Sabah sabah sinir oldum

Konu sahibi anladığım kadarıyla kendisine verilen değer oranında değer veriyor karşı tarafa fazlasını yapmak istemiyor ben bu konuda kendisini haklı buldum ha sabahın köründe insanlık bende kalsın deyip gidedebilirdi yapmamış bu onun seçimi kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz arkadaşlar.Karşı taraftan yakınlık ve bekldeği değeri görseydi illa ki giderdi diye düşünüyorum.

İnsanlıktan bahseden arkadaşlar olmuş, insanlık insan olana yapılır.
Basima geldigi icin soyluyorum esimin kardesi bir senelik evli yakinda bebegi olcak benimde bi cocugum var bi cift corabini gormedim onuda gectim bi bucuk senedir yegeni icin ne arar sorar esimle gorustukleri zaman bile cocugumu sormaz bi yerde denk gelince sevmez yuzune bakmaz simdi insalik yapilmayan bi durum esimin aileside uyarmaz ogullarini neden boyle yapiyosun diye bende esime dedim dogum olunca gitmiceksin bende cocugumda agac kovugundan cikmadik bizi saymayani sende sayma diye hemen diger kaynim atliyor aman gidiverin iyilik yapip denize atacaksin diye dediginiz gibi insanlik insanlik yapana yapilir konu sahibi sizde hic kasmayin esiniz donduginde konusunu bile acmayin

esin tamam dmeis kapatmis sen daha konusunu açma kapanir gider herhalde konusu

altin istemek konusunda haklisin, ha istememissin yapmmaislar onda haksizssin ama isteyip aldirma konsunda haklisin :)

millet ustune daire aldiriyor evlenme sarti oalrak sen altin istemissin çokmu ..

altin mihirdir,bastan konusulur edilir erkek tarafida yapar, gucu yoksa olmasini bekler oglunu evermek için hepsi bu :)

benim kv evime ilk gelişinde eli boş gelmiş ama ev sahibimze ev hediyesi getirmişti. en başından beri oğlu da dahil bizi değersiz hissetirmek için ellerinden gelen herşeyi yaptılar. düğünde sadece bir tane yatak aldılar, düğünde takılan paramıza kadar aldılar. öğrenci eşyası ile evlendim, evimi yeniledikçe o öğrenci eşyalarını bile köydeki evlerine istediler. evimdeki çikolata gibi yiyeceklerden çaldılar. şimdi böyle kv ye insanlık mı yapayım yani? benim gibi maddiyat takip etmeyen insanı takip eder hale getirdiler, insanlıktan çıkardılar. eşim diyor nolur bir şey bekleme, hiç açılmamış donum var desem onu da isterler. böyle kv ve kp için kılımı bile kıpırdatmam bırak yani arabayla bırakmayı falan vaktimin 1 dakikasını bile harcamam. ne kadar ekmek o kadar köfte değil inancım, insana insan gibi davran, saygıyı hak edene saygı göster. bence siz de en iyisini yapmışsınız.

Su altın ,takı olayları ne çok sorun oluyor evliliklerde ya. Altın tamamen kadının hakkı değil mi, istemek ne demek. Utanır insan o bileziği istemeye. Konuya gelirsek, benim kendi anne babam sabahın 7sinde otogara gitmek için uyandirmaz beni. Yanında delikanlı oğulları var ,alt tarafı dolmuşa bindir ,indir yapacaklar. Arabada olsa bagaja koy, al olacak. Hastalık vs olsa anlarım da izin gününde sabahın karanlığında üstelik ,bir kadın aranmamali. O saate bileti alırken size mı sormuşlar. Anne,babamın benden istemediği şeyi zaruri durumlar hariç başkasına yapmam. Hakverdim ben size.

Bizede bisey yapmadilar sayilir bilezikten sete ev esyasina herseyi esim yapti ozaman kayinlar bekardi ev btadilatina bile yardim etmediler arkdaslari firsat bulup etti Ben Keza oyle boyada yaptim dolapta tasidim ama onlarin maasi esimden iyi olmasina ragmen onlar evlenirken kv herseyi bizden bekledi bide o kaynim cocugu olacak olan oglum daha 15 gunluk atesi cikti aradim esimi is icin uc saatlik yola gitmisler gelemez yeni is degistirdigi icin evde parada Yok oda kaynimi aramis boyle boyle hastaneye gotur diye neyse gittik benim c ocugumdan kan almaya calisiyolar gelmiyi cocuk hastaneyi inletiyo bes do sonra kaynim geldi Ben cikmak zorundayim ozaman evli degil esiyle sevgililer onla buluscak dedim param yok Ben nasil doncem 20 tl verdi neyse isimiz bitti aaa oda be hastane onunden eve gidecegim otobus gecmiyo hic bi otobus gecmiyo taksiye binmek zorundayim and hem taksiye hem minibuse para yetmiyo mart ayindayiz bide hava soguk aceleyle hirkayla cikmisim evden kucagimda hasta cocuk yarim Saat yol yurudum simdi bana insanlik yapmayana Ben nden dogumuna gideyim ki evlendiginden beri benlede muhatap olmuyo selam dahi vermiyo onun sebebide esi nisanlanirken bi cok seyi gizlemis banada hic alakasiz biri anlatinca kaynima soyledim sadeceki gercekten yutulcak seyler degildi ama soyleyip gerisine karsimadim banane kararindan sadece kamdirildigini ogrendi sayemde ama aileisni karsisina alip evlendi ailesi sirt cevirmedi ki bunuda istemezdim cevirmesinler tabi karisi hakkinda en ufak kotu yorum yapmadim ama annesi kardesleri kadina daha neler neler soylediler onlarla gayet normal ama bana selam bile vermiyo

