- 2 Mayıs 2018
- 40
- 14
- 3
- Konu Sahibi awomansart
-
canım benim, anneni ve konuyu hatırlıyorum, çok iyi bir şey yapmışsın burada konunu açarak...Günaydınn KK :) Güldüğüme bakmayın her sabah 5-6 gibi acıdan uyanan bır kıızım. Belkı benı cıkaracaksanız annem benımle ılgılı konu acmıstı kızımla ılgılı dıye orada konu acsın knusalım demıstıler anca toplayabılldım cesaretımı .. Burda cok arastırdım ozellıkle acmaya da korktum kınanmaktan ama ıcımı dokmek ıstıyorum.. Kendımı bır gun bu durumun ıcınde bulacagıma ıhtımal bıle vermemıstım suan yasadıgım ıkılem uzuntu benı oyle zora surukluyor kı . Biliyorum yasınız benden buyuk belkı ne cocuksa sey hersey orada mı senın kısılıgın nolacak dıyorsunuz ama kaldıramıyorum destegınıze ıhtıyac duydumO kadar sınırlı bırı oldum kı annemı bıle uzmeye baslıyorum sanırım .. Hayatımın tek hatası olan tek bır an benı mafedıyor. Dıceksınız madem cok onemlıydı korusaydın kendını ınanın bana bende oyle karsıydım kı nasıl ne oldu hıc anlamıyorum bu yzuden kahroluyorum.. Bu olaydan once bıle kucuck bı hatam olsun yalvarırım allaha. Sımdı buna nasıl dustum ben.. Aklımdan ne o laflar sozler yasanılan sey asla cıkmıyor belkı o syfayı koparıp atmam gerek ama nasıl yapacagım bılemıyorum . Her gun tovbe edıyorum asla tekrarlamam ıgrenıyorum. Nasıl cıkacagımı bılmıyorum bana yardım elını uzatın. Benı ayakta tutan en guzell sey bu ayet Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı
Canım tam anlamadım ama ne olursa olsun yüzümde yok Rabbime diye düşünme. Dini yorum yazmak yasak o yüzden pek yazamayacagim ama unutma insana en çok zarar veren şey umutsuzluğa düşmek.Cok onceden bu sıteye bakardım bu olay olmadan imaj konularına burda kı ablalara ogretmen olmak ıstedıgım ıcın kıtap onerılerı almısım. Gülümseyerek bakıyorum o mesajlarıma :) Suan kı konumuma bakıyorum da o kendımı cook buyumus hıssedıyorum ben o anı nasıl yasadım hala aklım almıyor kı affedeyım kendımı. Okuldan eve evden okula saat 5 te evde olurdum duamı eder namızımı kılardım yuzumde yok kı rabbıme
Canım benim bunun seni gerçekten rahatlatacağını düşünüyorsan eğer bırak biraz zaman geçsin , duyguların düşüncelerin iyice yerli yerine otursun hala istiyorsan olursun inan bana annen senin için her şeyi yapabilecek harika bir kadın... Yaz tatili de geliyor biraz kafanı dağıt , dertleşmek istediğinde buraya gel dinleriz her zaman , sen çok güzel bir çocuksun çocuk diyorum kusura bakma zamanında çocuğum olsaydı senin kadar çocuğum olurdu , beni de bir anne abla kabul et olur mu , sen hala tertemizsin bunu unutma , kirli olan sen değilsin.Ben bu operasyonu rahatlamak ıcın ıstıyorum bu nebze belkı su dusuncelerden kurtulurum ama gel gelelım evlılık hayalı kuramıyorum ıstemıyorum da bırını sevebılırım ama evlenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?