- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi sonbaharask
-
kutsal ana gömleği :)
hahahah iyi güldüm :)
anayım ben anaaa :))
bu konuda "ana olunca anlarsıncılar" sizin de tepenizde akülü araba kullansınlar emi
hahah ah ah bende bi zmnlar cok yasadim tepemde hepsi cumbur cemaat gelmis yerlesmis 4 5 cocuk sesi cahil cuheyla insanlardi cok sukur tasindilar kurtuldumDaha beteri tepemde 5-6 çocuklu göçmen bir aile var zaten.Bende o ana olunca anlarsıncılara böyle komşular dileyeyim o zaman 15 günde çocuktan tiksinirler
Onların annesi ve babası da bize karşı anlayışlı olsun bir zahmet. Elalem doğuruyor ceremesini niye biz çekiyoruz. Biz sessiz sakin otururken neden apartmandan çıkacak biz olalım? ( bu arada müstakil evde oturuyorum) Çocuk olabilir ama bir de onu denetleyecek anne babası var değil mi?Bizim yazlığımızın merdivenleri gıcırdadığı için annem gece belli bir vakitten sonra inip çıkmama kızardı. Mantıklı mı? Saçmalık. Ben de sinir olurdum. Toplu yaşamanın kuralları var ama çocuklara, bebeklere karşı da anlayışlı olunmalı. Çocuk oyunla öğrenir. Sizin aşırı tatlı meleğiniz sessiz sessiz yap boz yapıyor, diğer canavar çığlıklar atıyor olabilir. Apartmanda yaşıyorsanız katlanacaksınız. Polis de belli bir desibelin altına bir şey yapmıyor. O desibellik sesin de polis geldiğinde çıkması lazım. Dolayısıyla çocuk gürültü yapıyor diye polise şikayet etmek biraz komik
Yani bence inanilmaz büyük bi terbiyesizlik. O cocugu yatagina baglamali, hatta agzini da bantlamali ki, cocugu olmayan insanlar kesinlikle rahatsiz olmasinlar. Cünkü o anne cok zevk aliyo cocugunun sabahin köründe uyanmasindan, ha bide ahlaksiz cocuk ses yapiyor, oyun oynuyor. Cok yanlis. Nefes alip versin ona kimsenin bisey dedigi yok, ama oyun oynamak erken saatte kalkmak nedir yaniiiiiiiii
Ses yalıtımıni siz mi yaptırdınız?Şu konulara inatla yazıyorum:)
Evinizde yalıtım yoksa kafaya takmamayı öğreneceksiniz, bunun başka yolu yok. Yoksa sinir stresten kafayı yersiniz.
Evimin yalıtımı çok iyi, evde halı yok. 2 çocuk, sabah 6 da kalkarlar. Henüz kapıma şikayete gelen olmadı. Ben de kimseyi duymuyorum apartman içinde. Ama pencerelerden acayip ses geliyor. Bazen komşunun tv sesi, bazen araba sesi, kime kızabilirim.
Ses yalıtımıni siz mi yaptırdınız?
offf aynı bennn. çok çekiyoruz ailecek.Kızlar ust komsum var aramız ıyı kızla ama cok umursamaz bugun sabah 8 de oglu yerlere oyuncaklarını alıp atıyor, onları suruyor nasıl gurultu oluyor (binada ses yalıtımı yok komsu halıda sermemıs cocugu fayans a atıyor) yarım saat bekledım gecmedı sonra mesaj attım canm bıraz dikkat edermısım dıye tmm diyor ama bana mesaj gonderırken cocugu akulu arabaya biniyor onun gurultusu geliyor kendı biseyler yapıyor onun sesı gelıyor. Artık cok nadir kendimiz kalkıyoruz benımde oglum var ama erken gec saatlerde dikkat ederız. Rahatsızlık vermemek için sız olsanız ne yapardınıx
Canm aslına cocuguna yapma dese yapmaz cunku cocugu uslu, kendı dikkat eder gece yatıyorlar mi evmı tasıyor bellı degıl her gece sankı esyalar in yerinı degıstırırAh canim benim su yazini okuyunca gecmis gunlerim aklima geldi eski oturdugum evde ust komsumun tami tamina alti cocugu vardi her biri dunya tatlisiydi fakat inan ne sabahi vardi ne aksami vardi onlar uyurdu uyurdum onlar kalkardi kalkardim... hayatim bir kabusa donusmustu hayatim mutsuz gunlerden ibaretti yuzlerini gorsem severdim hic kiyamazdim ama bana istemeden cok zarar verdilerevimden cikmak zorunda kaldim umarim siz probleminizi cozersiniz tek cocugu oyalamak cok daha kolaydir yeter ki anne istesin.
Canm aslına cocuguna yapma dese yapmaz cunku cocugu uslu, kendı dikkat eder gece yatıyorlar mi evmı tasıyor bellı degıl her gece sankı esyalar in yerinı degıstırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?