sabah uyanamıyorum, hayatım aksıyor

Belki saçma yada alakasız gelecek ama aynı sorunların benzerini bende yaşıyordum bir arkadaş tavsiyesi üstüne saracoglunun maydanoz ve limon kürü tarifini yapıp içmeye başladım karaciğeri sanırım yenileyen bir kür yanlış hatırlamıyorsam bir araştır sen, sabahları aç karnına içilen 30 günlük bir kur fakat gerçekten daha 3. Yapısımda etkisini gördüm gece kaçta yatarsam yatayım inanılmaz zinde uyanıyorum bir araştır istersen

Kuyruğuna gelmişsin demekki. Son hamle kalmış. Son çaba son destek. Çünkü dayanamadığın raddeye geldiğinde demekki başarmana adım kalmıştır. En dayanamadığın anı yaşamanın anlamı başarı yaklaşmıştır.

Birde sende vitamin eksikliği var gibi hissettim kan aldırmanı öneririm
varmış:) ptesi sonuçları doktora göstermeye gideceğim;)

Belki saçma yada alakasız gelecek ama aynı sorunların benzerini bende yaşıyordum bir arkadaş tavsiyesi üstüne saracoglunun maydanoz ve limon kürü tarifini yapıp içmeye başladım karaciğeri sanırım yenileyen bir kür yanlış hatırlamıyorsam bir araştır sen, sabahları aç karnına içilen 30 günlük bir kur fakat gerçekten daha 3. Yapısımda etkisini gördüm gece kaçta yatarsam yatayım inanılmaz zinde uyanıyorum bir araştır istersen
maydanoz suyunu çok yaparım aslında. bakıyorum hemen:)

Eğer proje muhabbetiyle başladıysa senin için çok önemli olan bir proje olduğu için mükemmel yapmak istiyorsun. Mükemmel olsun istedikce geriliyosun..En iyiyi isteme elinden geleni yapmana engel olur.. Kötü yap demiyorum tabii sadece süreci stresli hale getirme her şey kusursuz olmalı diyerek. Düşünceler çok etkili davranislarimizda.. Hata yapmaktan korkup işten kaçıyor olabilirsin..
sanırım öyle oluyor. huzursuz oluyorum :(

Bende uzun zamandır D vitamin eksikliği var, haplar falan kullandım, ama etkisi oldumu hatırlamıyorum bırakalı çok uzun zaman oldu, daha doğrusu haplar bitince, tekrar almadım. Devamlı hap kullanmakta istemiyorum bi zaman sonra bıkkınlık veriyor =(
Ama önceki yorumlarda yazılan tiroid testi ve D vitamin için olan testi tekrar bi yaptırayım. Çünkü bu halsizlik durumu ve saç dökülme durumu canımı sıkıyor, moralimi bozuyor =(
Hatta saçlarıma çok boya yaptım yıprattım ondan dökülüyordur diye, saçlarımı bile kazıttım, yeniden güçlensin kendine gelsin dedim. İyide oldu fakat son zamanlarda tel tel dökülmeler görünce üzülmeye başladım, en iyisi peşini bırakmamak =(
Merhaba ne yaptınız acaba saçlarınızın dökülmesi durdumu tesekkurler

Back
X