurmuş tabi aranızda yaşananları bilmediğim için bunu diyorum. Eşinize karşı üslubunuz hoş olmamış. daha düzgün cümlelerle ifade edebilirdiniz.
Bir de merak ettim kaç altın istediniz ve isterken çekinmediniz mi?
Büyük abisi sizin bütün altınlarınızı almıştı değil mi kendi tarafının taktıklarını sanırım onun için kayınvaldeniz söyleseydin yapardık dedi.Eşime üslup derken sadece nasıl hemen hazırlanayım dedim çok ağır bir dil değil.
İsterken de çekinmedim çünkü durumları çok çok iyi ve normalde kendi memleketinden evlenseydi kız sadece kendini getiriyor. Tüm eşyaları biz yaptık ailemle, sence istemek hakkım değil mi
Büyük abisi sizin bütün altınlarınızı almıştı değil mi kendi tarafının taktıklarını sanırım onun için kayınvaldeniz söyleseydin yapardık dedi.
haksızsın. allah aelinize düşürmesin ya. insanlık öğrenin kızlar biraz.
Bana sayı ile yada gr ile altın istemek hep garip gelmiştir.Bunun sizinle alakası yok.Eşime üslup derken sadece nasıl hemen hazırlanayım dedim çok ağır bir dil değil.
İsterken de çekinmedim çünkü durumları çok çok iyi ve normalde kendi memleketinden evlenseydi kız sadece kendini getiriyor. Tüm eşyaları biz yaptık ailemle, sence istemek hakkım değil mi
Yaşlı başlı insanlar yazık değil mi bu soğukta? Üstünüzü hemencecik giyer bırakıp dönerdiniz. Ayıp etmişsiniz bence..sonuçta araba daha rahat ve sıcak..kendi annenize dolmuşa, servise bin git der miydiniz?
+1Allah sizin gibi gelinlere muhtac etmesin kimseyi, hatta kimseyi kimseye muhtac etmesin diyesim geldi hanimefendi.
Sizin en sevdiginiz insanin anne babasi, nasil bukadar dusmansi bir tavir takinabiliyosunuz. Kayinvalidenizin soyledigi lafta bukadar buyuttugunuz bi durumda yok ustelik. Tamam caniniz istemeyebilir, ama bu konudan sonra yarin 'esimle aramiz kotu, kopukluk yasiyoruz, bana deger vermiyo' tarzinda konular acarsaniz, uzgunum, sasirmam.
Kadınlar kulübünün güzel hatunları öncelikle bana Günaydın sizlere Merhaba
Ben yoğun tempoda çalışan bir bayanım ve bugün izinliyim. benim eşim şehir dışında çalışıyor. sabahın köründe aradı beni "hayatım annemleri otogar a bırakır mısın "diyor. o kısacık geçen sürede ateş fışkırdı resmen kulaklarımdan.
*otobüs firmasınin servisi denen birşey var arasın gelsin
*dolmuş geçiyor evlerinin önünden
*ya benim arabam olmasaydı?
*mecbur muyum?
Sinirle nasıl hemen hazırlanayım demişim, tamam dedi hoooop kapattı. Anaam birde sabah sabah trip yedim. Haa önemli bir ayrıntıda var 2 gün önce okkalı bir laf soktu kv. Bir konu geçti bende neden bana yapmadınız dedim 'sizin adette yok , isteseydiniz onu da yapardık 'dedi. ONU DA!!
Herhalde kadincegiz altınlarımın büyük oglu tarafından alındığını, istemiş olduğum adet bilezigin alınmadığını bilmiyor.Ki benim ailem hicbirsey istemedi gelininiz orada ona sorun takacağınız altınlar beni ilgilendirmez deyip ben söylemiştim .
Herneyse. Afedersiniz ter aka aka bekarlığımda aldığım araçla kimsenin şöforlüğünü yapamam . Hak veren hatunlar sonuna kadar gazlayabilirsiniz
allah askına siz götürseniz ne olurBurada yaşayan bir oğlu (hemen 3 yan apartmanda)daha var aracıda var. yazdığım gibi servis dolmuşta var. Sabahın 7snde uykumdan feragat edemem .
Niyetim eleştiriye cemkirmek degil lütfen yanlış anlamayın.
Benim şöyle bir yapım vardır "ne kadar ekmek o kadar köfte "
S
Sabahın 7snde? Ben işten 4te gelmişim, yan apartmanda oğlu var. Benim Annem işten geldiğimi izinli olduğumu önemsedigi için kendi başının çaresine bakar
Teşekkür ederim yorumunuza ama ben burada yaşadıklarımı her gün konu acarak anlatsaydim en büyük desteği sizden de görürdüm, zira konulara yaptığınız yorumları az çok biliyorum.
İnsanlığıma gelince emin olun davranışlara göre çok insanca davrandım ama artık yeter.
işten 4 de gelmişsin . yan binadaki oğlunu kaldırmayıp seni mi kaldırdı. yuhS
Sabahın 7snde? Ben işten 4te gelmişim, yan apartmanda oğlu var. Benim Annem işten geldiğimi izinli olduğumu önemsedigi için kendi başının çaresine bakar
Allah aşkına uygunuzdan feragat edebilirdiniz isteseydiniz. İşte insanlık burada belli oluyor. Sizin anneniz de sizi bildiği için belki çaresine bakıyordur. İyilik yapmaktan korkmayın, kazanan siz olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?