- 28 Nisan 2021
- 18
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi angelsblue28
-
28 yaşındayım yok hayır almadım maddi olarak zor durumdayim şuan ondan dolayişu an kaç yaşındasınız ?
Yaşadıklarınız için terapi aldınız mı ?
Sanki anlattıkça daha da cogalacak gibime geliyor icim okadar doluki anlatamam bu yazdiklarim yüzde 20 si gibi zatenProfesyonel yardım almak size çok iyi gelecektir, kimseyle konusamadığınız şeyleri anlatmak rahatlatacaktır. Bu kadar içiniz dolmaz hem anlattıkça.
Anlatmak rahatlatır. Hele ki profesyonel kişiye anlatmak, onun size yardımcı olması sayesinde çoğu şey kolaylaşır. Sonucta bunun eğitimini alan insanlar. Yardım almayı düşünün lütfen. Allah yardımcınız olsunSanki anlattıkça daha da cogalacak gibime geliyor icim okadar doluki anlatamam bu yazdiklarim yüzde 20 si gibi zaten
Çok teşekkür ederim nasip olursa ise baslarsam daha kolay olacak biraz maddi olarak zor durumdayim ondan gidemiyorumAnlatmak rahatlatır. Hele ki profesyonel kişiye anlatmak, onun size yardımcı olması sayesinde çoğu şey kolaylaşır. Sonucta bunun eğitimini alan insanlar. Yardım almayı düşünün lütfen. Allah yardımcınız olsun
Özele gitmek zorunda değilsiniz, devlette de çok değerli doktorlarımız var bir araştırın derim. Daha sonra maddi olarak rahatlayınca isterseniz özelde devam edersiniz. Allah karanlıklarınızı aydınlığa çevirsin inşallahÇok teşekkür ederim nasip olursa ise baslarsam daha kolay olacak biraz maddi olarak zor durumdayim ondan gidemiyorum
Aamin allah razı olsun ama devlet pek dinlemiyor ilacı dayiyor sürekli bi ara kullandım intihar düşünceleri ağır uyku mal gibi ediyor resmenÖzele gitmek zorunda değilsiniz, devlette de çok değerli doktorlarımız var bir araştırın derim. Daha sonra maddi olarak rahatlayınca isterseniz özelde devam edersiniz. Allah karanlıklarınızı aydınlığa çevirsin inşallah
Aamin allah razı olsun ama devlet pek dinlemiyor ilacı dayiyor sürekli bi ara kullandım intihar düşünceleri ağır uyku mal gibi ediyor resmen
Ilaç icip uyuşmak.istemiyorum başka şekilde azaltmak istiyorumdoktora söylerseniz ona göre ilaç verir
yaşadıklarınız ağır diye belki ağır ilaç verdi, gittiğinizde "ben çalışıyorum -çalışmasanız da mesela- ve işlerim oluyor, o nedenle beni sersemletmeyecek hafif ilaçlar verin başlangıçta" derseniz bunu dikkate alır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?