• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah tövbest.

İnsan bazen uyandığını,sanıyor ama değil.
Ben yıllar önce çok iyi sayılan bir rüya görmüştüm,uyanırken, ben bunun yorumunu biliyorum yaa,çok güzel rüya,Allahım sana şükürler olsun diyerek seviçle gülmeye başladım.Ve kendi kahkaha sesimden uyandım:))
Yorumu da uykuda yapmışım meğer:KK70:
Ruyalarin yorumu uykuda yapilirsa yaptiginiz yorum dogrudur.:)

aynı gece aynı rüyada 7 sefer felan uyanıp etrafima bakıp herşeyi yerli yerinde
eşimi yanımda uyurken görüp, eşime gördüğüm rüyayı anlatıp
sonra minicik bir detaydan aslında halen ruyada olduğumu anlamisligim var.
:bicak:
yaşarken çok sıkıntılı oluyor.
psikolojik büyük ihtimal ve başladı mi bir süre devam ediyor o hal.
piskolojinizi tamamen duzeltmeden
uyku uyaniklik
rüya, gerçek kavramlarını kaybedebilirsiniz.
kafamdaki sesler dediğiniz için yazıyorum bunları.
geçmiş olsun.
umarım bir daha olmaz..

Bana da oluyor uyanık olduğuma yemin edebilirim ama olmayacak şeyler oluyor sanırım yılda 1 gibi nadir ama oluyor

Bende bi kere yataktayım uyumadığıma eminim uykumda yoktu hani gece karanlık gece lambası dahi yok birden yatağımın üstünde bi erkek bebek belirdi ağzında mavi emzik üstüme doğru emekliyo gerçekmi rüyamı die düşünürken 2 saniye gözümü kapattım Allah dedim içimden 2 saniye sonra açtığımda yoktu . Bende çok şaşırmıştım ama aynı gerçek gibiydi bidahada istesemde göremedim . Halen net olaek bebeği hatırlıyorum. Çok küçükken yine yatıyorum uykudan uyandım die düşünüorum bi siyah yüz dolap arasından bana bakıo bi çığlık atmışım orda orda die annem koşup gelmiş bide baktım kimse yok ama orda biri var gibiydi ama rüya olduğunu anladım gözlerim açıktı ama beynim uyuşuk gibiydi. Olabiliyo yani korkulcak bi durum yok . Beyin bazen oyunlar oynuo bize

Çok var :KK70: benimde bi ara çok garip bişey geldi başıma. Şöyle ki uyandım yataktan kalkicam dediğiniz gibi gözler fal taşı gibi açık bi kalktım döndüm baktım hala yatıyorum kalkan da ruhum. Onun dışında çok küçükken odamda 4 köşede tepede üç harfliler vardı gülüyorlar böyle ama nasıl ve renkliler şişman zayıf sivri burun. Bitane de tepemde vardı bembeyaz görünümü yok ve sessiz. Ben çığlık çığlığa annelemlern odaya koştum tabi . Bu 1,2 örnek daha çok var. Geçmiş olsun. Ne kadar çok korku o kadar beslenme.
Sizinkisi astral seyehat gibi bişi olmuş sanırım :) okuduğum anda o geldi aklıma zamanında bi ilizyonist in yaptığı gösteriye astral seyehat yoluyla denmişti ozman tanımını okumuştum ruh bedenden çıkıo o sırada ama gümüş kordonla bedene bağlı böylece seyehat yapılanilio çoğu insan rüya olarak algılıo ne olduğunu bilmeyen bilenlerde insanların yanlarına gidebiliyorlaemış hatta 3 harflileri bile görenler varmış doğa üstü yaratıkları falan tehlikeli deniyor zaten .. oyuzden ne kadr merak etsemde denememiştim yöntemlerini...sizin yazınızı okuyuncada o geldi aklıma yanlış anlamyın lütfen tabiki dediğim olmayabilir ama ona benzettim :))

kızlar dini konu vs. Açmak yasak biliyorum ama benim konum da öyle değil zaten. olay daha çok taze, anlatayım:
Sabah 5 buçukta kendiliğimden uyandım. Yatağımın karşısında bir kanepe var. Uyandığımda yüzü kanepeye dönüktü ve kanepede bir erkek oturuyordu. Benim odamdaki camdan dışarı bakıyordu. Daha önce hiç görmediğim garip bir tipti. Uzun kıvırcık ve karışık saçları vardı koltuğun üzerinde bacaklarını toplamış oturuyordu. Kirli bir sakalı vardı diye hatırlıyorum. Üst kısmı çıplaktı alt kısmında bi bez gibi bir şey vardı. Bana asla bakmıyordu. Yalnızca camdan öylesine bakıyordu. Görünce gözlerim öyle bir açıldı ki korkudan. 2 sn falan gördüm sonra ortadan kayboldu.
Acaba rüya mı gördüm diye düşündüm ama uyanık olduğuma eminim çünkü dediğim gibi gözlerim faltaşı gibi açıktı. Acaba karanlıktı bir şeye mi benzettim desem odamda gece lambası yanıyordu yani gayet aydınlıktı oda. Sonrasında ben tabi yatakta döndüm durdum uyuyamadım.
Kızlar bunun mantıklı bi açıklaması var mı başına gelen var mı merak içindeyim. Hayır ben zaten daha önce kafamın içinde sesler duymuştum bi müddet delirdim delircem diye diken üstündeyim. beni aydınlatın lütfen

Genelde çok yorgun ya da psikolojik olarak kötü zamanlarınızda böyle rüyalar görülür.
Aslında uyuyordunuz o sırada. Benzerini ben çok gördüm. Kalktığımda hatta sanki hiç uyumamışım gibi kalktım.Korkmanızı gerektiricek bir durum yok. Tamamen psikolojik

Uykuya geçiş aşamasında benim de hep yatağım sallanırdı ..
O aralar tırsıyordum.
Cunku bu sallantı başladığında yarı uykum açılmasına rağmen sallantı bi süre devam ediyordu ancak hareket edip kalktığımda duruyordu.
Uyanık olduğumdan Eminim.

