sabah uyandığınızda kendinizi çirkin bulanlardanmısınız? Evlenince napıcaz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
43
bir çok arkadaşım bundan yakınıyor. böyle olan başkaları var mı?

şimdi ne güzel giyinip, süslenip, püslenip karşılarına çıkıyoruz. ya evlenince????

ay o benim her halimi gördü
en rüküş halimi de en şık halimi de
no problem

O benim sabah ilk uyandığım halimi görmedi ama ben onu gördüm gözler şiş fllan zile bastığımda daha yeni uyanmıştı. Ben beğendim bir sorun yok benim için bi zahmet beyfendi için de olmasın. Sabah uyandığımda hollywood yıldızı gibi kalkmıcam herhalde yataktan.

evet yani.
Hem aşık olan adam her haline hayran olur yani olmalı

Son düzenleme:
ayy ya ilahi benim hiç aklıma bile gelmez böyle şeyler.bence yeni uyandığı zaman insan daha sevimli oluyo ya.

İnsan sevdiğini her haliyle sever.
Bu tür şeyleri takmayın kafanıza.

eski iş arkadaşım 14 yıllık evli. sabah uyandığında eşiyle öpüşmezmiş. ellerini yüzlerini yıkamadan, dişlerini fırçalamadan öpmezlermiş bile

ben şahsen her gün sabah akşam diş fırçalarım evlendiğmde de sabah dişimi fırçalamadan öpmeyi düşünmüyorum:78: sade halim bile kokoş olduğu için sorun olmaz makyaj olmasa saçım düz olduğundan sabah kalkınca hafif dağılmış hali çok hoş oluyo durumu kurtarıyo hatta bigün makyajsız yakalandım sevgilimin objektiflerine doğal halin ne kdr güzel dedi pek bi mutlandım

bende çok düşünmüştüm bunu. ama inanın hiç gerek yokmuş çünkü herkes uyandığında şişmiş yüz gözle uyanıyor. bizde insanız aaaanapalım bi insan her an güzel bakımlı olamaz ya... evli,lik zaten çok acayip bişey tarif edilemez bişey öyle şeyler görüyosunuzki sabahki halimizden çekinmek aklımıza gelmiyo emin olun

bende hep bunu merak eder dururum göz altı kapatıcısı benim diğer yanım diyebilirim evdeykende sürülmezki bi cesaret bu kapatıcıyı azaltmalıyım ama kapatıcı sürmeden hiç işe yaramıyom nolucak bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…