Kimsenin ozel soforu olmayacaksiniz...taksi var...esiniz hata etmis...izin gununuz oldugunu biliyor bir de...kimseye hizmet etmek yok.
Hastalik acil durum haric tabi
...

ne kadar yüz göz olmuşsunuz...
problemden hoşlanan bi yapınız var bence.

ne kadar yüz göz olmuşsunuz...
problemden hoşlanan bi yapınız var bence.

Bunu nereden çıkardınız? Yüz göz olduğumu ne hissettirdi size ? Beni arayan kv değil ki eşim, ben diyalogta dahi yokum. kim problemden hoşlanır ki lütfen yorum yapacaksınız daha mantık çerçevesinde yapın

Benimde anlatmak istediğim bu annemin babamın bana kıyamayıp uyandırmadığı yerde, diğer arkadaşların dediği gibi ayazda yağmurda ben neden çıkayım?

KV size laf sokuyor, karşılıklı tartışıyosunuz hem de takı falan gibi meselelerden.
burdan çıkardım yüz göz olduğunuzu.bence bunlar çirkin konular.
ben de evlendim, alınan verilen edilen şeylerle ilgili ne kvye ne kpye tek bi yorumda bile bulunmadım.
bu bi saygı çizgisidir bana göre.
bu tür mevzularla ilgili birbirinize laf çarpabildiğinize göre o sınır çoktan aşılmış.
siz de olan bitene sinir olup kadını alıp otogara götürmediğinizi kar sayıyosunuz.
bu tür savaşlar sizi yıpratır kimseyi değil.
yaptıklarınızı zaten eşiniz için yapıyosunuz kvye karşı.
yoksa kimse kvsine bayılmıyo zaten.

Altınlarımın oğlu tarafından gasp edilmesine ses çıkarmayan bi kvyi hastalanırsa hastane hariç bi yere götürmem. Net.

sonuc ? gitmemissindir insallah. ayrica otogar servisleri haricinde ozel soforlukte var kv gile duyurulur.

Hanımefendi biz kv ile tartışmadık, bana laf soktu dedim. Başka bir konu vardı neden bana yapmadınız dediğimde. Size göre kızın ailesini keriz yerine koyan, medeni hukuka gore bile geline ait olan altın para gibi takıları oğlunun gasp etmesine ses çıkarmayan ,bizim tarafın taktıklarını bile ogluna teslim edecekken son anda uyanık davranarak kurtardığım kv'ye sordugum"neden bana yapmadınız "sorusu saygı sınırını aşmak ise ben saygısız olayım. Cevapta, isteseydiniz onuda yapardık oldu ki düğünden sonra bugüne kadar tek dediğim şey budur.
Sizede saygı duyarım elbet haklı haksız göreceli neticede. Ama yorum yaparken biraz daha eleştirinizi yumuşak tutarsanız , yanlış karakter analizlerinizi kendinize saklarsanız sizde saygı çizgisini aşmamış olursunuz.

biz sadece sizin burda yazdığınız kadarını bilebiliriz.ilk sayfadaki yazınızdan kvye karşı nefret akıyor bir hesaplaşma içindesiniz tekrar okuyun isterseniz.konu sadece laf sokmasıyla ilgiliyse neden ta altınlardan bahsediyosunuz madem.ben sadece yazdıklarınızdan yola çıkıyorum.her neyse, dediğim gibi zaten kvye ne yaparsanız eşiniz için yapmış oluyosunuz ve hayatı boşa zorlaştırıyosunuz sadece.kolay gelsin.

Konuyu hala anlamamışsınız laf sokutu konu takı konusu zaten, o yüzden anlattım. Fikirleriniz içinde teşekkür ederim, haklı olabilirsiniz.

ne yalan soyleyim yine ''esim icin saygimdan gittim '' diyeceksiniz diye dusunuyordum :)

Eşim bu dengeyi kurabilseydi, dengeyi sadece ailesine ses çıkarmamak sanmasaydı bana boşver sen büyütüyorsun demeseydi eşime olan sevgimden giderdim.

Bir derdim var forumu hemen hemen aynı tarz konulara şahitlik ediyor değil mi kv gorumce eş ve ezilen kadınlar. Onlara cevap verirken fikir sunarken hem fikir olduğum kk sakinleri şu an beni haksız buluyor inanamadım.

Eğer bir yerlerde erkekler kulübü varsa inşallah eşim üyedir ve 'eşim ile ailem arasındaki dengeyi nasıl kurabilirim, eşimi nasıl ezdirmem tarzı konular açmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…