Sabahlara kadar ağlamak

88yagmur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
79
67
3
36
merhaba kızlar
Diğer konumda yaşadığım rahatsızlığı yazmıştım kol kasım yırtıldı ve yalnız yaşıyorum çok ağrı çekiyorum
Erkek arkadaşım iş çıkışlarında ilgileniyor Benimle hastanelere götürüyor yemeğimi yediriyor bu konuyu düşünmeyim diye sürekli sinemaya götürmeye çalışıyor
Ben ne yapsa yüzüm gülmüyor çok ağrım var çok canım yanıyor aileme durumu anlatmadım
Sabahlara kadar ağladım 3 gündür en son baya kızdı yeter artık sıkıldım ağlamandan bi kendine gel ağlayıp duracağına doktorun verdiği egzersizleri yap yada ameliyat mı olacaksın doktor bulalım senin ağlaman beni tepkisiz yaptı artık ağlamayı normal bsy gibi görmeye başladım ota boka ağlanır mı biraz güçlü ol dedi ben çok kırıldım bu sefer daha çok ağladım o da biraz surat yaptı geldi kremimi sürdü işe gitti
Hemen bıktı mı benden ben mi abartıyorum bilmiyorum o bunları söylerken hiç cevap vermedim çünkü hiç Halim Yok

onun ameliyatı var canım ankaradaysan gazi de çok iyi dr lar var bu ayrı bi dal yani her ortopedi yapamaz iyi bir dr bul ameliyatını ol bir an öncede ailene söyle

El oğlu zaten öyle .Bende farklı durum için sabaha kadar ağlıyorum ailemde bıktı ben hepten yalnız kalanlardanim .Bu dünyada ölsende kalsanda canin çok yansada güleceksin. Güçlüyüm diyceksin bu dünyada aci varken acı çekmeye hakkin yok üstüne sürekli azarlanirsin.Allah acil şifa versin Allah kimseyi düşürmesin .

Allah yardım etsin siZe de ne derdiniz var ise

Fazla mı naz yaptın ki?

Ne bileyim, babam kanserdi. Hiç 3 gün boyunca sabahlara kadar ağladığını görmedim.

mr cektirdinmi mutlaka olman lazım geçmez
çok agrın oluyor biliyorum ama daha kötu hastalıkları dusun ailene anlat ameliyat planını yap

mr cektirdinmi mutlaka olman lazım geçmez
çok agrın oluyor biliyorum ama daha kötu hastalıkları dusun ailene anlat ameliyat planını yap
Çektirdim ama doktorlardan biri ameliyat şart değil tam bir yırtık değil bi kısmı yırtık dedi
Diğer doktor şart dedi bilemiyorum başka doktorlarada gideceğim

Agladiginda iyilesmeyeceksin. Sevgilin hakli seni kendine getirmeye calismis. Aglasanda ona gosterme artik. Dr ne diyorsa onu yap. Gecmis olsun

geçici olarak kolunuza kortizon iğne yapılabilir ama kesin çözüm değil o
İğne bile vermedi kas gevşetici ve kas iltihabını engelleyici bir ilaç
İstanbul'da yaşıyorum ailem Ankara'da gaZi de dayım çalışıyor bu halde Ankara'ya gidebilirsem gaziye öyle gidebilirim teşekkür ederim

Valla bende ameliyat olmadan baska
Ameliyat olmadan kurtulmak istiyorum keşke mümkün olsa
Valla bende ameliyat olmadan başka bir durumdan kurtulmak istiyorum ne diyim .Allah bize de ameliyat olmadan bu durumdan kurtulmayı nasip etsin.

Ağlama sana ne kazandırıyor valla gül gibi çocuk seni koyup gider sonra için sökülene kadar ağlarsin

ortopedide calısıyorum ben baska ilde bizim dr larımız gaziye bu dr ların omuz ameliyatlarını izlemeye giderlerdi yarın öğrenirim sana olmassa omuz cerrahi için dr ismi dayında arastırsın ortopedi bolumunde hangileri bu ameliyatı yapıyor diye
üzülme belki gercekten ameliyatlık deildir ama omuz uzmanı degerlendirsin seni

Bana doktor önerirseniz çok sevinirim çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…