• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah sabah üzüldüm ya.:(

dzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
256
15
48
Merhaba arkadaşlar kimilerinin sıkıntılarınin yanında bu yazdığım hiç aslında. Ama napiimm ben takıntılı ve eşyaları na bişey olunca üzülen biriyim. Alyansimi ve tek taşımı sen koy çamaşır suyunun içine parlasinlar diye (nasıl bir mantıkla yaptıysam) bir cikarttim ki aman allahım resmen bakır olmuşlar. Napcam ben? Kuyumcu duzeltebilirmi acaba?:50::5:

altın rodaj sistemiyle yüzükleriniz ilk haline getirilebilir..geçmiş olsun

Kuyumcular yapıyor değil mi? Günübirlik hemen yaparlar mı acaba?

her kuyuncuda olmaz teçhizatı farklı..kuyumculara gidip sormanız lazım,özellikle büyük kuyumculara gidin.ne kadar zamanda teslim ederler bilemiyorum..

çamaşı suyu ? şaşırdım valla karbonatın bembeyaz yaptığını parlattığını biliorum ama çamaşır suyunu ilk defa duyuyorum şaşırdım ... ama kuyumcu düzeltir eğer istanbuldaysan kapalı çarşıya git ordakki sarraflar bir gzel yaparlar :)

çamaşı suyu ? şaşırdım valla karbonatın bembeyaz yaptığını parlattığını biliorum ama çamaşır suyunu ilk defa duyuyorum şaşırdım ... ama kuyumcu düzeltir eğer istanbuldaysan kapalı çarşıya git ordakki sarraflar bir gzel yaparlar :)

Diyorum ya canım hangi akılla koyduysam.:( karbonata koydum etki etmedi du dedim bide çamaşır suyuna koyayım tatataaam hazin son. Sabah sabah şok oldum onları kıpkırmızı görünce.

Alyansınız ve yüzüğünüz nasıl eski haline gelir bilemiyorum ama altın temizliği hakkında uyguladığım ve memnun kaldığım bir yöntemi paylaşabilirim.

Ben alyansımı ve künyelerimi ayda bir kere cezvenin içine koyarım, içinede bol miktarda pril döker kaynatırım, pırıl pırıl olurlar, yeni gibi.

Merhaba arkadaşlar kimilerinin sıkıntılarınin yanında bu yazdığım hiç aslında. Ama napiimm ben takıntılı ve eşyaları na bişey olunca üzülen biriyim. Alyansimi ve tek taşımı sen koy çamaşır suyunun içine parlasinlar diye (nasıl bir mantıkla yaptıysam) bir cikarttim ki aman allahım resmen bakır olmuşlar. Napcam ben? Kuyumcu duzeltebilirmi acaba?:50::5:

Kyumcular parlatabiliyor diye duymuştum...

Camasir suyunun metaller uzerine korozyon etkisi var.Altinlarinizda asinmalara ve oksitlenmeye neden olmus.Bu yuzden kararmis.pek bilgim yok ama insallah eski haline gelir.

Back
X