Ben zaten geceleri cok konuşurum mesela gayet gözlerimi açıp ünideyken ev arkadaşıma şimdi evliyim eşime bişeyler söyleyip sonrasında hiç bişey hatırlamıyorum.

Onlarda başlarda anlamamışlar dün gece uyanıp şunu dedin ya diyorlar ben şok asla Yok öyle bişey demek ki gözler açık olsa bile beyin uyuyor cidden.

Aklıma geldi benimde. Gecenin bir yarısı uyanıp Eşime kalk kalk tavayı ocakta unuttum yangın çıkacak diye sarstığım olmuştu. Çıtır çıtır ses duyuyordum çok net sanıyordum ki yanıyor biyerler. Eşim benim üstümden atlayıp giysi dolabına tosladı:)) Ama sanki hazır ol vaziyette benim uyarımı bekliyor gibi o ne çeviklikti öyle:)) Kapıdan çıkayım derken birde yarı örtülü kapıya çarptı:)) Ben tabi onca velveleye kendime geldim ama ses çıkaramadım ayy rüya görmüşüm diye:))

Bazen insanlar fiziken uyanık olsalar da zihinsel olarak uykuya devam edebiliyor.
Bu yüzden gözler açıkken insan rüya görmeye devam edebiliyor.

Uyku apnesindede (halk dili karabasan) uyanık olduğunuzdan emin olursunuz hatta birlerine seslendiğinizden emin olursunuz ama ne uyanmışsınızdır ne seslenmişsinizdir ;)

kızlar dini konu vs. Açmak yasak biliyorum ama benim konum da öyle değil zaten. olay daha çok taze, anlatayım:
Sabah 5 buçukta kendiliğimden uyandım. Yatağımın karşısında bir kanepe var. Uyandığımda yüzü kanepeye dönüktü ve kanepede bir erkek oturuyordu. Benim odamdaki camdan dışarı bakıyordu. Daha önce hiç görmediğim garip bir tipti. Uzun kıvırcık ve karışık saçları vardı koltuğun üzerinde bacaklarını toplamış oturuyordu. Kirli bir sakalı vardı diye hatırlıyorum. Üst kısmı çıplaktı alt kısmında bi bez gibi bir şey vardı. Bana asla bakmıyordu. Yalnızca camdan öylesine bakıyordu. Görünce gözlerim öyle bir açıldı ki korkudan. 2 sn falan gördüm sonra ortadan kayboldu.
Acaba rüya mı gördüm diye düşündüm ama uyanık olduğuma eminim çünkü dediğim gibi gözlerim faltaşı gibi açıktı. Acaba karanlıktı bir şeye mi benzettim desem odamda gece lambası yanıyordu yani gayet aydınlıktı oda. Sonrasında ben tabi yatakta döndüm durdum uyuyamadım.
Kızlar bunun mantıklı bi açıklaması var mı başına gelen var mı merak içindeyim. Hayır ben zaten daha önce kafamın içinde sesler duymuştum bi müddet delirdim delircem diye diken üstündeyim. beni aydınlatın lütfen
Bu olaylar senin yaptigin yanlislardan hatalardan ders alman icin..
Ama sen bunlarla ders almazsssin..
Kendine ceki duzen vermeni tavsiye ediyorum...
Yoksa daha cok gorursun boyle abuk supuk hayaletler..
Benim aklima direk eski yaptigin fantazilerin cezasi geldi..
Sen nasil anlmaknistersen oyle yorumlayabilirsin mesela..

Bikaç gün önce de kapıya baktım su birikintisi vardı. Sanıyorum ki sular kesik uyumuşuz gece gelmiş musluk açık kalmış evi su bastı. Bir kere başımıza cidden gelmişti bu. Yataktan ayağımı indiremiyorum diyorum elektrik var şimdi ayağımı indirirsem suya basarsam beni çarpar ölürüm:)) Eşime dedim yine evi su basmış kalk kalk diye. İstiyorum ki o gitsin onu çarpsın elektrik beni değil:)) Kalktı baktı bişey yok. Sakince geldi uyudu tekrar. Tabi benim gözler faltaşı gibi:))

Eski konularima bakarsanız bana bin beteri oluyordu sabaha kadar olmayan bi bebeği kucağımda salliyordum ama geçti hemde uyanıktim ben görüyordum eşim gormuyordu tuhaf sizinkide uyku sersemligiyle olmuştur diye düşünüyorum

Bu iki olayda da netti herşey.Suyu da gördüm çıtırtıyı da duydum. Ama rüyaydı işte. Çok üstünde durmamak gerek sanırım yoksa kafalar bi milyon oluyor :KK53:

Back
X