- 21 Şubat 2017
- 1.027
- 1.093
- 133
Evt Artı olarak, benimde bişey yapasım gelmiyorben uyanıyorum da hiçbir şey yapasım gelmiyor![]()

Erken kalkıp enerjik olan insanlara özenmiyor değilim =))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt Artı olarak, benimde bişey yapasım gelmiyorben uyanıyorum da hiçbir şey yapasım gelmiyor![]()
tiroid de bakılacak, haklı olabilirsiniz. saç dökülmesi de var maalesefYazıldı mı bilmiyorum ama bir endokrinoloji bölümüne gidin tiroit baktırın derim, ben uykudan nefret ederken doğum sonrası halsizlik uyku uyku cok uyku sac dökülmesi uyusam da uyku alamamış hissi vsvsvsvs yasadım lohusalığa, hava değişimine cocugun uykusu düzenine bağladım ama baktım ki kilo da veremiyorum dogumdaki kilom devam gören Hamile sanıyor vs kan verdim tsh normal değerde cıktı endokrinoloji bölümüne de gideyim 2.bebek istiyoruz olmuyor falan dedim bir boyun usg çekildi tiroid hasarlı bir daha farklı kan bakıldı ki haşhimato tiroid..
bir de geç uyandığımda günümden bir şey anlamıyorum diyenler var ki kıskançlıktan ölebilirimEvt Artı olarak, benimde bişey yapasım gelmiyor
Erken kalkıp enerjik olan insanlara özenmiyor değilim =))
Buna bende bi baktırayım, çünkü aynı yazdığınız gibi devamlı uyku hali, tembellik ve saç dökülmeside var.Yazıldı mı bilmiyorum ama bir endokrinoloji bölümüne gidin tiroit baktırın derim, ben uykudan nefret ederken doğum sonrası halsizlik uyku uyku cok uyku sac dökülmesi uyusam da uyku alamamış hissi vsvsvsvs yasadım lohusalığa, hava değişimine cocugun uykusu düzenine bağladım ama baktım ki kilo da veremiyorum dogumdaki kilom devam gören Hamile sanıyor vs kan verdim tsh normal değerde cıktı endokrinoloji bölümüne de gideyim 2.bebek istiyoruz olmuyor falan dedim bir boyun usg çekildi tiroid hasarlı bir daha farklı kan bakıldı ki haşhimato tiroid..
Öyle ama cidden ben geç kalktığımda, birde açılayım kendime geleyim diyene kadar gün akşam oluyor, bişey anlamıyorum. Benimde enerjim akşamdan sonra geliyorbir de geç uyandığımda günümden bir şey anlamıyorum diyenler var ki kıskançlıktan ölebilirim![]()
Kendimi böyle hissettiğimde kesin depresyona giriyorum diyorum. Bi ara hastaneye uğruyorum kan testi falan :) demir yerlerde. D vitamini desen vücutta yok. Bide bende kramplar vs. Çok fazla oluyordu sebebi demir eksikliği imiş. Bence bi hastaneye görün derim. Değerler normalse. Bi iki gün zihnini nasıl boşaltabiliyorsan onu yap. Monotonluk ta insanın enerjisini bitiriyorMerhabalar,
Sabahları erkenden uyanmak zorundayım. Malum çalışıyorum(bir yandan okulum da var bir arada yürütüyorum).
Sabah bir şekilde erken kalktım diyelim, uykumu almışım, uyusam uyuyasım yok, ama masaya oturamıyorum.
İşyerinde de böyle, evde çalıştığım günlerde de böyle. Erken kalktığım gün bana zehir oluyor, omzuma biri oturmuş kollarımı da sanki biri tutuyor gibi... Hiç mi heves mecal olmaz insanda? Yok.
Neşem, heyecanım, enerjim yok. Bir projem var yumurta kapıya dayandı. Hayatımın fırsatı, ama yok içimden gelmiyor.
İstemiyorsundur diyecek olursanız, hayatımın diğer tüm yönlerini ona göre uyarladım. Sorun tamamen enerji bulmak, kendimi toparlamak.
