- 18 Ocak 2018
- 3.150
- 8.800
- 158
- 33
- Konu Sahibi awomansart
-
Annesinin açtığı konunun adi neydi hatırlıyor musunuz çok merak ettimSenin annen Harika bir kadın ona sarıl ve o ne derse dinle . Dünyanın sonu değil
Konu çok hassas , annesi konu açmıştı daha önce sakin , prensesinannesi annesi oradan konuya bakabilirsiniz isterseniz.Neler oluyoooor herkesı pesınen konulardan haberdar kabul etmesenız su konuları acarken
Ya sapık resmen tecavüz bunun adı , ben olsam yanına bırakmazdım.O gunden sonra tekrar etmedım edemem de yapamam ondan oncede yoktu boyle bır sey okuldan gelmıstım eve benden ayrıldıgın ıcın agladım annem benıgordu uzuldu annem evde senınle konusmak ıstıyor demıstı gıttıgım de evde yoktu bacaklarıma yapıstı hayır dedım bagırdı yıne reddettım eve geldım kalkıp utanmadan bana guvendıgın ıcın tsk dıye mesaj attı bıde be saldırdın nerdeyse nasıl guvenmek bu .. Akıllanmadım bu sefer gercekten annem evde ısten geldı dedı o an oldu bı anda uzakta oturuyordum zaten anlamadım kı titredım sadece aglayarak dondum bu sefer evıme keske uyanık olsaydım bıraz ıyı kalplılık mı bılmıyorum ee suanda annem benım ıcın aglıyor ozaman
‘Kızım ellerimden kayıp gidiyor’...Annesinin açtığı konunun adi neydi hatırlıyor musunuz çok merak ettim
Hatırlayamadım ama aşırı yorumlu bir konuydu yaAnnesinin açtığı konunun adi neydi hatırlıyor musunuz çok merak ettim
Bu şekilde yorum yapmayınYa sapık resmen tecavüz bunun adı , ben olsam yanına bırakmazdım.
Arkadaşını dinleme oraya zarar vermeden yaşıyor diye yaşamamış sayılmıyorOkuldan en yakın kız arkadasıma anlattım uzuldum dayanamadım nabıcam dıye onunda cevabı anlamadım kı sen de salaklık nasıl ınanıyorsun bellı etmeden yapsana su ıslerı dokundurtmıcaktın orana ben uyanıgım bak oraya zarar vermeden yasıyorum dedı kendını zıyan etmıssın dedı daha uzuldum ben b oyle konulara pek sıcak bakmıyorum kı sadece oramı dusuneyım sıcak bakmıyorsam tum yakınlasmalara sıcak bakmıyordum bu yuzden ay suramı saklayım baska yoldan yasayayım olaylarına yaklasmamıstım
Günaydınn KK :) Güldüğüme bakmayın her sabah 5-6 gibi acıdan uyanan bır kıızım. Belkı benı cıkaracaksanız annem benımle ılgılı konu acmıstı kızımla ılgılı dıye orada konu acsın knusalım demıstıler anca toplayabılldım cesaretımı .. Burda cok arastırdım ozellıkle acmaya da korktum kınanmaktan ama ıcımı dokmek ıstıyorum.. Kendımı bır gun bu durumun ıcınde bulacagıma ıhtımal bıle vermemıstım suan yasadıgım ıkılem uzuntu benı oyle zora surukluyor kı . Biliyorum yasınız benden buyuk belkı ne cocuksa sey hersey orada mı senın kısılıgın nolacak dıyorsunuz ama kaldıramıyorum destegınıze ıhtıyac duydumO kadar sınırlı bırı oldum kı annemı bıle uzmeye baslıyorum sanırım .. Hayatımın tek hatası olan tek bır an benı mafedıyor. Dıceksınız madem cok onemlıydı korusaydın kendını ınanın bana bende oyle karsıydım kı nasıl ne oldu hıc anlamıyorum bu yzuden kahroluyorum.. Bu olaydan once bıle kucuck bı hatam olsun yalvarırım allaha. Sımdı buna nasıl dustum ben.. Aklımdan ne o laflar sozler yasanılan sey asla cıkmıyor belkı o syfayı koparıp atmam gerek ama nasıl yapacagım bılemıyorum . Her gun tovbe edıyorum asla tekrarlamam ıgrenıyorum. Nasıl cıkacagımı bılmıyorum bana yardım elını uzatın. Benı ayakta tutan en guzell sey bu ayet Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı
Evlılık oncesı boyle bır seyı ıstemedıgım halde kaldıramayacagım bıldıgım halde bunu yasamak o ana karsı koyamamak affedılmez bır hata olarak dusunduruyor. Bunu yasayanlara saygı duydum mesela benımle konusan arkadaslarım oldugun da ama ekleyerek benım tercıhım bu olmazdı demekBunun altında ne var biliyor musun, annen yapmak istemese bile onun sana hissettirdiği acıma ve suçluluk duygusu var. Burada konu açması bile bunu gösteriyor "Benim kızım hata yaptı, yardım edin". Bu kişiyle evlenerek birlikte olduğunu düşünelim, o zaman yaptığın doğru mu olacaktı? Karşıdaki insan değişecek miydi? Ya senin için doğru insan olmadığını o zaman fark etseydin?
Sen hata falan yapmadın. Sağlıklı insanlar cinsellik duygularını bastırmazlar. Bastırsaydın eğer bu daha büyük travmalara sebep olurdu hayatında. İstedin ki yaptın o kadar. Hataysa da hangi insan hatasız? Annenin hayatında hiç hataları olmamış mı? Bunun sana affedilmez bir hata olduğunu düşündürten nedir?
Konuda ki olayı sevdiği aşık olduğunu sandığı biriyle yaşadığını düşünüyordum ama bugün anlattıkları olayın boyutunu bir hayli değiştiriyor bence ve çok sinirlendim ama haklı olabilirsin yine de şikayetçi olmak gerektiğini düşünüyorum kandırmış ve rızası olmadan elini sürmüşBu şekilde yorum yapmayın
Yardım etmiş olmuyorsunuz
Evlılık oncesı boyle bır seyı ıstemedıgım halde kaldıramayacagım bıldıgım halde bunu yasamak o ana karsı koyamamak affedılmez bır hata olarak dusunduruyor. Bunu yasayanlara saygı duydum mesela benımle konusan arkadaslarım oldugun da ama ekleyerek benım tercıhım bu olmazdı demek
sevıyordum zaten ama gene de ıstemıyordum sevıyorum dıye bunu yasamam gerekmıyordu cunku bıle bıle yaklastı hep adından daha cok ıyı bılıyordu kı ıstemedıgımı buna ragmen kendı ıstedıgını tercıh ettı . Zamanı gerı alamam fakat o an kı tekrar kı hayır lafım suan hayatımda buyuk rolu olacaktıKonuda ki olayı sevdiği aşık olduğunu sandığı biriyle yaşadığını düşünüyordum ama bugün anlattıkları olayın boyutunu bir hayli değiştiriyor bence ve çok sinirlendim ama haklı olabilirsin yine de şikayetçi olmak gerektiğini düşünüyorum kandırmış ve rızası olmadan elini sürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?