- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi awomansart
-
Konuda ki olayı sevdiği aşık olduğunu sandığı biriyle yaşadığını düşünüyordum ama bugün anlattıkları olayın boyutunu bir hayli değiştiriyor bence ve çok sinirlendim ama haklı olabilirsin yine de şikayetçi olmak gerektiğini düşünüyorum kandırmış ve rızası olmadan elini sürmüş
Annem evde diyerek kandırmış kızı canım ya adamın niyeti belliymiş en başından planlamış , bir an karşı koyamamış bence belki de dediğin gibi istemiş pişman olmuş. Burada ki kötü olan tek şey kendine eziyet ediyor olması. Uzman olarak sana bırakıyorum sözü , annesi yazdığında da çok üzülmüştüm ...Tecavüz olduğunu düşünmüyorum. O an istemiş sonra pişman olmuş. Bu tecavüz değil.
Bu olayı her erkek ardaşına anlatıyormusun??Tecavuz degıl bıan zorlamaya dayanamadım o an suan acısı daha buyuk. Anlamıyorum ben sevdıgım zaman herseı,yı kabul edıyorum yalan soyluyor pısmanım bırdaha olmayacak dese pısmanlıgının verdıgı acıya guvenıyorum. Illa kabullenmek ıcın bır sebep buluyorum. Ve bu konuda yasasın yasamasın hıc onemsemedım de. Ama gel gelelım bana hıc oyle olmuyor. Melekken bunu bılınca hemen o.....u. Bunları yapan da bana asık benı hıc bırakmayan. Benı goruyorlar tanıyorlar tamam ıyısın hossun guzelsın akıllısın ama bunu nasıl evlenmeden yapıcak akdar salaksın kıme yaptıysan ona gıt senı sevıyorum unutma deyıp gıdenler. Anlayamıyorum ...
İkinci üyelik mi yoksa .Konu yine tutarsız geldi .Cok onceden bu sıteye bakardım bu olay olmadan imaj konularına burda kı ablalara ogretmen olmak ıstedıgım ıcın kıtap onerılerı almısım. Gülümseyerek bakıyorum o mesajlarıma :
Annem evde diyerek kandırmış kızı canım ya adamın niyeti belliymiş en başından planlamış , bir an karşı koyamamış bence belki de dediğin gibi istemiş pişman olmuş. Burada ki kötü olan tek şey kendine eziyet ediyor olması. Uzman olarak sana bırakıyorum sözü , annesi yazdığında da çok üzülmüştüm ...
Seni daha çok üzen şey belkide bekaret değilYa bana cok destek oluyor gercekten dusunme yasanmadın say devam et yanı odak noktan olmasın bıle dıyor da ben yapamıyorum gercekten ya kafamda kuruyorum ya baska bır sey
Tatlım işte tecavüz bu değil. Özgecan Aslan'ın yaşadığı tecavüzdü. Bu kızımız isteyerek gitmemiş olabilir ama yakınlaşma isteyerek olmuş. Sonrasında pişmanlık yaşanması tecavüz demek değil. Ben bu kadar pişmanlık hissetmesinde annesinin etkisi olduğunu düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. Tamam kimsenin annesi bunu lay lay lom karşılamayacaktır ama "Allah beni affetmez" falan bunlar çok abartı şeyler. Dünyada milyonlarca insan var kul hakkı yiyen, hırsızlık yapan, adam öldüren... Allah bir kızı bir erkekle arzusuna yenilip birlikte olduğu için mi affetmeyecek? Affedilecek bir şey yok ortada. Muhtemelen annesi tövbe et, Allaha sığın falan dedi diye düşünüyorum. İyi niyetli ama işte kötü etkiliyor.
"annem evde senınle konusmak ıstıyor demıstı gıttıgım de evde yoktu bacaklarıma yapıstı hayır dedım bagırdı yıne reddettım eve geldım kalkıp utanmadan bana guvendıgın ıcın tsk dıye mesaj attı bıde be saldırdın nerdeyse nasıl guvenmek bu tesekkur edıyorsun bıde anlayamamısım kı nıyetını.. Akıllanmadım bu sefer gercekten annem evde ısten geldı dedı o an oldu bı anda uzakta oturuyordum zaten anlamadım kı titredım sadece aglayarak dondum bu sefer evıme"
bu ifadeler bana zorlama olduğunu düşündürmüştü....
Ne kadar süre geçti bu olayın üzerinden?Karsı taraffa atsam da degısmeyecek kı dıyorum ya o an hayır dıyemedıgım ıcın hem kendıme ıstemedıgımı bıle bıle hala zorladıgı ıcın ona da kzııyorum . Karsılıklı
Astoria cım mesajının altında erkek arkadaslarıma anlatıyorum yazmıs ,daha önce yolda bile korkuyorum yazmış bu olay yeni mi eski mi belli degil .Annesini okudum yeni gibiydi .Bu kadar korkan pisman olan biri nasıl erkek arkadas bulur ve hepsine anlatır .Psikoloji bu durumdayken erkek arkadas nasıl bulunur .Eski mesajlarımda kitap tavsiyesi aldım onlara bakıyorum diyor üyelik yeni .Eski mesajlarını nasıl okuyor ,yada buluyor .Tecavüz olduğunu düşünmüyorum. O an istemiş sonra pişman olmuş. Bu tecavüz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?