Sabah sabah sinirim bozuldu

Simerenyaas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
141
62
13
Merhaba kızlar belki ben abartiyorum tecrübesiz olduğum için ama sahiden sinir oldum. Ben küçük bı firmanın on muhasebesi tutuyorum. Ofiste iki kişi çalışıyoruz patronun yigeni bir de ben. Daha yeni başladım. Kasayı da ben tutuyorum. Mesela lavaboya gidiyorum ya da masa başında olmadığım zaman kasaya para girdiğinde ya da çıktığında bana demiyor. Bı kere daha olmuştu bu akşam kasayı hesaplarken fazla para çıkıyor kaç kere hesapladim en sonunda söyledi. Dün de ben masa başında değilken kasaya giriş olmuş, çıkış olmuş söylemedi hiç. Aksam hesaplarken fazla çıktı sonradan personellere sorarak buldum. Şimdi de kasa açık veriyor çok büyük bir tutar değil ama nereden geldiği belli değil. Bende açık açık söyledim kasaya para girişi çıkışı olduğu zaman ya deftere ya da bir kağıda yaz diye sonra karışıklık oluyor ne nerden geldi diye baya bı arıyorum dedim. Şimdi bana tavır yapıyor. Gerçekten sinir oluyorum abarttigimin farkındayım ama benim suçum olmayan bir şey için boş yere maaşımdan kesilecek.

Abartmiyorsin kesinlikle.kasadan sen sorumluysan o işlem yapmayacak ,ha yaptı diyelim kaydını yaoacakki akşam sıkıntı olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…