sabah uyanamıyorum, hayatım aksıyor

Şimdi o yaşam tempona göre değişir

Yaklaşık 15 yıl hergün 06.30 kalktım 10/25 yaş arası

Sonrasında kalkış saatlerim de en geç 07.30 oldu

Bu sıralar 07.15 kalkıyorum ve 8 de evden çıkıyorum

Gece de en geç 12 de yatıyorum
zor zahmet uyandım, bugün karınca gibi çalışmam gerekiyor. umarım başarabiliirim.
ayılmak için tavsiyeniz peki?

Ben 8-9 saat uyumasam kendime gelemiyorum. Sabah 06:30'da işe kalkıyorum. Akşam 21-22 saatleri arasında uyursam, ogün zıpkın gibi uyanıyorum. İşyerinde enerjim yükseliyor. Ama akşam 23-24 saatleri arasında uyuduğumda bitkin, halsiz ve suratım asık bir şekilde günü tamamlıyorum. Erken yatan erken yol alır..
hmmm... yatma saatimi erkene çekeyim yani. bunu da deneyeceğim:)

zor zahmet uyandım, bugün karınca gibi çalışmam gerekiyor. umarım başarabiliirim.
ayılmak için tavsiyeniz peki?

O konuda tavsiyem yok
Kalktı isem ayılmışımdır

Hava kapalı da olsa ev karanlık da olda uyandı isem ayılmışımdır

Bu ayılamamak vs beyinden kaynaklı alışkanlık kabul edilmişlik vs öğretin ona uyanınca ayılmayı

O konuda tavsiyem yok
Kalktı isem ayılmışımdır

Hava kapalı da olsa ev karanlık da olda uyandı isem ayılmışımdır

Bu ayılamamak vs beyinden kaynaklı alışkanlık kabul edilmişlik vs öğretin ona uyanınca ayılmayı
tamamdır çook teşekkür ederim:KK51:

günde ıkı kupa acı kahve,yeşilçay,çayla ayakta duruyorum.içmezsem mumkunatı yok gune adapta olmamın.şuan ruh gıbıyım.geç yatıp erken kalkıyorum.dün baya enerjıktım ama bugun pılım bıttı.

günde ıkı kupa acı kahve,yeşilçay,çayla ayakta duruyorum.içmezsem mumkunatı yok gune adapta olmamın.şuan ruh gıbıyım.geç yatıp erken kalkıyorum.dün baya enerjıktım ama bugun pılım bıttı.
ben de şuan ruh gibiyim...

Bu dediklerinizin hepsini yaptım ama 1 haftadır neredeyse sürekli geç kalkıyorum. Üstelik saat 12 de uyumama rağmen.
Doktorum geçiş dönemi demişti. inşallah geçer:/

12 uyumak icin cok gec degil mi?? Ben erken kalkacaksam 11de en gec yatarim. Sabah biraz daha erken kalkip yuruyus yapmayi denediniz mi? Insana zindelik katiyor. Ben isime bisikletle gittigim icin yolda aciliyorum mesela.

12 uyumak icin cok gec degil mi?? Ben erken kalkacaksam 11de en gec yatarim. Sabah biraz daha erken kalkip yuruyus yapmayi denediniz mi? Insana zindelik katiyor. Ben isime bisikletle gittigim icin yolda aciliyorum mesela.
12de bile inanın kendimi zorlayarak yatıyorum.
Sabah zaten 7.30 gibi kalkıyorum. Oda yataktan kazıyorum kendimi resmen.
Daha erken uyumak için şu sıra melisa çayı falan içiyorum. Hani belki daha iyi uyurum diye..
Burnumu bile yaptırdım kalitesiz mi acaba uykum diye. Ama yok yok..
Yürüyüş için 6 da falan kalkmam lazım ki evimiz çok dağ başında.
Tek başıma epey korkarım:/

Söylendi mi bilmiyorum, tv, telefon gibi cihazlarda çok vakit geçiriyorsanız azaltın, daha erken uyuyun. Kitap okuma gibi aktiviteler yapın telefon yerine, çok kullanıyorsanız tabii. Bence insanın düzen kurmasına yardımcı oluyor bu. Kendimde denedim.

Aynı durum bendede var :KK51:
Bünyem uykuyu seviyor, erken kalkmak zorunda kaldığım bi işim olsa bir gün önceden nasıl kalıcam diye stres yapıyorum, yataktan sürünerek kalkıyorum. :işsiz:

Söylendi mi bilmiyorum, tv, telefon gibi cihazlarda çok vakit geçiriyorsanız azaltın, daha erken uyuyun. Kitap okuma gibi aktiviteler yapın telefon yerine, çok kullanıyorsanız tabii. Bence insanın düzen kurmasına yardımcı oluyor bu. Kendimde denedim.
bilgisayarda çalışıyorum, telefondan da mail yanıtlıyorum, haliyle evet çok vakit geçirmiş oluyorum.

azaltıp deneyeceğim desem nasıl azaltayım :(

Aynı durum bendede var :KK51:
Bünyem uykuyu seviyor, erken kalkmak zorunda kaldığım bi işim olsa bir gün önceden nasıl kalıcam diye stres yapıyorum, yataktan sürünerek kalkıyorum. :işsiz:
ben uyanıyorum da hiçbir şey yapasım gelmiyor :işsiz:

Yazıldı mı bilmiyorum ama bir endokrinoloji bölümüne gidin tiroit baktırın derim, ben uykudan nefret ederken doğum sonrası halsizlik uyku uyku cok uyku sac dökülmesi uyusam da uyku alamamış hissi vsvsvsvs yasadım lohusalığa, hava değişimine cocugun uykusu düzenine bağladım ama baktım ki kilo da veremiyorum dogumdaki kilom devam gören Hamile sanıyor vs kan verdim tsh normal değerde cıktı endokrinoloji bölümüne de gideyim 2.bebek istiyoruz olmuyor falan dedim bir boyun usg çekildi tiroid hasarlı bir daha farklı kan bakıldı ki haşhimato tiroid..

Back
X