O benim sabah ilk uyandığım halimi görmedi ama ben onu gördüm gözler şiş fllan zile bastığımda daha yeni uyanmıştı. Ben beğendim bir sorun yok benim için bi zahmet beyfendi için de olmasın. Sabah uyandığımda hollywood yıldızı gibi kalkmıcam herhalde yataktan.
O benim sabah ilk uyandığım halimi görmedi ama ben onu gördüm gözler şiş fllan zile bastığımda daha yeni uyanmıştı. Ben beğendim bir sorun yok benim için bi zahmet beyfendi için de olmasın. Sabah uyandığımda hollywood yıldızı gibi kalkmıcam herhalde yataktan.
ben şahsen her gün sabah akşam diş fırçalarım evlendiğmde de sabah dişimi fırçalamadan öpmeyi düşünmüyorum:78: sade halim bile kokoş olduğu için sorun olmaz makyaj olmasa saçım düz olduğundan sabah kalkınca hafif dağılmış hali çok hoş oluyo durumu kurtarıyo hatta bigün makyajsız yakalandım sevgilimin objektiflerine doğal halin ne kdr güzel dedi pek bi mutlandım
bende çok düşünmüştüm bunu. ama inanın hiç gerek yokmuş çünkü herkes uyandığında şişmiş yüz gözle uyanıyor. bizde insanız aaaanapalım bi insan her an güzel bakımlı olamaz ya... evli,lik zaten çok acayip bişey tarif edilemez bişey öyle şeyler görüyosunuzki sabahki halimizden çekinmek aklımıza gelmiyo emin olun
bende hep bunu merak eder dururum göz altı kapatıcısı benim diğer yanım diyebilirim evdeykende sürülmezki bi cesaret bu kapatıcıyı azaltmalıyım ama kapatıcı sürmeden hiç işe yaramıyom nolucak bu halim