Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tehtit et :))) secmenkerine derim birdaha seni secmezler ha makul zamanda yatip makul zamanda kalkmazsan diye :))Ahahah yok canımm siyasi bir işi var. Halkın oylarıyla seçilmiş biri yani. :) zorunlu değil işe gitmesi.
Benimkide öyle zaman zaman duzelip sonra ayni oluyo adamn uyku problemi var erken uyuyamyo sonrada salonda uyuya kaliyo abarttgi zamanlar fena bozuyorum bendeEşim gece 2-3-4lere kadar oturuyor. Sabah işe gitme zorunluluğu olmadığı içinde geç vakte kadar uyuyor. Ben erken yatıyorum genelde bazen 1e kadar duruyorum ama haftasonları haftaiçi ev hanımı olsam da düzenli bir hayatım var erken kalkar işime gücüme bakarım. Ama eşimin sen uyu uykum gelince bende uyurum demesinden rahatsız oluyorum. Telefonda oyun oynuyor durmadan vakti bununla geçiyor. Beraber sarılıp uyumaya hasret kaldım şurda 5 aydır evliyiz toplasam 10 kere aynı anda yatağa girmişizdir. Çok sıkıldım ne desem kar etmiyor. Neden böyle ?
Bekar hayatına devam ediyor gibi düzene sokamadım
Şididen böyleyse yazık size5 aydır evliyiz toplasam 10 kere aynı anda yatağa girmişizdir. Çok sıkıldım ne desem kar etmiyor.
Oylarıyla seçildiği halkın maaşını alabilmesi için sabah ezanıyla yola düştüğünü hatırlatın meselaAhahah yok canımm siyasi bir işi var. Halkın oylarıyla seçilmiş biri yani. :) zorunlu değil işe gitmesi.
4 e kadar oturup 3 e kadar uyuyan adamEşin hangi işi yapıyor söyle biz de aday olalım böyle "yattığı" yerden para kazanmayı herkes ister.
Halkın oyuyla seçilip halkın parasıyla karpuz mu büyütüyor hep?
Şididen böyleyse yazık size
Birazda sende eksiklik var gibi geldi bana
Bir kadın isterse eşini yatağa akşam 10 da bile sokar,bilemedim...