Sabahın acılı derdı :(

O gunden sonra tekrar etmedım edemem de yapamam ondan oncede yoktu boyle bır sey okuldan gelmıstım eve benden ayrıldıgın ıcın agladım annem benıgordu uzuldu annem evde senınle konusmak ıstıyor demıstı gıttıgım de evde yoktu bacaklarıma yapıstı hayır dedım bagırdı yıne reddettım eve geldım kalkıp utanmadan bana guvendıgın ıcın tsk dıye mesaj attı bıde be saldırdın nerdeyse nasıl guvenmek bu tesekkur edıyorsun bıde anlayamamısım kı nıyetını.. Akıllanmadım bu sefer gercekten annem evde ısten geldı dedı o an oldu bı anda uzakta oturuyordum zaten anlamadım kı titredım sadece aglayarak dondum bu sefer evıme keske uyanık olsaydım bıraz ıyı kalplılık mı bılmıyorum ee suanda annem benım ıcın aglıyor ozaman

Evlenemem diye de düşünme Mevlam neyler neylerse güzel eyler.... Bir gün karşına harika bir insan çıkar evlenirsiniz çocuklarınız olur , çok güzel bir anne olursun sen
Neler oluyoooor herkesı pesınen konulardan haberdar kabul etmesenız su konuları acarken
Konu çok hassas , annesi konu açmıştı daha önce sakin , prensesinannesi annesi oradan konuya bakabilirsiniz isterseniz.

Ya sapık resmen tecavüz bunun adı , ben olsam yanına bırakmazdım.

Bı anda oldu yanı hersey hem kendıme kızıyorum tekrar hayır dıyemedıgım ıcın hem ona ıstemedıgımı bıle bıle neden bukadar dırettı dıye nıye bukadar zorladı gıt ayrıl ozaman benden nıye ve keskeler ıcınde donuyorum ıste tam ıyıyım ıyı olacagım derken gecmıse duyulan ozlem

Okuldan en yakın kız arkadasıma anlattım uzuldum dayanamadım nabıcam dıye onunda cevabı anlamadım kı sen de salaklık nasıl ınanıyorsun bellı etmeden yapsana su ıslerı dokundurtmıcaktın orana ben uyanıgım bak oraya zarar vermeden yasıyorum dedı kendını zıyan etmıssın dedı daha uzuldum ben b oyle konulara pek sıcak bakmıyorum kı sadece oramı dusuneyım sıcak bakmıyorsam tum yakınlasmalara sıcak bakmıyordum bu yuzden ay suramı saklayım baska yoldan yasayayım olaylarına yaklasmamıstım

Arkadaşını dinleme oraya zarar vermeden yaşıyor diye yaşamamış sayılmıyor
Bişey yaşadın ve pişman oldun
Geçti gitti zamanı geriye getiremeyiz
Bak annen çok sağduyulu bi kadın
Başkasına anlatma bir daha
Annen ile dertleş
Buradaki aklı selim ablalarınla konuş
Ziyan falan olmadın
Kendini kirlenmiş hissetme
Duygusal olarak zor bi zamandasın ama geçecek
Sen şimdi geçmişi geride bırak ve hayatına odaklan
Derslerine çalış
Önceliğin iyi bir üniversite olsun
Sadece eğitimini düşün
İlerde sana gerçekten değer veren birisini bulacaksın

Astoria bu güzelliğin sana ihtiyacı var
Prensesiminannesi bin açtığı konu vardıya o konudaki kardeşimiz

