- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
İyi!sizede yaşlanınca öyle derler,Burada yaşayan bir oğlu (hemen 3 yan apartmanda)daha var aracıda var. yazdığım gibi servis dolmuşta var. Sabahın 7snde uykumdan feragat edemem .
Niyetim eleştiriye cemkirmek degil lütfen yanlış anlamayın.
Benim şöyle bir yapım vardır "ne kadar ekmek o kadar köfte "
Eşinle evli kalacaksan köfteyi arttırmak zorundasım üzgünüm ama onun annesi babası insan olduğum için götürürdüm ve vay efendim şu bu diye söylenmezdim tanımadığım biri bile olsaydı.....Burada yaşayan bir oğlu (hemen 3 yan apartmanda)daha var aracıda var. yazdığım gibi servis dolmuşta var. Sabahın 7snde uykumdan feragat edemem .
Burada yaşayan bir oğlu (hemen 3 yan apartmanda)daha var aracıda var. yazdığım gibi servis dolmuşta var. Sabahın 7snde uykumdan feragat edemem .
Gelin dururken oglunami dusmus sabah erken saatte ogulcugunu neden uyandirip guzellik uykusunu bozdursun gelin dururkenSimdi gordum sabaha karsi gelmissiniz eve. 4'te isten gelip 7'de uyandirilirip araba surerse Allah korusun insan kaza bile yapabilir. Yorgunluk+uykusuzluk trafikte cok tehlikeli. Bu arada yan apartmandaki oglu neden goturmuyor annesini?
Bizede bisey yapmadilar sayilir bilezikten sete ev esyasina herseyi esim yapti ozaman kayinlar bekardi ev btadilatina bile yardim etmediler arkdaslari firsat bulup etti Ben Keza oyle boyada yaptim dolapta tasidim ama onlarin maasi esimden iyi olmasina ragmen onlar evlenirken kv herseyi bizden bekledi bide o kaynim cocugu olacak olan oglum daha 15 gunluk atesi cikti aradim esimi is icin uc saatlik yola gitmisler gelemez yeni is degistirdigi icin evde parada Yok oda kaynimi aramis boyle boyle hastaneye gotur diye neyse gittik benim c ocugumdan kan almaya calisiyolar gelmiyi cocuk hastaneyi inletiyo bes do sonra kaynim geldi Ben cikmak zorundayim ozaman evli degil esiyle sevgililer onla buluscak dedim param yok Ben nasil doncem 20 tl verdi neyse isimiz bitti aaa oda be hastane onunden eve gidecegim otobus gecmiyo hic bi otobus gecmiyo taksiye binmek zorundayim and hem taksiye hem minibuse para yetmiyo mart ayindayiz bide hava soguk aceleyle hirkayla cikmisim evden kucagimda hasta cocuk yarim Saat yol yurudum simdi bana insanlik yapmayana Ben nden dogumuna gideyim ki evlendiginden beri benlede muhatap olmuyo selam dahi vermiyo onun sebebide esi nisanlanirken bi cok seyi gizlemis banada hic alakasiz biri anlatinca kaynima soyledim sadeceki gercekten yutulcak seyler degildi ama soyleyip gerisine karsimadim banane kararindan sadece kamdirildigini ogrendi sayemde ama aileisni karsisina alip evlendi ailesi sirt cevirmedi ki bunuda istemezdim cevirmesinler tabi karisi hakkinda en ufak kotu yorum yapmadim ama annesi kardesleri kadina daha neler neler soylediler onlarla gayet normal ama bana selam bile vermiyo
Yan apartmanda oturan oğlu dururken, kadın halinizle sabahın köründe kv götürmek size düşmez. Eşinizin iş güzarlığı. Neden abisine söylemiyor annesini götürmesini? Valla hiçde kendinizi ezdirmeyin.Oda oda eşyayı benim ailem yaptı. Dal dal bilezikte söz verildi yapılmadı, onların eşinin dostunun taktıklarınıda büyük abi gasp etti. Ne yazik ki biz kadınlar bize yapılanları unutmuyoruz geçmişte yasiyoruz
Zorunda mısınız?Kadınlar kulübünün güzel hatunları öncelikle bana Günaydın sizlere Merhaba
Ben yoğun tempoda çalışan bir bayanım ve bugün izinliyim. benim eşim şehir dışında çalışıyor. sabahın köründe aradı beni "hayatım annemleri otogar a bırakır mısın "diyor. o kısacık geçen sürede ateş fışkırdı resmen kulaklarımdan.
*otobüs firmasınin servisi denen birşey var arasın gelsin
*dolmuş geçiyor evlerinin önünden
*ya benim arabam olmasaydı?
*mecbur muyum?
Sinirle nasıl hemen hazırlanayım demişim, tamam dedi hoooop kapattı. Anaam birde sabah sabah trip yedim. Haa önemli bir ayrıntıda var 2 gün önce okkalı bir laf soktu kv. Bir konu geçti bende neden bana yapmadınız dedim 'sizin adette yok , isteseydiniz onu da yapardık 'dedi. ONU DA!!
Herhalde kadincegiz altınlarımın büyük oglu tarafından gasp edildiğini , istemiş olduğum adet bilezigin alınmadığını bilmiyor.Ki benim ailem hicbirsey istemedi gelininiz orada ona sorun takacağınız altınlar beni ilgilendirmez deyip ben söylemiştim .
Herneyse. Afedersiniz ter aka aka bekarlığımda aldığım araçla kimsenin şöforlüğünü yapamam . Hak veren hatunlar sonuna kadar gazlayabilirsiniz
Beni eleştiren insanlık dersi veren arkadaşlara ufacık bir ayrıntı daha
Kv haftanın 3 günü evine temizliğe yemek yapmaya gitmemi istiyor. Benden hariç 3 gelini var bırakın temizliği ki zaten böyle bir mecburiyetleri yok bayramda bile gelmezler.
Sadece bi kere muhtac and olduk cpcugum icin para yoktu 20 tl bez parasi aldik haftasina aldi parayi daha dedim isim olmaz ac kaldigimizda bile umurlarinda olmadi diyebilirsiniz sizin aileniz niye yapmiyo inanin onlar da cok zor durumdalar ama ellerinde oldugunda bizden esirgemezler cocuguma harcarlar evime arada sirada biseyler alirlar ama kv durumu iyi olmasina ragmen sacma sapan borclara girip esimden surekli para ister o yuzden onlardan bisey istememHaklısınız, aynı sizin gibi düşünüyorum. Muhtaç olmayalım şunlara aman hiç bir şey istemem.
Bide esinin hatri icin var ama bizlerin eslerin yaninda hatri yok nedenseEn nefret ettiğim seylerden biri "buyukluk sende kalsin" lafi. "Insanlik yapmak"la aralarinda oldukça fark olduğunu dusunuyorum.
Hayat oldukça kısa, mutlu anlarimiz sınırlı, bir de ben neden kendimden daha da fazla ödün verecekmisim hem de sevmedigim biri icin? Buyukluk de ne demek? Demek ki karşımdaki insan zamaninda bana bir yamukluk yapmis. Ben de ona "bir dahaki yamukluguna kadar seni affedip isteklerini gerçekleştiriyorum hadi yine iyisin" diyecegim ve o da yaptigi seyden utanacak sikilacak, anlayacak oyle mi? Yok oyle bir dunya.
Konu sahibi, sevmedigin hic kimse icin hayat memat meselesi olmadikca ,kendinden taviz vermemeye devam et. Bir suru alternatifleri varmis, bir zahmet onlari değerlendirsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?