Sabaha kadar otur!

Uykusu gelmezse uyuyamaz ki

Kendimden biliyorum

Saat 12de 1de ben de uykuya dalamıyorum
Sonra biriktirip biriktirip arada bir 8-9da uyuyorum :D

Olmuyor yani

İnsanların biyolojik saatlerini değiştirmek zor

ben de erken uyuyamiyorum ama esim erken uyumak istiyo , kesinlikle gidim icerde bsska seyle mesgul oliim istemez biz de önce yatariz sarilip ben onu uyuturum sonra yapacagim bi sey varsa devam ederim istedigim zaman uyurum , sende öyle yap yaninda oynasin oyun oynayacaksa

Bence kari koca beraber girmeli yataga.
Uyuyamadigi zamanlar olur elbet ama hergun olursa can sıkıcı tabiiki. Ben esim yataga gelmeden uyuyamam.
Arada bir gelmez oyle. Cok yorgun isem giser yatarim ama cok geciktimi kuserim.
Bazende gelir yatakta telefon bakar. Ben yine ona sarilir yatarim. Ozaman sıkıntı yok. Cok abartip 3 lere kadar oturmadigi surece yanimda olsa bile
.bence esler beraber yataga girmeli. Biraz senin biraz onum uyku duzenine gore. Bazen cook asiri uykum gelse bile bekelerim esimi.
Bazen o yatmak istemez, alir goturrum basini yastiga koydugunda benden omce uyuyorsun diye. Uykum yok der yataga girer girmez uyur benden once.
Siceksinizki rahat birak uykusu geldimi yatar :)) o dahada baskicidir kendisi yattimi yaticam kalktimi kalkicam. En azindan beraber kalkalim demiyorum ben :) onun uykusu gelse. Bazen masuz derim ben yatmicam uykum yok. Zorla goturur. Yatakta tel bak diye. Hatta vardiyali calisir. 9.30 gibi yatar 11 de kalkar 11.30 da ise gider . O 9.30 da yatamaya gittiginde benide mutlaka goturur. Bende onu uyutup kacarim :))) bazen bende uyurum. Hatta yanindan kacip gitmeyeyeim diye yatarken sortum yada pijamamdan tutar :)

Ya ne bileyim. Bir kere yanliz girip cikmaya alistimi insan birdaha beraber gitmiyor.
Sevmiyorum.

Ahahah yok canımm siyasi bir işi var. Halkın oylarıyla seçilmiş biri yani. :) zorunlu değil işe gitmesi.
Tehtit et :))) secmenkerine derim birdaha seni secmezler ha makul zamanda yatip makul zamanda kalkmazsan diye :))
Esin esprisi ama...
Yata yata parasini kazaniyor demekki. Halk birsey icin secmisse kalksin isini yapsın.

Ay keske kocaminda oyle bir isi olsa. Var ya omce tr yi sonra dunyayi gezerdik.

Ama ben isini suistimal edilmesini sevmiyormuyorum. Denetlemesi gereken yada yapmasi gereken hic birsey yok mu?
Hicmi gitmiyor ise?
Yada meclis toplandigindami gidiyor sadece ? :))

Ay neyse konu kaydi... :)) turk milleti iste. Meraklidir.

Ama bidaha kocana oy vermicem, isini yapmiyor ha bire yatiyor. :)))))
Cok taniyoruzda sanki. :)

Ben de zaman zaman erkenden uyurum, ama asla gidip yatagimda yatmam. Ya dizine kivrilirim ya da yanindaki koltukta uyurum. Esim yatacak oldugunda beni de kaldirir birlikte geceriz. :) Bu evlendigimizden beri boyle. Yanlisim yoksa ilk zamanlar o da sen git ben uykum gelince gelirim demisti ama ben hic gidip yatmadim. Esimin erken yatacagi tutarsa da uykum olsun olmasin oturmam, gider ben de onunla yatarim. Size de bunu tavsiye ederim, bi sekilde duzene oturtursunuz yavas yavas

Bak telefon caldi sizle bir yatip erken kalktim. Uyandirana buyuk laflar hazirladim. Erken kalkmak cok cirkin :( binlerce insan erken kalkip ise gittigi icin bence bu buyuk depresyon :(

Eşim gece 2-3-4lere kadar oturuyor. Sabah işe gitme zorunluluğu olmadığı içinde geç vakte kadar uyuyor. Ben erken yatıyorum genelde bazen 1e kadar duruyorum ama haftasonları haftaiçi ev hanımı olsam da düzenli bir hayatım var erken kalkar işime gücüme bakarım. Ama eşimin sen uyu uykum gelince bende uyurum demesinden rahatsız oluyorum. Telefonda oyun oynuyor durmadan vakti bununla geçiyor. Beraber sarılıp uyumaya hasret kaldım şurda 5 aydır evliyiz toplasam 10 kere aynı anda yatağa girmişizdir. Çok sıkıldım ne desem kar etmiyor. Neden böyle ?
Bekar hayatına devam ediyor gibi düzene sokamadım
Benimkide öyle zaman zaman duzelip sonra ayni oluyo adamn uyku problemi var erken uyuyamyo sonrada salonda uyuya kaliyo abarttgi zamanlar fena bozuyorum bende:( düzeliyo bi sure sonra tekrar ama ben bu kadar sorun etmiyorm bende ona uyuyorm bazen...