Kendımı anlatayım sıze cok hassasım bılmıyorum cok safım hemencık guvenırım bırı bırının hakkınnda kotu soz soylese ınanmam oyle degıldır derım ama kımse bana oyle yaklasmıyor ıste anlayamadım kı ben sevınce benı aldatsa bıle pısmansa bır sans verdım bundan oncesı bılmıyorum belkı asıl salaklık bu cunku pısmanlıgın cok acı bısey oldugunu her zaman ınandım ve ınsanın bu sebepten cok daha duzgun bırı olacagına ınanırdım bu olaydan once ıcın konusuyorum . Hala da oyleyım arkadaslarım da bu yuzden benı cok sever cunku hıc bır ayrılııgım da benden sebep bıtmedı cogunda aldatıldım .. Bu olaydan sonra bır ılıskım oldu bana hep tam guvendı asıktı soyledım ve ayrılmadı ben ayrıldım ılerde nedense haketmıyorum dedım kendı kendıme gıderken Allaha emanet seyıne ( burayı acıkca yazdı) mukayyet ol dedı okadar yıkıldım kı hanı ıyı bırıydım hanı guvenılırdım melektım bı an o konuma nasıl dustum . Ben cıkmadıgım bır cocukla bıle bulusmadım dısarda ama su yasadıgım sey herseyı sılıp atıyor malesef

Boşuna mı insan beşer şaşar deniyor
Sen çok şanslı bir kızsın, annenle bunu paylaşmışsın, demek ki çok iyi bir iletişiminiz var.
Özendim biliyor musun?

Şu an odak noktan bu konu, güçlenirsen odak noktan değişir, bu konu önemsizleşir senin için.
Ruhunu besle, hobilerini bul, eğitimin için ugraş ve güçlen.

Bunun altında ne var biliyor musun, annen yapmak istemese bile onun sana hissettirdiği acıma ve suçluluk duygusu var. Burada konu açması bile bunu gösteriyor "Benim kızım hata yaptı, yardım edin". Bu kişiyle evlenerek birlikte olduğunu düşünelim, o zaman yaptığın doğru mu olacaktı? Karşıdaki insan değişecek miydi? Ya senin için doğru insan olmadığını o zaman fark etseydin?

Sen hata falan yapmadın. Sağlıklı insanlar cinsellik duygularını bastırmazlar. Bastırsaydın eğer bu daha büyük travmalara sebep olurdu hayatında. İstedin ki yaptın o kadar. Hataysa da hangi insan hatasız? Annenin hayatında hiç hataları olmamış mı? Bunun sana affedilmez bir hata olduğunu düşündürten nedir? Kendini kirli hissediyorsun ve bunu sana hissettirenlerden birisi başta annen. Annenin tavrını konusunda da doğru bulmamıştım, belli ki seni yanlış yönlendirmeye devam ediyor. İsteyerek yapmıyor muhakkak ama öyle.

Evlılık oncesı boyle bır seyı ıstemedıgım halde kaldıramayacagım bıldıgım halde bunu yasamak o ana karsı koyamamak affedılmez bır hata olarak dusunduruyor. Bunu yasayanlara saygı duydum mesela benımle konusan arkadaslarım oldugun da ama ekleyerek benım tercıhım bu olmazdı demek

Bu şekilde yorum yapmayın
Yardım etmiş olmuyorsunuz
Konuda ki olayı sevdiği aşık olduğunu sandığı biriyle yaşadığını düşünüyordum ama bugün anlattıkları olayın boyutunu bir hayli değiştiriyor bence ve çok sinirlendim ama haklı olabilirsin yine de şikayetçi olmak gerektiğini düşünüyorum kandırmış ve rızası olmadan elini sürmüş

Evet ama bu senin suçun değil. O an arzulamışsın ve olmuş. Ben din alimi değilim ama Allah bu günah olsaydı kadınların hiçbirine libido vermezdi, arzu duymalarını sağlamazdı. Sen insansın, hata yaptıysan da hatalar insanlar için. Bir sonraki ilişkilerinde daha farklı şeyleri öncelik haline getirirsin. Ama hiçbir ilişki cinsellikten bağımsız olamaz. İnsanların doğası bu.

sevıyordum zaten ama gene de ıstemıyordum sevıyorum dıye bunu yasamam gerekmıyordu cunku bıle bıle yaklastı hep adından daha cok ıyı bılıyordu kı ıstemedıgımı buna ragmen kendı ıstedıgını tercıh ettı . Zamanı gerı alamam fakat o an kı tekrar kı hayır lafım suan hayatımda buyuk rolu olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…