Evlat her türlü çekilir büyük konuşmamak lazımYani su an gozumun önüne 3 gündür hastaligi sebebiyle aglayan kocaman kadin geldi de... evlat olsa cekilmez kusura bakma.
ben onu deyim olarak kullandimEvlat her türlü çekilir büyük konuşmamak lazım
Bir dilbilimci olarak deyimlere gayet hakimimben onu deyim olarak kullandim
Çok haklısınız Allah herkesin derdine derman verir umarımCanı acıyan anlar anlamayan ne var halinde der .Derler ya düşüp kalkmayan Allah kimin ne zaman nasıl düşeceğini yalnızca Allah bilir .
Amin inşaallah sana da Allah şifa versin bir an önce toparlarliyip ayağa kalkarsin.Çok haklısınız Allah herkesin derdine derman verir umarım
Teşekkür ederim yapıcı yorumlar beni çok mutlu ediyorbenim kızkardeşimin kolunda olmuştu...ilaçlarla ve egzersizle geçti...üstelik 50 yaşında kadın benim kızkardeşim...evi, barkı, çoluk çocuğu ve yatalak bir de kocası var hemde....sen çok gençsin çocuk doğru söylemiş...ağlayıp durma egzersizlerini yap ilaçlarını iç...ameliyatsız geçecektir inş..geçmiş olsun...
Sağol, kendisi öleli oluyor epey.Geçmiş olsun babanıza
Ben ilk olduğunda yalnızdım tek gittim hastaneye
Zaten güçsüz korkak bi yapım var
Onlar etkiledi sanırım
Haklısınız ben de normal hayatta çok sık ağlamıyorum öZelllile onun yanında pek ağlsmışlığım yokturBen yorumlar aksi düşünüyorum.
El oğlu dediğiniz , hayat kuracaginiz kişiyse , en kötü halinize de eyvallah demeli.
Çok çok zor aglayanlardanim ama eğer ağlıyorsanız demek ki içiniz dolmuş. Narinseniz bunu tetiklemistir .
Ne var bunda ? 3 gün ağlıyor diye , çocuk gibi azarlamamaliydi sizi .
Kötü halimde, en kaprisli halimde sabrı bana 3 gunse , oturup o ilişkiyi bir kez daha değerlendiririm ben .
Ayrıca herseyin bir adabı vardır. Bunu kırmadan soyleyebilirdi madem çok bunalmış paşamiz.
Erkekler ufak bir gripte bile sanki kangren olmuş hissiyle yatıp kalkıyorlar .
Ailemin şuan çok derdi olduğu için üzmek istemiyorum annem o evden çıkıp benim yanıma gelirse kardeşimle ilgilenemez ama ben annemin yokluğuna dayanamıyorum sanırım haklısınızSağol, kendisi öleli oluyor epey.
Neden ailene haber vermiyorsun? İnsanın yalnızken bakıma muhtaç sekilde hastalanması kötü bir psikoloji olsa gerek. Seni ağlatan şeyin ağrıların değil, bu durum olduğunu düşünüyorum.
Erkek arkadaşını biraz rahat bırak. Erkekler devamlı ağlayan kadınlardan hoşlanmaz.
Geçmiş olsun.
Inşallah tez zamanda iyilesirsin. Bence bosuna alinma cocuga okadar ilgileniyo .o sen iyi olmaya calis diye bagirmistir klasik erkek hallerimerhaba kızlar
Diğer konumda yaşadığım rahatsızlığı yazmıştım kol kasım yırtıldı ve yalnız yaşıyorum çok ağrı çekiyorum
Erkek arkadaşım iş çıkışlarında ilgileniyor Benimle hastanelere götürüyor yemeğimi yediriyor bu konuyu düşünmeyim diye sürekli sinemaya götürmeye çalışıyor
Ben ne yapsa yüzüm gülmüyor çok ağrım var çok canım yanıyor aileme durumu anlatmadım
Sabahlara kadar ağladım 3 gündür en son baya kızdı yeter artık sıkıldım ağlamandan bi kendine gel ağlayıp duracağına doktorun verdiği egzersizleri yap yada ameliyat mı olacaksın doktor bulalım senin ağlaman beni tepkisiz yaptı artık ağlamayı normal bsy gibi görmeye başladım ota boka ağlanır mı biraz güçlü ol dedi ben çok kırıldım bu sefer daha çok ağladım o da biraz surat yaptı geldi kremimi sürdü işe gitti
Hemen bıktı mı benden ben mi abartıyorum bilmiyorum o bunları söylerken hiç cevap vermedim çünkü hiç Halim Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?