5 aydır evliyiz toplasam 10 kere aynı anda yatağa girmişizdir. Çok sıkıldım ne desem kar etmiyor.
Şididen böyleyse yazık size
Birazda sende eksiklik var gibi geldi bana
Bir kadın isterse eşini yatağa akşam 10 da bile sokar,bilemedim...

Konusahibi İstanbul dan Ankara ya taşınacaktı
İstanbul u sevmemişti
Kocası Ankara dan iş bakıyordu
Ankara da da yatacaksa hiç zahmet etmesin yorulur yazık

Emekliye çıkmış yaşlı insanlar gibi 10 sene sonra nasıl olacaksınız ?

Ahahah yok canımm siyasi bir işi var. Halkın oylarıyla seçilmiş biri yani. :) zorunlu değil işe gitmesi.
Oylarıyla seçildiği halkın maaşını alabilmesi için sabah ezanıyla yola düştüğünü hatırlatın mesela
Yattiği yerden gelen maaşın bi vebali olduğunu söyleyin mesela
Ne dersiniz

Eşin hangi işi yapıyor söyle biz de aday olalım böyle "yattığı" yerden para kazanmayı herkes ister.

Halkın oyuyla seçilip halkın parasıyla karpuz mu büyütüyor hep?
4 e kadar oturup 3 e kadar uyuyan adam
Sabah köpek gezdirmek için güne erken başlayan bir kadın
NE GAM

Bence konu kapansın can sıkmaya başladı çünkü

merhaba. 16. aydan bildiriyorum, değişmiyorlar. telefondaki oyundan sıkılsa yeni bir PlayStation oyunu çıkmış oluyor. oyunu bitirse yeni bir film hiçbirşey yoksa telefondan haberlere vs bakıyor. Başlarda çok şüphelendim çok dedektiflik yaptım ama yok adam sadece keyif yapıyor. keyfine rahatına çok düşkün. yıllarca bekar yaşamış, erken kalkması gereken bi işi yok. kahvaltı alışkanlığı yok. Zaten sizin konunuzu okurken ben açsam ancak bu kadar benzer olurdu dedim. sonuca geliyorum. bu zaman içinde o oyun oynarken yanında uyudum öyle olunca daha erken oyunu bırakıp hadi yatağa girelim üşüyeceksin burda dedi. bazen film izledik bende o yatana kadar oturdum. bazen erken Kalkıp sevdiği şeyleri yaptım kahvaltı için. sırf emek verdim diye bikaç lokma yedi zamanla kahvaltı etme ihtiyacı duymaya başladı. ama bu süreçte benim de uyku düzenim bozulduğu için şuan şartlara göre yatıp kalkıyoruz. hatta bir dönem o kadar alakasız saatlerde uyuyup uyandık ki birbirimizi göremez olduk. Yılların alışkanlığı kolay değişmiyor da ben asıl çocuk olunca bunun sorun olacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar seçimle Hakkı'n oyuyla geldi ama gerekmedikçe çağırılmadıkça gitmesi saçma oluyor çünkü ortalarda dolanıyor gittiğinde. Bir masası bir bürosu yok. Toplantıdan toplantıya gidiyor ki bu yeni bir durum değil yaklaşık partiler kurulduğundan beri süregelen bir durum. Her partiden olan ve bu işi yapanın durumu Burdur. Ayrıca parti seni seçer aday koyar seçilirsin zaten böyle bu tarz konularda garanti yerlerden garanti insanları sokarlar adaylığa kısaca böyle anlatayım el ense yatmayıp günlerce eve gelmediği de olacak örneğin yerel genel ve c.başkanlığı seçimleri. Belli zamanlarda çalışılır yani öyle söyleyeyim. Bende siyasiyim ordan biliyorum 2008 den beri içindeyim bu işlerin.

Şididen böyleyse yazık size
Birazda sende eksiklik var gibi geldi bana
Bir kadın isterse eşini yatağa akşam 10 da bile sokar,bilemedim...
Gelmeyen adamı ne bahaneyle sokucam ki? Zaten istediğini geldi Zaman alan biri. Ama bından sonra tavrım farklı olacak. Bende herkes gibi belli bir saatte uyuyup uyanmak istiyorum bak uyandım yalnızım uyuyor hala

Bunu yapan bir tek eşim değil lütfen işinden mesleğinden dolayı yürümeyin bunu her partiden olan bu mesleği yapanlar yapıyor. Lütfen insaflı yorumlar yapın ya da hiç yapmayın. Kimin ne iş yaptığı hangi şartlarda çalıştığı ancak kendisini ve ailesini ilgilendirir. Burda benim bahsettiğim geç yatması. İşi değil saygılı olun.

Back
X