Sabah sabah sinir oldum

Hem hak verdim hem vermedim Tek izinli günümde dışarı çıkmak zorunda kalmak beni de sinir ederdi. Öte yandan yaşlılar yazık ellerinde valiz olur falan

Ben izinli olcam sabahın köründe uyandırılıcam ve böyle bir sebep için.. Sevmediğim insan için kılımı kıpırdatmam kusura bakmasın kimse. Kadının durumu nasıl bilmiyorum ama oğlundan rica etseydi madem. O da müsait değilse taksi diye bir şey var mesela sarı olan. Hayır her şeyi geçtim ailedir bu bak böyle zamanlarda lazım oluyor işte. Zamanında insan gibi davran ki yarın öbür gün yüzün olsun bir şey istemeye. Siz de eşinizin sesinden tribini anladığınız için iyice gerilmişsiniz belli ama uzatmaz belki tavrını. Siz de böyle bir konuşma geçmemiş gibi normal davranın boşverin uzatmaya yer bulamasın.

İyi!sizede yaşlanınca öyle derler,
''ne kadar ekmek o kadar köfte''

:) aile yakinlarini otogara birakmak kadar dogal bir durum yok bence. Ama yolcu olacak kisiyi sevmiyorsak bu durum tam bir iskenceye döner. Söz konusu kv ise ki bana nefes alsa bile batar ve sesini duymaya tahammulum yok o derece. Konu sahibi kisaca kv'sini sevmiyor :)

Eşinle evli kalacaksan köfteyi arttırmak zorundasım üzgünüm ama onun annesi babası insan olduğum için götürürdüm ve vay efendim şu bu diye söylenmezdim tanımadığım biri bile olsaydı.....

Ben diyecektim ama sen yazmissin zaten ne kadar ekmek o kadar kofte. Iyi gecinmek icin caba sarfetse kimse soylemeden kendi istegiyle goturur insan zaten. Gereksiz bir rekabete giriyorlar gelinlerle sonra da sonuc ortada.

Simdi gordum sabaha karsi gelmissiniz eve. 4'te isten gelip 7'de uyandirilirip araba surerse Allah korusun insan kaza bile yapabilir. Yorgunluk+uykusuzluk trafikte cok tehlikeli. Bu arada yan apartmandaki oglu neden goturmuyor annesini?

Simdi gordum sabaha karsi gelmissiniz eve. 4'te isten gelip 7'de uyandirilirip araba surerse Allah korusun insan kaza bile yapabilir. Yorgunluk+uykusuzluk trafikte cok tehlikeli. Bu arada yan apartmandaki oglu neden goturmuyor annesini?
Gelin dururken oglunami dusmus sabah erken saatte ogulcugunu neden uyandirip guzellik uykusunu bozdursun gelin dururken

Haklısınız, aynı sizin gibi düşünüyorum. Muhtaç olmayalım şunlara aman hiç bir şey istemem.

Yan apartmanda oturan oğlu dururken, kadın halinizle sabahın köründe kv götürmek size düşmez. Eşinizin iş güzarlığı. Neden abisine söylemiyor annesini götürmesini? Valla hiçde kendinizi ezdirmeyin.

Eşiniz anasına yaranmak istemiş olay bu. Boşuna kv ile olan anılarınızı depreştirip gereksiz yere kendinizi strese sokmayın. Eşinizin tutumu garip.

Zorunda mısınız?

En nefret ettiğim seylerden biri "buyukluk sende kalsin" lafi. "Insanlik yapmak"la aralarinda oldukça fark olduğunu dusunuyorum.

Hayat oldukça kısa, mutlu anlarimiz sınırlı, bir de ben neden kendimden daha da fazla ödün verecekmisim hem de sevmedigim biri icin? Buyukluk de ne demek? Demek ki karşımdaki insan zamaninda bana bir yamukluk yapmis. Ben de ona "bir dahaki yamukluguna kadar seni affedip isteklerini gerçekleştiriyorum hadi yine iyisin" diyecegim ve o da yaptigi seyden utanacak sikilacak, anlayacak oyle mi? Yok oyle bir dunya.

Konu sahibi, sevmedigin hic kimse icin hayat memat meselesi olmadikca ,kendinden taviz vermemeye devam et. Bir suru alternatifleri varmis, bir zahmet onlari değerlendirsinler.

Aramin iyi olmadigi kimseyi goturmem ne yasandi aranizda ne bitti bilemem ama belliki haz etmiyorsunuz kendinizce hakli sebeplerinizde varsa iyi yapmissiniz goturmemekle derim herkes kendinden sorumlu esiniz goturur ailesi diye ama siz mecbur degilsiniz cok iyi gecinseydiniz gotururdunuz zaten

Sırf eşimle papaz olmamak için bırakırdım. Üstelik bugün ben onun annesine, yarın o benim anneme. Maalesef bu işler böyle. Dediğim gibi bırakırdım terminale ama yolda giderken de kendi isteğimle değil EŞİMİN RİCASI üzerine bıraktığımı bir şekilde muhakkak söylerdim. Ki bundan böyle beni gönüllü şoförü bellemesin.

Haklısınız, aynı sizin gibi düşünüyorum. Muhtaç olmayalım şunlara aman hiç bir şey istemem.
Sadece bi kere muhtac and olduk cpcugum icin para yoktu 20 tl bez parasi aldik haftasina aldi parayi daha dedim isim olmaz ac kaldigimizda bile umurlarinda olmadi diyebilirsiniz sizin aileniz niye yapmiyo inanin onlar da cok zor durumdalar ama ellerinde oldugunda bizden esirgemezler cocuguma harcarlar evime arada sirada biseyler alirlar ama kv durumu iyi olmasina ragmen sacma sapan borclara girip esimden surekli para ister o yuzden onlardan bisey istemem

tatil gününde böyle bir angarya önerilmesi yanlış bence.

eşi boş kalmasın falan diye mi düşünmüş nedir?

arabası olan insanı sömürmek çok sinir bozucu. ben senelerce bi başıma servisle otogara gittim dönüşte de öyle geldim. incilerim dökülmedi. hem de çok rahattı.

alışkanlık meselesi bu. yoksa hiçbir farkı yok serviste alıp önünde indiriyor otogarın. en kötü taksi var yani.

eğer konu sahibi teklif etse anlarım ama karşı taraftan bu otogar teklifi gelmesi hoş değil

en iyisini yapmışsınız...yaptığınız hoşluklar bir süre sonra göreviniz olur...zahmetsiz rahmet olmaz...k.valide,k.peder olmanın da zahmeti var çünkü... kayınvalidenizin hak etmediğinizi düşünüyorsanız, demek ki de hak etmiyordur...

Bide esinin hatri icin var ama bizlerin eslerin yaninda hatri yok nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…