- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 32
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
-
Kokumuzu tenimizi tanımıyoruz
Yaşın küçük o yaşlardan bende geçtim
Kaç yaşınızdasınız?Yaşın küçük o yaşlardan bende geçtim
20 yaşındayımBaya baya boşuna....siz kaç yaşındasınız karşıdaki kaç yaşında?
20 yaşındayım. Kuzenim aracılığıyla tanıştık. Aramızda uzunca bir mesafe var ve tatilde hep başka yerlerdeydim. Benden kaynaklı görüşemedik. Çok uzun olmadıHic gorusmeden mi erkek arkadaşım diyorsunuz.kac yasindasiniz siz
Konu sahibi ben kolayca herkesten vazgeçebilirim demiş, gerisini erkek arkadaşı yazmış.Ben anlamadım ki karsılıklı konuşmalar mı yazılı sadece erkek arkadaşınızın konuşmaları mı?
Konunun başlangıcına dönersek baya uzun aslında. Çok kolay vazgeçebilen bi tavrım varmış. Kendisi söyledi ben de bir şeye çok fazla bağlanmamak gerektiğini kendime oturttuğumu herşeyden kolayca vazgeçebileceğimi söyledim. Sonra ekledim. Senin olmaman beni üzer incitir dedim. Biliyorum biraz duygusal bir dönemden geçtiğim için mi böyle hassas ve çocukca davrandım emin değilim. İnsanlar neler yaşıyor da dimdik ayaktalar. Ben gerçeklere bile dayanamadımAsıl sizin dediğiniz sıkıntı.Herkesten kolayca vazgeçebilirim filan.Yinede olgun davranmış bir şey dememiş.Yaşınız küçük sanırım,daha yüz yüze bile görüşmemişsiniz zaten.
Karşı taraf kaç yaşındaki?20 yaşındayım. Kuzenim aracılığıyla tanıştık. Aramızda uzunca bir mesafe var ve tatilde hep başka yerlerdeydim. Benden kaynaklı görüşemedik. Çok uzun olmadı
23 yaşında o da çok büyük değil ki. Sanırım bir kaç gündür olan aşırı duygusal ruh halim yordu onu. Karşısında çocuk varmış gibi hissettirdim.Karşı taraf kaç yaşındaki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?