Sabahlara kadar ağlamak

tamam yarın sorarım bizimkilere akşam yazarım sen ailene söyle mutlaka iyilesme sürecinde dinlenmen gerekecek hep

Bunaltmışsın çocuğu iyice haklı bir tepki göstermiş. Ailene haber ver biran önce yalnızlıktan daha çok etkilenirsin. Insan böyle zamanlarda yanında birisi olsun ister. Terk edilmislik duygusu yaşar.

Yani su an gozumun önüne 3 gündür hastaligi sebebiyle aglayan kocaman kadin geldi de... evlat olsa cekilmez kusura bakma.

Canı acıyan anlar anlamayan ne var halinde der .Derler ya düşüp kalkmayan Allah kimin ne zaman nasıl düşeceğini yalnızca Allah bilir .

benim kızkardeşimin kolunda olmuştu...ilaçlarla ve egzersizle geçti...üstelik 50 yaşında kadın benim kızkardeşim...evi, barkı, çoluk çocuğu ve yatalak bir de kocası var hemde....sen çok gençsin çocuk doğru söylemiş...ağlayıp durma egzersizlerini yap ilaçlarını iç...ameliyatsız geçecektir inş..geçmiş olsun...

Ben yorumlar aksi düşünüyorum.

El oğlu dediğiniz , hayat kuracaginiz kişiyse , en kötü halinize de eyvallah demeli.

Çok çok zor aglayanlardanim ama eğer ağlıyorsanız demek ki içiniz dolmuş. Narinseniz bunu tetiklemistir .

Ne var bunda ? 3 gün ağlıyor diye , çocuk gibi azarlamamaliydi sizi .
Kötü halimde, en kaprisli halimde sabrı bana 3 gunse , oturup o ilişkiyi bir kez daha değerlendiririm ben .

Ayrıca herseyin bir adabı vardır. Bunu kırmadan soyleyebilirdi madem çok bunalmış paşamiz.

Erkekler ufak bir gripte bile sanki kangren olmuş hissiyle yatıp kalkıyorlar .

Teşekkür ederim yapıcı yorumlar beni çok mutlu ediyor
Ben ailemden uzaktayım annemin hastalıkları var dahası kardeşim hasta onunla ilgileniyor zaten aklım hep onlardayken başıma bu gelince bsy diyemedim onlara psikolojik olarak yalnız hissettim erkek arkadaş ailenin annemin yerini tutmaz o yüzden gerekli gereksiz üzdüm kendimi
Artık zaten sadece sağlığımı düşüneceğim aileme bsy söylemeyeceğim şimdilik yine

Geçmiş olsun babanıza
Ben ilk olduğunda yalnızdım tek gittim hastaneye
Zaten güçsüz korkak bi yapım var
Onlar etkiledi sanırım
Sağol, kendisi öleli oluyor epey.
Neden ailene haber vermiyorsun? İnsanın yalnızken bakıma muhtaç sekilde hastalanması kötü bir psikoloji olsa gerek. Seni ağlatan şeyin ağrıların değil, bu durum olduğunu düşünüyorum.

Erkek arkadaşını biraz rahat bırak. Erkekler devamlı ağlayan kadınlardan hoşlanmaz.

Geçmiş olsun.

Haklısınız ben de normal hayatta çok sık ağlamıyorum öZelllile onun yanında pek ağlsmışlığım yoktur
Hasta Halimle ona gülücük atamazdım zaten
Acıyı çeken biliyor sadece

Ailemin şuan çok derdi olduğu için üzmek istemiyorum annem o evden çıkıp benim yanıma gelirse kardeşimle ilgilenemez ama ben annemin yokluğuna dayanamıyorum sanırım haklısınız

Inşallah tez zamanda iyilesirsin. Bence bosuna alinma cocuga okadar ilgileniyo .o sen iyi olmaya calis diye bagirmistir klasik erkek halleri

Geçmiş olsun canım ama sevgilinede biraz hak verdim sevdiğin insan sürekli ağlıyor ve sen çaresiz izlemek zorunda kalıyorsun

Bazen işte ne kadar güçlü olursan ol canin acıyınca kendini o halde görünce ağlıyor Insan .bir düne bakıyorsun bide bu güne ne hale geldim diye agliyorsun üzülme dert veren rabbim şifa da verir en yakında iyi olman dileğiyle.

Malesef böyle canım kimse yanında birinin sürekli ağlamasına katlanamaz.hele şöyle bir gerçek var bencil olduklarından mi nedir erkekler hasta kadını hiç çekemiyorlar.sabirlari bir yere kadar oluyor.yine de erkek arkadaşın uğraşmış bence bozulma insanın annesi bile diyebilir böyle.yengemin de vardı ancak ameliyatla düzeldi bence yırtık ilerlemeden ameliyati dusun derim

Cidden abartmissiniz ,annem dustu kurek kemigi 11 kaburgasi kirildi ,akcigere batti ,2 hafta stabil bekledi ,ameliyat oldu 2 kere ,bu durumda bile gulumsedi ,
Agri aci elbette kotu ama devamli aglamak nesi ,bezdirmeyin size iyi davranan insanlari,cozum arayin ,doktor tedavi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…