kızma ama en gicik olduğum insan tipi,anamda öle idi,evde iş durur yemek yok,o başkasının işlerıne giderdi çocukluktan kalma bişey bende,bak bir erkek arkadşaım baktım böle,gerekli gereksiz herkesin işine koştruyor,benım hiç bir şeyi yapmıyor(ben asla istemedım,ama oda düşünüp yapmadı)gıcık oldum,ayrıldım,ben babasız buyudüğüm içinmi bilmem her işi kendım yaparım,hastalıkdan ölsem dahi komşuya filan haber vermem,taxi çağırıp giderim,sonra çok kızyor komşular neden böle yapıyorusn dıye,ama bazı komşular on lira taxi parası vermeyıp arabası olana benı bırak fılan dıyor,kımseden istememek lazım,önce ailen evin,tabı yapabıleceğin birşey varsa yap,ama paralanmadan,ailenden kendınden çalmadan,huzursuzluk olmadan,yurdışı seyhatımızda bırşey alıncak admaın bırı attı öne kendını,ben yaparım hallederim paraladı kendını,karısı baktım ağlıyor(bu arada ben kendı işimi yaptım,mıllet o adama yaptırdı)kadına mıllet kızıyor,ağlıyor,endulus kendı yaptı neden kocama yuklenıyorusnuz fılan,bende deidmki eşiniz çok ısrar etti mıllete,ve kötü bişeyde yapmadıyardım edıyor dedım,sakınleşsın dıye,oysa kadın yıllarca dolmuş bıkmış anladımda,sakınleşsın dıye,bence haklsın,sonuna kadar haklısın