Ne önerirsiniz, ne yapabilirim? Gerçekten acilen toparlanmam gerekiyor.
randevu aldım bi görüneceğim. D vitamini eksikliğini düşündüm ben de. çünkü depresyon belirtileriyle çok benzer diye biliyorum belirtileri.Kendimi böyle hissettiğimde kesin depresyona giriyorum diyorum. Bi ara hastaneye uğruyorum kan testi falan :) demir yerlerde. D vitamini desen vücutta yok. Bide bende kramplar vs. Çok fazla oluyordu sebebi demir eksikliği imiş. Bence bi hastaneye görün derim. Değerler normalse. Bi iki gün zihnini nasıl boşaltabiliyorsan onu yap. Monotonluk ta insanın enerjisini bitiriyor
Bende uzun zamandır D vitamin eksikliği var, haplar falan kullandım, ama etkisi oldumu hatırlamıyorum bırakalı çok uzun zaman oldu, daha doğrusu haplar bitince, tekrar almadım. Devamlı hap kullanmakta istemiyorum bi zaman sonra bıkkınlık veriyor =(randevu aldım bi görüneceğim. D vitamini eksikliğini düşündüm ben de. çünkü depresyon belirtileriyle çok benzer diye biliyorum belirtileri.
Normalde bahar yorgunluğu olur da dün ve bugün ekstra yorgunluk çöktü üstüme. Normalde uykum düzenlidir geç saatte uyumam ama bu bi kaç gün sabahları ayılmada zorluk yaşıyorum.
Bende uzun zamandır D vitamin eksikliği var, haplar falan kullandım, ama etkisi oldumu hatırlamıyorum bırakalı çok uzun zaman oldu, daha doğrusu haplar bitince, tekrar almadım. Devamlı hap kullanmakta istemiyorum bi zaman sonra bıkkınlık veriyor =(
Ama önceki yorumlarda yazılan tiroid testi ve D vitamin için olan testi tekrar bi yaptırayım. Çünkü bu halsizlik durumu ve saç dökülme durumu canımı sıkıyor, moralimi bozuyor =(
Hatta saçlarıma çok boya yaptım yıprattım ondan dökülüyordur diye, saçlarımı bile kazıttım, yeniden güçlensin kendine gelsin dedim. İyide oldu fakat son zamanlarda tel tel dökülmeler görünce üzülmeye başladım, en iyisi peşini bırakmamak =(
Evt, bırakmamam lazım =(aynı beennn. uyansam da hayır yok.
bırakma lütfen. başka bir doktora da görün istersen?
sigara kullaniyin muMerhabalar,
Sabahları erkenden uyanmak zorundayım. Malum çalışıyorum(bir yandan okulum da var bir arada yürütüyorum).
Sabah bir şekilde erken kalktım diyelim, uykumu almışım, uyusam uyuyasım yok, ama masaya oturamıyorum.
İşyerinde de böyle, evde çalıştığım günlerde de böyle. Erken kalktığım gün bana zehir oluyor, omzuma biri oturmuş kollarımı da sanki biri tutuyor gibi... Hiç mi heves mecal olmaz insanda? Yok.
Neşem, heyecanım, enerjim yok. Bir projem var yumurta kapıya dayandı. Hayatımın fırsatı, ama yok içimden gelmiyor.
İstemiyorsundur diyecek olursanız, hayatımın diğer tüm yönlerini ona göre uyarladım. Sorun tamamen enerji bulmak, kendimi toparlamak.
Hayır kullanmıyorumsigara kullaniyin mu
Konu sahibi icin demiatim ama yanlis yazdim galiba.. ben kullaniyorum kullanmadigim gunun yada birkac saatin ertesi sabahi daha dinc kalkiyorum.. sigara kullanan insanlar ne kadar cok da uyusa dinlense dayak yemia gibi uyaniyorlar.. agri tutulma halsizlik.. sanki hic uyumamis gibiHayır kullanmıyorum
Bu dediklerinizin hepsini yaptım ama 1 haftadır neredeyse sürekli geç kalkıyorum. Üstelik saat 12 de uyumama rağmen.
Doktorum geçiş dönemi demişti. inşallah geçer:/
Supradyn içMerhabalar,