Sabah süprizi...!!! çalışma odasından notlarım yokoldu..

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
21.531
53.056
798
merhabalar şu an o kadar sinirliyimki, o kadar üzgünümki ne hissettigimin bile farkında değilim aslında..
üniv. öğrencisiyim, sınav haftam ve yurtta kalıyorum.. dün tüm gün ders çalıştım, gece 11 e kadar.. ders notlarımı derli toplu bıraktım, ama çalışmadığım kısmı masanın üstünde bıraktım. ah bırakmaz olaydım.. gece benden sonra notlarım oradaymış, oda arkadasım film izlemiş gece. sabahın 7 sinden beri not arıyorum, baska dersin notları var, çalışma kagıtlarım, kitabım, çalıştığım notlar var bi çalışmadığım anlamadığım ve arkadasıma soracagım kısmı yok... yok.. yok.. çok moralim bozuldu bu kafayla ne yapacagım ben.. zaten nefret ettim yurttan her gün bişey ilginç bişey beni buluo.. :43: :43:

art niyet arıyorum malesef, idareye gittim memurla aradık, oda aynı şeyi söyledi.. bi tek o kısmı nereye gider ya sanki ışınlandı yok oldu..

canım seninle aynı dersten sınava girecek biri yürütmüştür ya da zıtlaştığın biri varsa onun işidir maalesefki yurt ortamları böyle oluyo

merhabalar şu an o kadar sinirliyimki, o kadar üzgünümki ne hissettigimin bile farkında değilim aslında..
üniv. öğrencisiyim, sınav haftam ve yurtta kalıyorum.. dün tüm gün ders çalıştım, gece 11 e kadar.. ders notlarımı derli toplu bıraktım, ama çalışmadığım kısmı masanın üstünde bıraktım. ah bırakmaz olaydım.. gece benden sonra notlarım oradaymış, oda arkadasım film izlemiş gece. sabahın 7 sinden beri not arıyorum, baska dersin notları var, çalışma kagıtlarım, kitabım, çalıştığım notlar var bi çalışmadığım anlamadığım ve arkadasıma soracagım kısmı yok... yok.. yok.. çok moralim bozuldu bu kafayla ne yapacagım ben.. zaten nefret ettim yurttan her gün bişey ilginç bişey beni buluo.. :43: :43:

art niyet arıyorum malesef, idareye gittim memurla aradık, oda aynı şeyi söyledi.. bi tek o kısmı nereye gider ya sanki ışınlandı yok oldu..
canım çok kötü bir durum çok üzüldüm ama bak senin de hatan var. biz yurtta sinir oluruz masanın üstünde sanki kendisininmiş gibi notların bırakılmasına.. hele ki sınav haftası.. belli ki biri sinirlenip atmış notlarını çok ahlaksızca bir davranış bu ama sen de bence bir daha notlarını, kitaplarını çalışma masasında bırakma..
:19::20:

malesef benimle aynı sınava girecek hiç kimse yok.. zıtlaştıgım biri de yok, kimseyle ufacık bir tartışmam yok.. 4 yıldır burdayım, artık küçük ztn cogu kişi. benden sonra yerime biri geldiyse karıştırıp notları ile aldı götürdü. ama ben bunu asla anlayamam işte.. nasıl bir dalgınlık,umursamazlık,bencilliktir. sadece kendi işini halletmekten mi ibaret hayat. ben oturdugum masalarda asla not bırakmam. bu sefer yanımda dolap vardı, oraya bıraktım,bir kısmınıda ayırıp masaya koydum, saat 12 7 de geri gelecektim zaten.. Allaha havale ediyorum kimin işi,kimin dikkatsizliği ile..
Allahım bana sabır versinde son 2 ayımı da geçireyim, şimdi oraya giresim yok..

canım çok kötü bir durum çok üzüldüm ama bak senin de hatan var. biz yurtta sinir oluruz masanın üstünde sanki kendisininmiş gibi notların bırakılmasına.. hele ki sınav haftası.. belli ki biri sinirlenip atmış notlarını çok ahlaksızca bir davranış bu ama sen de bence bir daha notlarını, kitaplarını çalışma masasında bırakma..
:19::20:

keşke çalışma odasının fotografını cekip ekleyebilsem. afedersiniz köpek baglasanız durmaz. zar zor derli toplu bir masada yer buldum, yanında da dolap vardı, işim olmayanları oraya bırakıyordum. ben zaten asla bırakmam ama bıraktıgım süre cok kısa gece 12den sabah 7 ye. ayrıca benden sonra arkadasım 2 ye kadar film izlemiş ordaymış, onunla da aradık bulamadık. ama suç bende yine böyle bencil insanlıktan uzak insanların içinde cok cok hassas olup alıp getirmeliydim o notları. bu kadar tedbirli olmalıydım..

Back
X